reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

hey dziewyszki:)

Witam nowa mame:)

My dalej u tesciowej wiec tylko na chwile wpadlam... odpoczelam za wszystkie czasy:) maly czały czas z babcia;) a my kolejne rzeczy pakujemy:) jejku tyle sie tego nazbieralo:p

reklama
Witam wieczorem, u nas też paskudna pogoda, pada ciągle. Detektora jednak nie kupię chociaż nie jest bardzo drobi - 95zł na all. Na razie potrzebny mi ciśnieniomierz bo to wczorajsze krwawienie z nosa mnie wystraszyło. Wolę kontrolować ciśnienie. Już jutro wizyta :)
Pozdrawiam

Witam wieczorem, u nas też paskudna pogoda, pada ciągle. Detektora jednak nie kupię chociaż nie jest bardzo drobi - 95zł na all. Na razie potrzebny mi ciśnieniomierz bo to wczorajsze krwawienie z nosa mnie wystraszyło. Wolę kontrolować ciśnienie. Już jutro wizyta :)
Pozdrawiam

witam nową Stycznióweczkę i udanej wizyty życzę :)

witam niedzielnie :)
My dzisiaj na mazurach, jeziorko, sloneczko, rybki pyyyszne!!!! Synek szybki buziak i kazal nam juz jechac, teraz jak zadzwonilam to nie mial czasu rozmawiac bo jest tak super :)

Marciaa tak, to moje trzecie malenstwo w drodze i moze nieostatnie ;)

witajcie:)

u nas ponuro, zimno i deszczowo:)

mam stosik prania po weekendzie ale kiedy on wyschnie to ciężko powiedzieć...

mam obiadek z wczoraj to mogę spokojnie poleniuchować...

dostałam troszkę ciuszków od koleżanki po jej niemowlaczku tylko muszę je zamoczyć bo mają plamki po oliwce... czy któraś z Was wie po czym dobrze schodzi oliwka?

ciekawe jak wytrwam dzisiaj do wieczora bo nawet po kawce ziewająca jestem

zmykam z młodym pograć w gry

do sklikania :)

Magdalenka - własnie sie zastanawiam nad tym kursem. Kurcze dziewczyny, moze wy wiecie jak to jest z tymi ratami, na prawku. Po ile trzeba płacić, i ile rat?

Ja wlasnie mieszkam na Niepodległości ;> naprzeciwko tej piekarni ' Sidor' :>

Chyba można się dogadać z właścicielem danej szkoły jazdy. Ja robiłam kurs tak, że można było max na 3 raty rozłożyć płatności...

reklama
witam Was wszystkie

GoskaRW- te cwicznia z pilka to ja juz widzialam na you toube, tylko, ze mam jakiegos lenia i ciezko zaczac.

A poza tym to juz troche mnie wybrzuszylo i w nocy spac nie moglam na brzuchu (jak do tej pory) tylko przewracalam sie z boku na bok i jeszcze do tego te potworne skurcze lydek. jakas masakra :(

Do góry