reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

czesc
dzisiaj pierwszy raz od 3 miesiecy czuje sie dobrze. Oby tak zostało.

Od rana lezalam na lezaczku i sie opalalam. Tescie zostali na noc więc sobie pogadalismy. Ewidentnie mi towarzystwa brak przez to leżenie. Oby sie niedługo to zmieniło.

Ja co do cery to pisalam ze tez mam problemy. Bardzo mi sie przetluszcza i mam tez taka kaszke albo takie podskorne ...zaraz sobie maske z glinki zrobie :)

reklama
hej
najadlam sie wlasnie kapusty. ja nie wiem czy to dobrze to tej porze wcinac juz kaspuete ale po porstu musialam :)
mam takie smaki na kwasne i sotre jedzenie.
dostałam troszkę ciuszków od koleżanki po jej niemowlaczku tylko muszę je zamoczyć bo mają plamki po oliwce... czy któraś z Was wie po czym dobrze schodzi oliwka?
ja wiem ze to nie zdrowe i chemija straszna , ale ja jak dostawalam od kogos ciuszki to najpierw je moczylam w odplamiaczu i pozniej z nim pralami normalnym proszkiem. potem kolejne pranie juz bez doplamiacza ale w wysokiej temp. no i przed samym porodem pralam jeszcze raz ale juz w proszku dla dzieci.
bo ja tez mialam duszo ciuszkow z ciucholandow i sie tak troszke powiem brzydzilam ich nie wygotowac.

A poza tym to juz troche mnie wybrzuszylo i w nocy spac nie moglam na brzuchu (jak do tej pory) tylko przewracalam sie z boku na bok i jeszcze do tego te potworne skurcze lydek. jakas masakra :(
i ja wybrzuszona juz jestem ale pozycje obieram pol na brzuszku pol na boczku :)

ja miałam często ból gardła, możesz brać tantum verde. Ja płukałam jeszcze gardło wodą z wodą utleniną, woda z solą, szałwia
mazia to wlasnie chialam ci napisac co ewelina :)

Cześć dziewczyny!

Kraków znowu mokry. Wczoraj też była kiepska pogoda, popołudnie spędziliśmy w IKEA a ludzi z dziećmi bardzo dużo było.

Pati, ale Ci dobrze z tymi mazurami. My jedziemy nad morze, ale dopiero 14.08.

Idę Matiemu zupę ugotować.

witam :)

wczoraj cały dzień mi tak szybko zleciał, było naprawde fajnie, od dawna nie czułam sie tak dobrze, i beztrosko :) Z A. pojechaliśmy po południu własnie tak samo do IKEA jak myszka, więc może sie tam widziałysmy, tylko nie wiemy :D wypatrzyłam sobie takie świetne mebelki dla malucha, nie wiem czy widziałaś ;> w dziale dla dzieciaków, taka śmieszna niebieska szafa, razem z komodą, była równiez czerwona ;> mamy zamiar je kupić.
Pozniej jakieś jedzenie, zakupy w Zarze, są mega przeceny!
I wieczór w łózku, odpoczynek z nim :)

Co prawda przeziebiłam sie tez, ale wziełam krople z soli morskiej i mi lepiej.

Ja w środe mam urodziny, i wtedy tez ide do lekarza, juz sie nie moge doczekac!

to moze naprawdę się widziałysmy. Ja na meble nie patrzyłam, bo właśnie umeblowaliśmy pokój Matiemu. Kupiliśmy kilka drobiazgów, głównie pudła na zabawki bo już się nigdzie nie mieszczą. To Ty Gabryś masz urodziny w środę a ja jutro:-)

Dzień dobry:) Wszystkim cierpiącym na ból gardła polecam ciepłą wodę z sodą:) NIc mi przez 2 tyg nie pomagało, już myślałam, że szlag mnie trafi i nagle po tych płukankach z sody ulga po całej linii:) Czuję się jak nowo narodzona:) Ja dziś na 18 wizyta u ginki, trzymajcie dziewczyny kciuki:)

reklama
Do góry