reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

wkoncu zebralam sie w sobie i wzielam prysznic umylam zabki i teraz szamam sniadanie o ile tak to mozna nazwac:-)
chleb tostowy z salata ogorkiem i papryka z sola i pieprzem do tego herbata z cytryna :-) i czuje ze sie nie najem bo bardziej mam smaka na gotowana kielbase z musztarda sarepska mhhh pycha:-)
kiedys nienawidzilam musztardy heh:-)

Milych weekendow zycze :-)

reklama
jednak nie mam wyników, okazalo się, że dziś mimo, że jest czynne do 15, mozna odbierac je tylko do 12 .. no nic, pojde w poniedzialek.

dziewczyny, przeczytałam w necie, ze mnostwo kobiet w ciazy ma problemy z wypryskami, i to masowo, za sprawa hormonów, i jestem totalnie załamana. Moze to byc dla was smieszne, ale ja nigdy w zyciu nie miałam zadnego pryszcza, ANI JEDNEGO, a kiedy teraz wychodzi mi ich całe mnostwo i to w najgorszych miejscach czuje sie brzydko i do dupy. wstydze sie ich.
Próbuje wszystkiego.. wody utlenionej, pasty, myje, wysuszam, i dupa.

Witam!
Wczoraj porwałam małżowinę na zakupy- tylko ja jestem taką wariatką żeby jechać po stanik 150km. Ale mam!! Mam nietypowy rozmiar i niestety te zakupy spędzają mi sen z powiek
Vileyka- jak Twoje omdlenia?
Alka, Anastazja- gratuluję pięknych skaczących bobasków. Teraz już na pewno jesteście spokojniejsze
Laura- oj cięzka sprawa... Ale ja bym takiego rzuciła i poszła gdziekolwiek. Nie szukasz pracy? Ja nie wyobrażam sobie nie posiadania swoich pieniędzy- tyle że siedzenia w domu też sobie nie wyobrażam. Na pewno coś znjdziesz tylko trzeba chęci. Ja w poprzedniej ciąży pracowałam do końca- w 2 miejscach. Najpierw jako niania ale umowa mi się skończyła, nie mogłam znaleźć pracy u siebie więc zebrałam manatki i się na te kilka miesięcy przeprowadziłam- zarobiłam na wyprawkę i wróciłam w 8 m-cu do siebie na studia. Nie ma sytuacji bez wyjścia, głowa do góry i szukaj

Co do autka- nie wyobrażam sobie funkcjonowania z maluszkiem bez samochodu. Jeżdżę praktycznie codziennie, czasem w kilkuset km trasy. Róbcie prawko dziewczyny, to wiele potem ułatwia
ślub- zazdroszczę wszystkim ślubującym- ech, chętnie przeżyłabym to jeszcze raz.... Miałam małą uroczystość z samymi bliskimi ludźmi, nad ślicznym jeziorem w małym kościółku. Wszyscy mówili że to tak wcześnie ale z perspektywy czau nie żałuję. Mieliśmy po 21 lat, po ślubie zamieszkaliśmy razem, po pół roku zaszłam w ciążę, teraz po 3 latach dalej jest cudnie:-) A ślub wspominam szalenie miło- aż chciałabym to powtórzyć
Suknię chciałam taka jak Wy- prostą, delikatną, zwiewną- miałam zupełnie inną bo okazało się że moje marzenia nijak się mają do mojej figury. Więc najlepiej pomierzyć i popatrzeć w czym będzie Wam wygodnie i w czym będziecie się czuc jak księżniczki:-)

alka, to gratulacje, ja filmiku nie mam, ale najważniejsze, że dziecko zdrowe.

anastaazja, fajnie Ci z tym wyjazdem, odpoczywaj!

Gabryś, ja w poprzedniej ciąży ani jednego pryszcza, cera śliczna, teraz stadnie wyłażą mi na czole, czasem na policzku, też się wkurzam ale na szczęście są korektory:-) A liczę że to może na dziewczynkę...
Bardziej mnie wkurza że tak tyję, nie jedząc o wiele więcej, no może kolację, bo wcześniej nie jadłam...

tylko, że moich nijak sie nie da zamaskować .. ani korektorem, ani pudrem ..
jak jestem w domu to staram sie zmywac wszystko, nasączałam alkoholem, a aktualnie posmarowałam pastą do zębów, żeby wysuszyć ..
własnie bede sobie robic odrosty na głowie, kupilam sobie arbe i zabieram sie do dzieła :)

Witam sobotnio!!!!! Wlasnie wrocilam z dwugodzinnego spaceru po lesie,bylo tak fajnie, zebralismy dwie torebki kurek, mniammmm juz nie moge sie doczekac jajeczniczki!!!1
Alka super wiesci!!!!!!
Ja jezdze samochodem od zawsze (mialam 12 lat, jak tata mnie nauczyl) i nie wyobrazam sobie zycia bez auta!!!! Robcie prawka i odwazcie sie, samochod baaardzo ulatwia zycie!!!!!
Iga i Asteria pozazdroscilam troche i ja wlasnie dzisiaj zrbilam pyszne spaghetii!!!!!!

Ostatnia edycja:
Gabrys moze idz na oczyszczanie ja sie musze wybrac bo mnie obrodzilo gesto ...nigdy nie ialam problemow. W I ciazy zero pryszczy
Ja sobie kupilam na allegro Bielendy maseczke w tubce z zielona glinka i co 3 dni kladę
Alkoholem nie radze tego tykac.

Alka extra wiadomosci, kamien z serca co?

Ja leze a wszyscy pojechali na imieniny do tesciowki. Eh...oszaleję. Na dodatek cos mnie mdli dzisiaj od rana.

reklama
Do góry