reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Anielkaa, mi koleżanka wczoraj powiedziała, że na youtube są fajne ćwiczenia jogi dla ciężarnej - jak prześle mi linka to go tu wrzucę.
A tak poza ćwiczeniami rozciągającymi ja na basen chodzę.

reklama
Alka - 3mam kciuki, napewno wszystko bedzie dobrze :)

Asteria - mowiłas, że zle przyciskałam opatrunek. Z tego co ja sie orientuje, gdybym zle przyciskała, krwiak wyszedłby mi na wierzch jakby, czy zyła, a nie w srodku :)

Wogole to dzien dobry wszystkim, własnie wstałam zjadłam sobie sniadanko, wykąpałam się, i jestem zła bo wyszedł mi pryszcz taki okropny centralnie nad górną wargą, i zle to wyglada ;/
O 15 ide po wyniki badan :)

dziewczyny:) jadę na weekend do swojego domku nad jeziorem:) powdychać troszkę świeżego powietrza z lasu:) będę w poniedziałek lub niedzielę wieczorem:) 3majcie się:*

Anastazzja - ależ ja Ci zazdroszcze :) Raz - domku nad jeziorem, dwa - że w ogole możesz gdzieś jechać...

Ja czekam na poniedziałek na wizytę kontrolną u lekarza. Musze go wypytać o jakąś inną drogę przyjmowania leków, bo już mnie po prostu boli żołądek od tych wszystkich tabletek. No i standardowo - paskudnie się czuję po luteinie...ale tego akurat nie wolno mi odstawić...

Jejku, jakbym ja juz chciała styczeń, poród i moje maleństwo w ramionach...

Kochane już jestem po wizycie... Nasz ludzik ma 7 cm, NT w normie (1,38), tętno 150/min, kość nosowa jest, przepływy krwi w normie i te wszystkie inne też :):) wzorowa ciąża :):):) Dzieciątko leżało sobie jak na wakcjach z girkami zgiętymi w kolanach opartymi o macicę i miało straszną czkawkę :):):) A jak pomachało do mamusi, że aż mamusia się popłakała... Już tak strasznie je kocham!!!!!!!!!!!

Zapomniałam dodać, że pani doktor nagrała mi filmik z badania i teraz oglądam sobie mojego ludzika :):)

Ostatnia edycja:
Marcia: to dobrze ze wszystko ok z dzidziusiem:)

Gośka: moze tez to wynika jaka suknie krawcowa szyje... abo w katowicach sa takie tanie krawcowe:)

Anastazzja: ale ci dobrze - ja za tydzien pojade do siebie na wies:)

Gabryś: mi kaza przyciskac zeby nie bylo siniaka:)

Dobra ja ide pod prysznic i wyszykowac sie i jade na weekend do tesciowej.

witam was kochane mamuśki:-)
niedawno wstałam i nie mogę się do nieczego zabrac totalny leń!!! nawet isć umyc mi sie nie chce i sniadania zrobic i zjesc;-(
a do tego wszystkiego kregoslup to mnie tak boli ze chyba umre niedlugo:-(

spokojnego dzionka brzuchatki :-)

Kochane już jestem po wizycie... Nasz ludzik ma 7 cm, NT w normie (1,38), tętno 150/min, kość nosowa jest, przepływy krwi w normie i te wszystkie inne też :):) wzorowa ciąża :):):) Dzieciątko leżało sobie jak na wakcjach z girkami zgiętymi w kolanach opartymi o macicę i miało straszną czkawkę :):):) A jak pomachało do mamusi, że aż mamusia się popłakała... Już tak strasznie je kocham!!!!!!!!!!!

Zapomniałam dodać, że pani doktor nagrała mi filmik z badania i teraz oglądam sobie mojego ludzika :):)

super, super super :-)
ale miałaś fajne badanie, ja nie miałam filmiku i badania przepływów krwi (to chyba też na połówkowym się robi?). A mój bobas był niegrzeczny, eh te dzieciaczki już w brzuchu pokazują charakterki

witam was kochane mamuśki:-)
niedawno wstałam i nie mogę się do nieczego zabrac totalny leń!!! nawet isć umyc mi sie nie chce i sniadania zrobic i zjesc;-(
a do tego wszystkiego kregoslup to mnie tak boli ze chyba umre niedlugo:-(

spokojnego dzionka brzuchatki :-)

Ale Wam zazdroszcze tych wyjazdów weekendowych :)

znalazłam jeszcze jedna sukienke, której krój niesamowicie mi sie podoba!
co sądzicie?

img85980_moda_1137256.jpg

reklama
Do góry