reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Magdalenka - własnie sie zastanawiam nad tym kursem. Kurcze dziewczyny, moze wy wiecie jak to jest z tymi ratami, na prawku. Po ile trzeba płacić, i ile rat?

Ja wlasnie mieszkam na Niepodległości ;> naprzeciwko tej piekarni ' Sidor' :>

reklama
Idę do wyrka bo denerwuję się przed jutrzejszymi badaniami .... może uda mi się zasnąć... dobranoc.. napisze jutro koło południa

Alka!! 3mam kciuki:* wszystko będzie dobrze:D jak ja zobaczyłam mojego łobuza to myślałam, że padnę ze szczęście:) i Tobie tego życzę:)

dziewczyny...nie nadrobię Was:p nie ma szans:D 15 stron:D mogę je tylko przeczytać, ale nic nie uda mi się zapamiętać:p

TŻ dziś mówi swoim kolegom o ciąży:) upiekłam im chleb i croissanty z szynką i serem:) on zaopatrzył się w wódkę i pizze:p więc impreza męska się szykuje:p:) ja dziś powiedziałam jeszcze jednej dobrej koleżance:)

jak czytam o Waszych prawkach to cieszę się, że ja robiłam od razu po 18-stce:) nie wyobrażam sobie teraz, że miałabym je zdawać:p szczególnie dlatego, że CHOLERNIE by mi się nie chciało:p a wtedy byłam mega napalona i zdałam za 1 razem:p swoją drogą pamiętam tamten dzień jakby to było wczoraj...a już 5 lat minęło....:szok:

przepraszam, że nie napisałam wcześniej, ale po badaniu pojechaliśmy wózki oglądać, potem w domu film i weszłam na bb, ale byłam już zbyt zmęczona i poszłam spać;P za to z samego rana się poprawiłam:D:D kolejne usg 15 sierpnia:) wtedy dowiemy się czy to chłopak czy dziewczyna:) aha:) mamy zdjęcia normalne i 3d:) ale na 3d za dużo nie widać, bo dzidzia poszła spać i źle ułożona była:) ale lekarka dodatkowo nas nie skasowała:) wzięła 150 zł, czyli dokładnie tyle ile bierze, że genetyczne usg:) za 100 zł ma normalne:)

Gośka:D z męża niezłe ciacho:D:D:D:D:D:D

Gabryś.. ja mam notorycznie problemy z pobieraniem krwi...i dlatego panicznie się tego boję...raz kobieta mi przebiła żyłę i jak szybko wyjmowała igłę to zachlapała mnie, siebie, krzesło i...inne próbówki...(nie były to wielki ilości, ale kilkanaście sporych kropel krwi) i wtedy miałam gigantycznego krwiaka...na połowę ręki...jak wylądowałam w szpitalu z moją nerką to babka nie mogła mi się wbić i tak majtała mi igłą pod skórą!!! a ostatnio próbowała się wbić i ponoć mi krew nie leciała i ostatecznie kuła mnie 5 razy!! a najbardziej wkurza mnie to, że zawsze na początku je proszę, żeby wzięły mi krew strzykawką odciągnęły (bo ona ma chudszą igłę i krew można zaciągnąć), ale nie....zawsze każą mi nie panikować, a potem chodzę z sińcami lub pokuta....;/

Ostatnia edycja:
Anastazja - to widze, szykuje sie u Ciebie tam ładna imprezka :)
cudownie wiedziec, że jesteś szczesliwa, i twój mąż również :)

dziewczyny, własnie znalazłam swoja wymarzoną suknię slubną!
muszę miec podobna! img106593_moda_1125885.jpg

ja na szycie u krawcowej nie będę miała czasu...bo jeśli będziemy brać ślub to 4 sierpnia 2012 roku...po ciąży chcę zgubić cały balast i zejść do 56 kilo:) ale to uda mi się NAJWCZEŚNIEJ pod koniec lipca, a krawcowa nie da rady tak szybko sukni uszyć...więc będę musiała szukać:p

ja na szycie u krawcowej nie będę miała czasu...bo jeśli będziemy brać ślub to 4 sierpnia 2012 roku...po ciąży chcę zgubić cały balast i zejść do 56 kilo:) ale to uda mi się NAJWCZEŚNIEJ pod koniec lipca, a krawcowa nie da rady tak szybko sukni uszyć...więc będę musiała szukać:p

U krawcowej wychodzi duzo taniej uszycie sukni slubnej niz kupienie w salonie, dla tego ja bede szyc:)

A ta suknia naprawde sliczna - tylko nie do mojej figury:p

Asteria:D może i taniej, ale nikt mi w miesiąc sukni nie uszyje w najgorętszych pod względem weselnym miesiącach:D:D do mojej figury póki co też nie, ale zamierzam po porodzie dużo schudnąć:) i ładnie wyrzeźbić ciało:D opracowałam już sobie nawet plan treningowy i dietę:)

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry