reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Właśnie na Madalińskiego jest tak, że:
- szkoła rodzenia - bezpłatnie dla osób zameldowanych w Warszawie; jeśli ktoś nie jest to chyba 600 zł
- położna - można wykupić (1500 zł), ale tak czy siak na dyżurach zawsze są położne. Tylko jak masz wykupioną to zajmuje się Tobą.
Są jeszcze jakieś tam opłaty za znieczulenie chyba, nie wiem - musze popytać o wszystko bo w czarnej d..e jestem a jak się teraz nie zorientuję to później mi się nie będzie chciało.

Ja będę chciała się tymczasowo zameldować w Warszawie. A położnej nie wykupuję.

reklama
No właśnie w Warszawie są zawrotne ceny. U mnie położna na poród i dobę po porodzie to koszt maksymalnie 400zł. Ta o której ja pisałam, to znajoma więc weźmie taniej - ostatnio 250zł więc tyle jestem w stanie zapłacić. Ale 1500zł :szok: Ja się chyba przekwalifikuję :rofl2:
Pozdrawiam

Nie wiem jak w innych szpitalach.. Może tu mają jakieś wygórowane ceny. Ale ja nie będę jej brać, bo i tak i tak jakaś będzie. A czytałam, że jakaś laska wykupiła położna, która nie przyjechała na poród bo była chora.. nie wiem, czy udało się odzyskać kasę, bo 1500 piechotą nie chodzi raczej.
A szpital ten mi pasuje bo jest 3 ulice dalej, 10 min piechotą.

Myszka pisalas ze masz dzis ur wiec wszytskiego najlepszego oraz spelnienia marzen oraz by twoje dzieciatko roslo zdrowo :):)

musze sie pochwalic zdalam dzisaj prawo jazdy hihi w moje urodziny !!!!!:happy: :D:D:D:D:D nikomu wczesniej nic nie mowilam bo robilam sobie z tego mala tajemnice :p ( mam duza rodzine i kazdy by sie pytal a to by mnie bardziej stresowalo ) ale jestem szczesliwa :):) oby dalszy dzien byl tak fajny. tylko brzusio mnie boli chyba za duzo stresu a wiec uciekam odpoczac :)

czesc dziewczynki
witam sie z Wami slonecznie- u mnie piekna pogoda :)

Malutkas- gratulacje zdania prawka!

A tym ktore maja dzis urodziny- Wszystkiego dobrego!:-)

Malutkans moje gratulacje i szerokiej drogi :-)

Solenizantkom wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, spokojnej ciaży i bezbolesnego rozwiązania :-)

reklama
Do góry