reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

jasne;) to żadna tajemnica:) więc co do diety to będzie ona uzależniona od tego czy będę karmić cycem i czy dzidzia będzie miała jakieś alergie:) ale jeśli nie to wchodzi dieta śródziemnomorska:) a co do ćwiczeń to tak: w lutym (o ile dostanę zgodę lekarza) to będę kręcić hula hop z masażerem przez 20 minut (10 minut w jedną, 10 w drugą i na tym koniec), a jeśli w lutym nie będę mogła to zacznę plan od marca:) marzec (30 minut hula hop + 8 minute abs + 8 minute arms), kwiecień (40 minut hula hop + 8 minute abs + 8 minute arms + 8 minute legs co drugi dzień, a w pozostałe dni 1 h biegania), maj (40 minut hula hop + 8 minute abs + 8 minute arms + 8 minute legs + 8 minute buns co drugi dzień, a w każdy inny godzinę biegania), czerwiec (1 h hula hop + moje 8 minutówki takie jak w maju co drugi dzień, a w każdy pozostały 1 h biegania), lipiec (hula hop i ósemki tak jak w czerwcu, a w pozostałe dni 1,5 godziny biegania);)

reklama
Anastazzja podziwiam plan :) Będę trzymać kciuki za jego wykonanie, choć z myślą o ślubie nie będzie to trudne :)

Ja nie mogłam dziś spać... Co chwila się budziłam.... no nic - za 2h badanie i mam nadzieję, że wtedy się uspokoję.... Trzymajcie się

Gabryś!!! suknia jest cudowna!! jak znajdziesz gdzieś podobną to daj znać:p

Faktycznie śliczna, choć ja miałam zupełnie inną i też mi się podobała:-)

Anastaazja, ja brałam ślub 2.08 3 lata temu.

ale się slubowo zrobiło:-D A dopiero w przyszłym roku co się będzie działo!

alka, trzymam kciuki! Ja to bym pospała, ale syn o 6 zrobił pobudkę. Jestem nieprzytomna, bo znajomi siedzieli do 0.30.

Witam mamuśki z rana i całuję Wasze dzidziaczki:)

mnie przed chwilą obudził telefon....patrzę TŻ..oddzwoniłam, bo ja mam pakiet..zaspanym głosem dowiedziałam się co się dzieję:) dzwonił powiedzieć, że dopiero do domu wrócił z mówienia chłopakom o ciąży:rofl2: hehe...jeden po którym bym się w ogóle nie spodziewała takiej reakcji (szczególnie, że nie przepadamy za sobą) ponoć krzyknąć pierwszy "ale super" czy coś w tym stylu..::-D za to dwójka lepszych przyjaciół TŻ zachowała się w sumie średnio, bo mieli miny w stylu "o *****" i dopiero ostatni jakby od niechcenia złożyli gratulacje..:wściekła/y: już ja sprawię na kolejnych imprezach, żeby się beznadziejnie poczuli:tak: no, ale TŻ zadowolony był ogólnie z meetingu, więc dobrze:) chociaż on poszedł spać, a mnie tak rozbudził, że od 30 minut już nie śpię...dla mnie przez ciążą 5-6 rano to też była godzina chodzenia spać przez moje zaburzenia snu, ale teraz mogłabym spać 24 godziny:p

Alka;) będzie dobrze zobaczysz:) ja przed wejściem do lekarki myślałam, że zwymiotuję ze strachu, a jak zobaczyłam dzidziusia to teraz cały czas patrzę na Niego (bo TŻ nagrał filmik telefonem, ale w mega dobrej jakości-HD, więc mam kino domowe):)...swoją drogą jeśli masz dobry telefon to też możecie nagrać filmik jeśli lekarka pozwoli:) nasza nie miała problemów i dzięki Bogu, bo teraz cały czas oglądam jak moje dziecko fika:D

a co do planu treningowego to jeszcze nie jest zły:) w tym roku miałam gorszy:) tak to będzie ok. 1 godziny dziennie, a wcześniej ćwiczyłam po 2-2,5h każdego dnia:p

Myszka;D to niedaleko naszej daty:) myśmy oficjalnie byli razem właśnie od tego 4 sierpnia;P ale wtedy gówniarze z nas byli, bo ja miałam 17, a on 16 lat:p

http://www.classa.com.pl/kolekcja,wings,2,1.html w takim stylu też mi się suknie podobają:)

Ostatnia edycja:
To Wasza data ślubu symboliczna. Ja chciałam tydzień wcześniej, w swoje urodziny, ale restauracja już była zajęta.

Fajnie Wam dziewczyny, slub to piękny dzień i chętnie bym go powtórzyła, ale oczywiście z tym samym facetem:-)

Uprzejmie informuję, że na tamtych zdjęciach jestem tak ja oraz tak mój małżonek :)
W trampkach, ku niezadowoleniu dziadków swoich i rodziców.
Mój ojciec nic na to nie mówił, bo od dawna wie, że może się po mnie i wybranku różnych rzeczy spodziewać.

Ze zdjęć jestem bardzo zadowolona i polecam dziewczynę (tak a propos:) ).

Asteria, chyba Ty pisałaś o tym, że suknia od krawcowej tańsza od salonowej.. zależy chyba. Moja koleżanka dała za swoją dużo więcej jak ja za moją. A szyła w Lublinie. A ja kupiłam w Warszawie. Trzeba pochodzić i poszukać. Przymierzanie sukien ślubnych to super zajęcie. Na początku jak chodziłam za swoją to mi się nie chciało, ale wystarczyło parę sukien, które leżały jak ulał i zachciało się więcej :) No i znalazłam. Choć pierwszym wyborem była suknia : Suknie ślubne - Suknia ślubna - suknie ślubne Wrocław - Warszawa - margarett.pl | KOLEKCJE
Ale wtedy była to nowa kolekcja i była troche za droga. Super było to, że ją ubrałam i mogłam nie ściągać. Nic nie odstawało, wszystko się dopięło. Bo w niektórych salonach suknie albo za małe albo za duże. Wtedy nie wiadomo czy ładna czy nie tak naprawdę i czy dobrze będzie leżeć.
Ach, było tak fajnie, że mogłabym jeszcze raz to przeżyć...

Pokazałabym Wam więcej zdjęć, tak się zamarzyłąm :)

No a tak w ogóle dzień dobry :) Szaro buro, ale może skoczymy dziś na wyścigi konne o ile się dziś odbędą.

Czesc ale naskrobalyscie...
ja dzis mało się będę udzielać

Bylam wczoraj na IP. Wszystko dobrze moja fasolka ma 8cm! Plamienia mam z szyjki, pekaja mi naczynka prawdopodobnie i od aplikowania luteiny. Tak to ciaza prawidłowa. Mam się poprostu oszczędzać i leże. Odrazu mi ulżyło...a bóle od rozciągania macicy są.

Dziś moja przyszła teściowa ma imieniny i nie wiem czy iść i się z tyłkiem usadowić czy zostać sama w domu. Chętnie bym poszła się rozerwać troszkę....

Alka kochana trzymam kciuki za Ciebie i fasola! Daj nam znać jak wyniki badan

reklama
witam serdecznie
ale czytania od wczoraj- przynajmniej mi sie nie nudzi ;)
zazdroszcze tym z Was mlodym mamusiom, ktore zdecydowaly sie na drugie dziecko tak szybko. U mnie to trwalo troszke ;) i teraz jestem mama "last-minute".
Mam pytanie do Was- czy cwiczycie teraz w ciazy? Bo ja na razie zakupilam tylko pilke do cwiczen i jakos nie moge sie zmobilizowac.

Do góry