reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
Asteria - moge to zrozumiec, jesli nie da sie znalesc zyły czy cos. Ale ta pani, znalazła moja odrazu, pobierała krew za pierwszym wkłuciem, z tym, ze kiedy wyszłam reka zaczela mnie dziwnie bolec, kiedy zdjelam opatrunek zaczela mi siniec reka itepe.

a ja bede miala bigos z kabaczkow i cukini dzisiaj na kolacje :-) tesciowa mi zrobi :-)
dziewczyny mowicie ze 107 / 70 to niskie
ja mam standardowo 90/80 na 40/50 to czasem mi tak glowa peka ze masakra :-( nawet kawa nie pomaga:-(

Asteria - moge to zrozumiec, jesli nie da sie znalesc zyły czy cos. Ale ta pani, znalazła moja odrazu, pobierała krew za pierwszym wkłuciem, z tym, ze kiedy wyszłam reka zaczela mnie dziwnie bolec, kiedy zdjelam opatrunek zaczela mi siniec reka itepe.

To może wynikać z tego ze po wkłóciu nie przyciskalas tego miejsca:)

Mami: strasznie niskie cisnienie masz...

asteria u mnie to normalne, ale kiedys pobilam rekord. pielegniarka mierzy cisnienie 3 razy wkoncu pyta czy ja wogole zyje.:-)
cisnienie mialam 60/35 jak dobrze pamietam. ale czulam sie swietnie tego dnia:-)

booze... ile moj zoladek zmiesci? ile mozna jesc?
cały dzien jem:-) ale mi na dobre to wyjdzie:-)
teraz zelki haribo jem mhhh...
i naszla mnie chec na golabki heh:-)

Ostatnia edycja:
ufff ponad 10 stron od rana zapisalyscie, przeczytalam ale juz nie pamietam wszystkiego ;)
Witam nowe mamusie!!!!!!!
Marcia ja tez wybieram sie na 4d uwazam, ze to niesamowite przezycie i pamiatka!!! a i mozna dokladnie wszystko zbadac.... nie uwazam, zeby to byl zbedny wydatek....
Gabrys moj M tez zawsze wyczuje jak cos z torebki jest :) dlatego sama gotuje, pieke i uwielbiam to!!!! duzo wymyslam sama ale tez potrafie tradycyjnie, tym bardziej lubie bo dzieci jedza tylko w domu i maz tez mnie baardzo komplementuje!!!!! Ale nie martw sie Gabrys wszystkiego sie nauczysz ja tez jak wyszlam z domu to wisialam z mama na telefonie, ale szybko sie mozna nauczyc przy wsparci ze strony M :) zreszta on tez super gotuje, wiec czasem mnie wyrecza!
Asteria suknia piekna!!!!!!! Ale fajnie bedzie w czerwcu :)))
Alka juz jutro sobota, trzymam kciuki, na 100% bedzie dobrze!!!!
Laura.... hm.... zle zamienilas jak widac, ja bym go zostawila natychmiast i odezwala sie do rodzicow i dzieci, nie tkwij w czyms co zaszkodzic moze Twojemu dziecku, mysl o nim teraz, nie jest winne niczemu.....trzymaj sie i zrob cos z tym.

U mnie dobrze, troche spokoju bedzie od niedzieli bo dzieciaki na obozach, wiec bede mogla poleniuchowac, chociaz moj M mnie we wszystkim wyrecza, wiec na nadmiar pracy nie narzekam ;))))wizyte mam dopiero w polowie sierpnia a juz bym chciala zobaczyc malenstwo, stesknilam sie od dwoch tyg go nie widzialam.....
Wlasnie planujemy kupno kolejnego pieska, przeslicznego springer spaniela, ale nie wiem czy dam rade wszystkich namowic.... a jest taki slodki, tylko, ze zaczynamy remont domu, wiec M mowi, zeby poczekac z pieskiem :(
U nas zaraz znowu bedzie lalo, wiez zbieram sie, bo obiecalam synkowi, ze popatrze na jego salta na trampolinie :)

Pati - hej, miło, że tak mówisz, odrazu czuje sie pewniej :)
ojej, masz dzieciaki, kolejne w drodze i jeszcze piesek? ;> musisz być niezle zorganizowana i wogole. wiem, ze z psem tez jest troche roboty + dzieciaki :) podziwiam :)

reklama
O matko, dziewczyny, ale macie rozpęd z tymi wpisami. Domyślam się, że nie wszystkie siedzicie w domach na zwolnieniach/wakacjach, więc zastanawiam się, co będzie jak więcej nas będzie na L4...

Odnośnie ślubów :) mogę sprzedać suknie :) Fotografia ślubna, rodzinna
a nóż którejś się spodoba i przyda.
To jest Orea Sposa L506, jak coś :)

No i ponawiam pytanko - chodzi ktoraś z Was (warszawianek) do Promedis/Medycyna Rodzinna?

Do góry