reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Gabryś, ja w poprzedniej ciąży ani jednego pryszcza, cera śliczna, teraz stadnie wyłażą mi na czole, czasem na policzku, też się wkurzam ale na szczęście są korektory:-) A liczę że to może na dziewczynkę...
Bardziej mnie wkurza że tak tyję, nie jedząc o wiele więcej, no może kolację, bo wcześniej nie jadłam...

Ja w poprzedniej ciąży miałam nieskazitelną cerę, a teraz pryszczole wyłażą ze mnie stadnie :szok: Mam nadzieję, że to "na dziewczynkę" ;-)

reklama
witam Was wszystkie

GoskaRW- te cwicznia z pilka to ja juz widzialam na you toube, tylko, ze mam jakiegos lenia i ciezko zaczac.

A poza tym to juz troche mnie wybrzuszylo i w nocy spac nie moglam na brzuchu (jak do tej pory) tylko przewracalam sie z boku na bok i jeszcze do tego te potworne skurcze lydek. jakas masakra :(

polecam magnez z witaminą B6 i przejdzie... tylko jakiś czas regularnie trzeba połykać...

Hej kochane:-) Jak samopoczucie?;-) Mnie strasznie boli gardło już wytrzymać nie mogę.... zazdroszczę dziewczyny że widziałyście swoją pociechę... ja muszę czekać jeszcze tydzień i nie mogę się doczekać....

Hej kochane:-) Jak samopoczucie?;-) Mnie strasznie boli gardło już wytrzymać nie mogę.... zazdroszczę dziewczyny że widziałyście swoją pociechę... ja muszę czekać jeszcze tydzień i nie mogę się doczekać....

szklankę wody pogotować 5 minut z łyżką miodu, ostudzić i płukać co półgodziny gardziołek... mnie pomogło polecam:)

Witam Mamuśki z rana:D

widzę, że nie tylko ja mam problem prycholi:) u mnie masowo wyszły na czole, policzkach, przy ustach, na klacie, plecach i ramionach:p ale są raczej w postaci takiej kaszki, niż aktywnych pryszczy, całe szczęście:p chociaż z niecierpliwością czekam, aż minął:)
któraś z Was mówiła parę stron temu, że wysusza je alkoholem!! Broń boże tego nie robić! najlepiej zostawić je w spokoju:) to "wypryszczenie" hormonalne i lekarka powiedziała mi, że dużo z tym nie da się zrobić...więc, żeby przeczekać:)

Alka..tego słoneczka to ja zazdroszczę...u nas pada i jest bardzo pochmurnie od samego rana...;/ btw. cieszę się, że z Twoim fasolinkiem wszystko w najlepszym porządeczku:):):)

Przegladam co naskrobałyście przez weekend, ja chyba przez tą pogodę wpadam w depresję, wczoraj jeszcze byłam na grobie babcie która zmarła miesiac temu.
Dobrze że mi któraś z was przypomniała o zakupie adaptera do pasów bo mi zaczynają przeszkadzać w dłuższej jeździe. Już zaczynam wertować allegro.
Stwierdzam , że spodnie ciążówki w gumkę to fajny wynalazek. Martwie się tylko tym że na zimę chyba się nie wcisnę w żadną kurtkę, chyba że znajdę coś u matki. Pozdrowionka dla wszystkich i dbajcie o siebie.

reklama

ja miałam często ból gardła, możesz brać tantum verde. Ja płukałam jeszcze gardło wodą z wodą utleniną, woda z solą, szałwia

Do góry