reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Dziewczynki bardzo mi się ostatnio chce piwka... Próbowałyście w ciąży moze bezalkoholowego np. bavaria % alkoholu?
bo sama nie wiem czy można a dzisiaj jedziemy na grilla do znajomych to zafundowałabym sobie takie...
ja czasem piję lecha bezalkoholowego, szczególnie przy okazji grilla

nie nadrobię Was chyba, od wczoraj rano nie miałam netu w domu, zajrzałam tylko na chwilę w pracy, zresztą tylko ze względu na net pojechałam do firmy;-)

O matko, dziewczyny, ale macie rozpęd z tymi wpisami. Domyślam się, że nie wszystkie siedzicie w domach na zwolnieniach/wakacjach, więc zastanawiam się, co będzie jak więcej nas będzie na L4...

Odnośnie ślubów :) mogę sprzedać suknie :) Fotografia ślubna, rodzinna
a nóż którejś się spodoba i przyda.
To jest Orea Sposa L506, jak coś :)

No i ponawiam pytanko - chodzi ktoraś z Was (warszawianek) do Promedis/Medycyna Rodzinna?

Piekna ta suknia!!!

IGA: mnie tez sie chce piwka;) (chodz ostatnio w ogole nie pije piwa bo nie lubie) ja w poprzedniej ciazy napilam sie kilka razy

Ostatnia edycja:
przeczytałam, ale już nie pamiętam komu co chciałam odpisać

Gosia śliczne zdjęcia

witam nowe dziewczyny

właśnie skończyliśmy spagetti z sosem pomidorowym i mięsem, sos sama robiłam, generalnie umiem gotować i nieźle mi to wychodzi, ale nie zawsze mam na to ochotę, od czasu do czasu piekę ciasta, ostatnio często z owocami, właśnie śliwki czekają w lodówce

Gabrys dzieki za podziw ;) hm nie jestem zbyt zorganizowana, o wielu rzeczach nie pamietam..... ale od zawsze jestem psiara i zwierzeta przygarniam ile sie da :)))
dzieci mam juz dosc ogarniete bo 14 lat corka i 10 lat synek, moj M jest na maxa zorganizowany i jakos daje rade, grunt to pozytywne myslenie i duzo usmiechu na codzien i wszystko udaje sie pogodzic!!!!!
Mowie Ci sama zobaczysz, ze szybko sie odnajdziesz w nowej rzeczywistosci i dasz rade ze wszyskim!

hej Iga jakos ostatnio nie nadganiamy tematu ale migasz mi tu czasem ;)
Gosia sukienka sliczna a zdjecia przecudne!!!!
Liv strasznie wspolczuje Ci tego bolu i tego, ze malenstwo domaga sie na raczki, badz dzielna, trzymam kciuki, zeby szybko sie naprawilo!!!

Ja w poprzedniej ciazy czasem pilam bezalkoholowe piwo, w tej nie mam ochoty, wypilam tylko na jakiejs imprezie pol kieliszka szampana, tak jak nie lubie , tak poczulam, ze musze ;)

Pati możliwe że w realu gdzieś się mijamy :-D
na jakąś kawę/soczek trzeba by się umówić ;-)
pogoda do kitu, bo można byłoby się wybrać na basen do Powsina

reklama
Magdalena - dzieki, ale wlasnie już sie zapisałam tutaj na Niepodległości :)
mozliwe mozliwe ;> a ile masz lat, jesli moge wiedziec?

Gabryś!

Moja kuzynka robiła prawko na Niepodległości i jest bardzo zadowolona :) Myśle, że z Tobą tez tak będzie :)

W ubiegłym tygodniu skończyłam 25 latek:)
A w której części Myślenic teraz mieszkasz?

Do góry