reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
Dziewczynki bardzo mi się ostatnio chce piwka... Próbowałyście w ciąży moze bezalkoholowego np. bavaria % alkoholu?
bo sama nie wiem czy można a dzisiaj jedziemy na grilla do znajomych to zafundowałabym sobie takie...
ja czasem piję lecha bezalkoholowego, szczególnie przy okazji grilla

nie nadrobię Was chyba, od wczoraj rano nie miałam netu w domu, zajrzałam tylko na chwilę w pracy, zresztą tylko ze względu na net pojechałam do firmy;-)

O matko, dziewczyny, ale macie rozpęd z tymi wpisami. Domyślam się, że nie wszystkie siedzicie w domach na zwolnieniach/wakacjach, więc zastanawiam się, co będzie jak więcej nas będzie na L4...

Odnośnie ślubów :) mogę sprzedać suknie :) Fotografia ślubna, rodzinna
a nóż którejś się spodoba i przyda.
To jest Orea Sposa L506, jak coś :)

No i ponawiam pytanko - chodzi ktoraś z Was (warszawianek) do Promedis/Medycyna Rodzinna?

Piekna ta suknia!!!

IGA: mnie tez sie chce piwka;) (chodz ostatnio w ogole nie pije piwa bo nie lubie) ja w poprzedniej ciazy napilam sie kilka razy

Ostatnia edycja:
przeczytałam, ale już nie pamiętam komu co chciałam odpisać

Gosia śliczne zdjęcia

witam nowe dziewczyny

właśnie skończyliśmy spagetti z sosem pomidorowym i mięsem, sos sama robiłam, generalnie umiem gotować i nieźle mi to wychodzi, ale nie zawsze mam na to ochotę, od czasu do czasu piekę ciasta, ostatnio często z owocami, właśnie śliwki czekają w lodówce

Gabrys dzieki za podziw ;) hm nie jestem zbyt zorganizowana, o wielu rzeczach nie pamietam..... ale od zawsze jestem psiara i zwierzeta przygarniam ile sie da :)))
dzieci mam juz dosc ogarniete bo 14 lat corka i 10 lat synek, moj M jest na maxa zorganizowany i jakos daje rade, grunt to pozytywne myslenie i duzo usmiechu na codzien i wszystko udaje sie pogodzic!!!!!
Mowie Ci sama zobaczysz, ze szybko sie odnajdziesz w nowej rzeczywistosci i dasz rade ze wszyskim!

hej Iga jakos ostatnio nie nadganiamy tematu ale migasz mi tu czasem ;)
Gosia sukienka sliczna a zdjecia przecudne!!!!
Liv strasznie wspolczuje Ci tego bolu i tego, ze malenstwo domaga sie na raczki, badz dzielna, trzymam kciuki, zeby szybko sie naprawilo!!!

Ja w poprzedniej ciazy czasem pilam bezalkoholowe piwo, w tej nie mam ochoty, wypilam tylko na jakiejs imprezie pol kieliszka szampana, tak jak nie lubie , tak poczulam, ze musze ;)

Pati możliwe że w realu gdzieś się mijamy :-D
na jakąś kawę/soczek trzeba by się umówić ;-)
pogoda do kitu, bo można byłoby się wybrać na basen do Powsina

reklama
Magdalena - dzieki, ale wlasnie już sie zapisałam tutaj na Niepodległości :)
mozliwe mozliwe ;> a ile masz lat, jesli moge wiedziec?

Gabryś!

Moja kuzynka robiła prawko na Niepodległości i jest bardzo zadowolona :) Myśle, że z Tobą tez tak będzie :)

W ubiegłym tygodniu skończyłam 25 latek:)
A w której części Myślenic teraz mieszkasz?

Do góry