reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Gabryś, ja w poprzedniej ciąży ani jednego pryszcza, cera śliczna, teraz stadnie wyłażą mi na czole, czasem na policzku, też się wkurzam ale na szczęście są korektory:-) A liczę że to może na dziewczynkę...
Bardziej mnie wkurza że tak tyję, nie jedząc o wiele więcej, no może kolację, bo wcześniej nie jadłam...

Ja w poprzedniej ciąży miałam nieskazitelną cerę, a teraz pryszczole wyłażą ze mnie stadnie :szok: Mam nadzieję, że to "na dziewczynkę" ;-)

reklama
witam Was wszystkie

GoskaRW- te cwicznia z pilka to ja juz widzialam na you toube, tylko, ze mam jakiegos lenia i ciezko zaczac.

A poza tym to juz troche mnie wybrzuszylo i w nocy spac nie moglam na brzuchu (jak do tej pory) tylko przewracalam sie z boku na bok i jeszcze do tego te potworne skurcze lydek. jakas masakra :(

polecam magnez z witaminą B6 i przejdzie... tylko jakiś czas regularnie trzeba połykać...

Hej kochane:-) Jak samopoczucie?;-) Mnie strasznie boli gardło już wytrzymać nie mogę.... zazdroszczę dziewczyny że widziałyście swoją pociechę... ja muszę czekać jeszcze tydzień i nie mogę się doczekać....

Hej kochane:-) Jak samopoczucie?;-) Mnie strasznie boli gardło już wytrzymać nie mogę.... zazdroszczę dziewczyny że widziałyście swoją pociechę... ja muszę czekać jeszcze tydzień i nie mogę się doczekać....

szklankę wody pogotować 5 minut z łyżką miodu, ostudzić i płukać co półgodziny gardziołek... mnie pomogło polecam:)

Witam Mamuśki z rana:D

widzę, że nie tylko ja mam problem prycholi:) u mnie masowo wyszły na czole, policzkach, przy ustach, na klacie, plecach i ramionach:p ale są raczej w postaci takiej kaszki, niż aktywnych pryszczy, całe szczęście:p chociaż z niecierpliwością czekam, aż minął:)
któraś z Was mówiła parę stron temu, że wysusza je alkoholem!! Broń boże tego nie robić! najlepiej zostawić je w spokoju:) to "wypryszczenie" hormonalne i lekarka powiedziała mi, że dużo z tym nie da się zrobić...więc, żeby przeczekać:)

Alka..tego słoneczka to ja zazdroszczę...u nas pada i jest bardzo pochmurnie od samego rana...;/ btw. cieszę się, że z Twoim fasolinkiem wszystko w najlepszym porządeczku:):):)

Przegladam co naskrobałyście przez weekend, ja chyba przez tą pogodę wpadam w depresję, wczoraj jeszcze byłam na grobie babcie która zmarła miesiac temu.
Dobrze że mi któraś z was przypomniała o zakupie adaptera do pasów bo mi zaczynają przeszkadzać w dłuższej jeździe. Już zaczynam wertować allegro.
Stwierdzam , że spodnie ciążówki w gumkę to fajny wynalazek. Martwie się tylko tym że na zimę chyba się nie wcisnę w żadną kurtkę, chyba że znajdę coś u matki. Pozdrowionka dla wszystkich i dbajcie o siebie.

reklama

ja miałam często ból gardła, możesz brać tantum verde. Ja płukałam jeszcze gardło wodą z wodą utleniną, woda z solą, szałwia

Do góry