reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

jasne;) to żadna tajemnica:) więc co do diety to będzie ona uzależniona od tego czy będę karmić cycem i czy dzidzia będzie miała jakieś alergie:) ale jeśli nie to wchodzi dieta śródziemnomorska:) a co do ćwiczeń to tak: w lutym (o ile dostanę zgodę lekarza) to będę kręcić hula hop z masażerem przez 20 minut (10 minut w jedną, 10 w drugą i na tym koniec), a jeśli w lutym nie będę mogła to zacznę plan od marca:) marzec (30 minut hula hop + 8 minute abs + 8 minute arms), kwiecień (40 minut hula hop + 8 minute abs + 8 minute arms + 8 minute legs co drugi dzień, a w pozostałe dni 1 h biegania), maj (40 minut hula hop + 8 minute abs + 8 minute arms + 8 minute legs + 8 minute buns co drugi dzień, a w każdy inny godzinę biegania), czerwiec (1 h hula hop + moje 8 minutówki takie jak w maju co drugi dzień, a w każdy pozostały 1 h biegania), lipiec (hula hop i ósemki tak jak w czerwcu, a w pozostałe dni 1,5 godziny biegania);)

reklama
Anastazzja podziwiam plan :) Będę trzymać kciuki za jego wykonanie, choć z myślą o ślubie nie będzie to trudne :)

Ja nie mogłam dziś spać... Co chwila się budziłam.... no nic - za 2h badanie i mam nadzieję, że wtedy się uspokoję.... Trzymajcie się

Gabryś!!! suknia jest cudowna!! jak znajdziesz gdzieś podobną to daj znać:p

Faktycznie śliczna, choć ja miałam zupełnie inną i też mi się podobała:-)

Anastaazja, ja brałam ślub 2.08 3 lata temu.

ale się slubowo zrobiło:-D A dopiero w przyszłym roku co się będzie działo!

alka, trzymam kciuki! Ja to bym pospała, ale syn o 6 zrobił pobudkę. Jestem nieprzytomna, bo znajomi siedzieli do 0.30.

Witam mamuśki z rana i całuję Wasze dzidziaczki:)

mnie przed chwilą obudził telefon....patrzę TŻ..oddzwoniłam, bo ja mam pakiet..zaspanym głosem dowiedziałam się co się dzieję:) dzwonił powiedzieć, że dopiero do domu wrócił z mówienia chłopakom o ciąży:rofl2: hehe...jeden po którym bym się w ogóle nie spodziewała takiej reakcji (szczególnie, że nie przepadamy za sobą) ponoć krzyknąć pierwszy "ale super" czy coś w tym stylu..::-D za to dwójka lepszych przyjaciół TŻ zachowała się w sumie średnio, bo mieli miny w stylu "o *****" i dopiero ostatni jakby od niechcenia złożyli gratulacje..:wściekła/y: już ja sprawię na kolejnych imprezach, żeby się beznadziejnie poczuli:tak: no, ale TŻ zadowolony był ogólnie z meetingu, więc dobrze:) chociaż on poszedł spać, a mnie tak rozbudził, że od 30 minut już nie śpię...dla mnie przez ciążą 5-6 rano to też była godzina chodzenia spać przez moje zaburzenia snu, ale teraz mogłabym spać 24 godziny:p

Alka;) będzie dobrze zobaczysz:) ja przed wejściem do lekarki myślałam, że zwymiotuję ze strachu, a jak zobaczyłam dzidziusia to teraz cały czas patrzę na Niego (bo TŻ nagrał filmik telefonem, ale w mega dobrej jakości-HD, więc mam kino domowe):)...swoją drogą jeśli masz dobry telefon to też możecie nagrać filmik jeśli lekarka pozwoli:) nasza nie miała problemów i dzięki Bogu, bo teraz cały czas oglądam jak moje dziecko fika:D

a co do planu treningowego to jeszcze nie jest zły:) w tym roku miałam gorszy:) tak to będzie ok. 1 godziny dziennie, a wcześniej ćwiczyłam po 2-2,5h każdego dnia:p

Myszka;D to niedaleko naszej daty:) myśmy oficjalnie byli razem właśnie od tego 4 sierpnia;P ale wtedy gówniarze z nas byli, bo ja miałam 17, a on 16 lat:p

http://www.classa.com.pl/kolekcja,wings,2,1.html w takim stylu też mi się suknie podobają:)

Ostatnia edycja:
To Wasza data ślubu symboliczna. Ja chciałam tydzień wcześniej, w swoje urodziny, ale restauracja już była zajęta.

Fajnie Wam dziewczyny, slub to piękny dzień i chętnie bym go powtórzyła, ale oczywiście z tym samym facetem:-)

Uprzejmie informuję, że na tamtych zdjęciach jestem tak ja oraz tak mój małżonek :)
W trampkach, ku niezadowoleniu dziadków swoich i rodziców.
Mój ojciec nic na to nie mówił, bo od dawna wie, że może się po mnie i wybranku różnych rzeczy spodziewać.

Ze zdjęć jestem bardzo zadowolona i polecam dziewczynę (tak a propos:) ).

Asteria, chyba Ty pisałaś o tym, że suknia od krawcowej tańsza od salonowej.. zależy chyba. Moja koleżanka dała za swoją dużo więcej jak ja za moją. A szyła w Lublinie. A ja kupiłam w Warszawie. Trzeba pochodzić i poszukać. Przymierzanie sukien ślubnych to super zajęcie. Na początku jak chodziłam za swoją to mi się nie chciało, ale wystarczyło parę sukien, które leżały jak ulał i zachciało się więcej :) No i znalazłam. Choć pierwszym wyborem była suknia : Suknie ślubne - Suknia ślubna - suknie ślubne Wrocław - Warszawa - margarett.pl | KOLEKCJE
Ale wtedy była to nowa kolekcja i była troche za droga. Super było to, że ją ubrałam i mogłam nie ściągać. Nic nie odstawało, wszystko się dopięło. Bo w niektórych salonach suknie albo za małe albo za duże. Wtedy nie wiadomo czy ładna czy nie tak naprawdę i czy dobrze będzie leżeć.
Ach, było tak fajnie, że mogłabym jeszcze raz to przeżyć...

Pokazałabym Wam więcej zdjęć, tak się zamarzyłąm :)

No a tak w ogóle dzień dobry :) Szaro buro, ale może skoczymy dziś na wyścigi konne o ile się dziś odbędą.

Czesc ale naskrobalyscie...
ja dzis mało się będę udzielać

Bylam wczoraj na IP. Wszystko dobrze moja fasolka ma 8cm! Plamienia mam z szyjki, pekaja mi naczynka prawdopodobnie i od aplikowania luteiny. Tak to ciaza prawidłowa. Mam się poprostu oszczędzać i leże. Odrazu mi ulżyło...a bóle od rozciągania macicy są.

Dziś moja przyszła teściowa ma imieniny i nie wiem czy iść i się z tyłkiem usadowić czy zostać sama w domu. Chętnie bym poszła się rozerwać troszkę....

Alka kochana trzymam kciuki za Ciebie i fasola! Daj nam znać jak wyniki badan

reklama
witam serdecznie
ale czytania od wczoraj- przynajmniej mi sie nie nudzi ;)
zazdroszcze tym z Was mlodym mamusiom, ktore zdecydowaly sie na drugie dziecko tak szybko. U mnie to trwalo troszke ;) i teraz jestem mama "last-minute".
Mam pytanie do Was- czy cwiczycie teraz w ciazy? Bo ja na razie zakupilam tylko pilke do cwiczen i jakos nie moge sie zmobilizowac.

Do góry