reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Anielkaa, mi koleżanka wczoraj powiedziała, że na youtube są fajne ćwiczenia jogi dla ciężarnej - jak prześle mi linka to go tu wrzucę.
A tak poza ćwiczeniami rozciągającymi ja na basen chodzę.

reklama
Alka - 3mam kciuki, napewno wszystko bedzie dobrze :)

Asteria - mowiłas, że zle przyciskałam opatrunek. Z tego co ja sie orientuje, gdybym zle przyciskała, krwiak wyszedłby mi na wierzch jakby, czy zyła, a nie w srodku :)

Wogole to dzien dobry wszystkim, własnie wstałam zjadłam sobie sniadanko, wykąpałam się, i jestem zła bo wyszedł mi pryszcz taki okropny centralnie nad górną wargą, i zle to wyglada ;/
O 15 ide po wyniki badan :)

dziewczyny:) jadę na weekend do swojego domku nad jeziorem:) powdychać troszkę świeżego powietrza z lasu:) będę w poniedziałek lub niedzielę wieczorem:) 3majcie się:*

Anastazzja - ależ ja Ci zazdroszcze :) Raz - domku nad jeziorem, dwa - że w ogole możesz gdzieś jechać...

Ja czekam na poniedziałek na wizytę kontrolną u lekarza. Musze go wypytać o jakąś inną drogę przyjmowania leków, bo już mnie po prostu boli żołądek od tych wszystkich tabletek. No i standardowo - paskudnie się czuję po luteinie...ale tego akurat nie wolno mi odstawić...

Jejku, jakbym ja juz chciała styczeń, poród i moje maleństwo w ramionach...

Kochane już jestem po wizycie... Nasz ludzik ma 7 cm, NT w normie (1,38), tętno 150/min, kość nosowa jest, przepływy krwi w normie i te wszystkie inne też :):) wzorowa ciąża :):):) Dzieciątko leżało sobie jak na wakcjach z girkami zgiętymi w kolanach opartymi o macicę i miało straszną czkawkę :):):) A jak pomachało do mamusi, że aż mamusia się popłakała... Już tak strasznie je kocham!!!!!!!!!!!

Zapomniałam dodać, że pani doktor nagrała mi filmik z badania i teraz oglądam sobie mojego ludzika :):)

Ostatnia edycja:
Marcia: to dobrze ze wszystko ok z dzidziusiem:)

Gośka: moze tez to wynika jaka suknie krawcowa szyje... abo w katowicach sa takie tanie krawcowe:)

Anastazzja: ale ci dobrze - ja za tydzien pojade do siebie na wies:)

Gabryś: mi kaza przyciskac zeby nie bylo siniaka:)

Dobra ja ide pod prysznic i wyszykowac sie i jade na weekend do tesciowej.

witam was kochane mamuśki:-)
niedawno wstałam i nie mogę się do nieczego zabrac totalny leń!!! nawet isć umyc mi sie nie chce i sniadania zrobic i zjesc;-(
a do tego wszystkiego kregoslup to mnie tak boli ze chyba umre niedlugo:-(

spokojnego dzionka brzuchatki :-)

Kochane już jestem po wizycie... Nasz ludzik ma 7 cm, NT w normie (1,38), tętno 150/min, kość nosowa jest, przepływy krwi w normie i te wszystkie inne też :):) wzorowa ciąża :):):) Dzieciątko leżało sobie jak na wakcjach z girkami zgiętymi w kolanach opartymi o macicę i miało straszną czkawkę :):):) A jak pomachało do mamusi, że aż mamusia się popłakała... Już tak strasznie je kocham!!!!!!!!!!!

Zapomniałam dodać, że pani doktor nagrała mi filmik z badania i teraz oglądam sobie mojego ludzika :):)

super, super super :-)
ale miałaś fajne badanie, ja nie miałam filmiku i badania przepływów krwi (to chyba też na połówkowym się robi?). A mój bobas był niegrzeczny, eh te dzieciaczki już w brzuchu pokazują charakterki

witam was kochane mamuśki:-)
niedawno wstałam i nie mogę się do nieczego zabrac totalny leń!!! nawet isć umyc mi sie nie chce i sniadania zrobic i zjesc;-(
a do tego wszystkiego kregoslup to mnie tak boli ze chyba umre niedlugo:-(

spokojnego dzionka brzuchatki :-)

Ale Wam zazdroszcze tych wyjazdów weekendowych :)

znalazłam jeszcze jedna sukienke, której krój niesamowicie mi sie podoba!
co sądzicie?

img85980_moda_1137256.jpg

reklama
Do góry