reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Asteria - moge to zrozumiec, jesli nie da sie znalesc zyły czy cos. Ale ta pani, znalazła moja odrazu, pobierała krew za pierwszym wkłuciem, z tym, ze kiedy wyszłam reka zaczela mnie dziwnie bolec, kiedy zdjelam opatrunek zaczela mi siniec reka itepe.

a ja bede miala bigos z kabaczkow i cukini dzisiaj na kolacje :-) tesciowa mi zrobi :-)
dziewczyny mowicie ze 107 / 70 to niskie
ja mam standardowo 90/80 na 40/50 to czasem mi tak glowa peka ze masakra :-( nawet kawa nie pomaga:-(

Asteria - moge to zrozumiec, jesli nie da sie znalesc zyły czy cos. Ale ta pani, znalazła moja odrazu, pobierała krew za pierwszym wkłuciem, z tym, ze kiedy wyszłam reka zaczela mnie dziwnie bolec, kiedy zdjelam opatrunek zaczela mi siniec reka itepe.

To może wynikać z tego ze po wkłóciu nie przyciskalas tego miejsca:)

Mami: strasznie niskie cisnienie masz...

asteria u mnie to normalne, ale kiedys pobilam rekord. pielegniarka mierzy cisnienie 3 razy wkoncu pyta czy ja wogole zyje.:-)
cisnienie mialam 60/35 jak dobrze pamietam. ale czulam sie swietnie tego dnia:-)

booze... ile moj zoladek zmiesci? ile mozna jesc?
cały dzien jem:-) ale mi na dobre to wyjdzie:-)
teraz zelki haribo jem mhhh...
i naszla mnie chec na golabki heh:-)

Ostatnia edycja:
ufff ponad 10 stron od rana zapisalyscie, przeczytalam ale juz nie pamietam wszystkiego ;)
Witam nowe mamusie!!!!!!!
Marcia ja tez wybieram sie na 4d uwazam, ze to niesamowite przezycie i pamiatka!!! a i mozna dokladnie wszystko zbadac.... nie uwazam, zeby to byl zbedny wydatek....
Gabrys moj M tez zawsze wyczuje jak cos z torebki jest :) dlatego sama gotuje, pieke i uwielbiam to!!!! duzo wymyslam sama ale tez potrafie tradycyjnie, tym bardziej lubie bo dzieci jedza tylko w domu i maz tez mnie baardzo komplementuje!!!!! Ale nie martw sie Gabrys wszystkiego sie nauczysz ja tez jak wyszlam z domu to wisialam z mama na telefonie, ale szybko sie mozna nauczyc przy wsparci ze strony M :) zreszta on tez super gotuje, wiec czasem mnie wyrecza!
Asteria suknia piekna!!!!!!! Ale fajnie bedzie w czerwcu :)))
Alka juz jutro sobota, trzymam kciuki, na 100% bedzie dobrze!!!!
Laura.... hm.... zle zamienilas jak widac, ja bym go zostawila natychmiast i odezwala sie do rodzicow i dzieci, nie tkwij w czyms co zaszkodzic moze Twojemu dziecku, mysl o nim teraz, nie jest winne niczemu.....trzymaj sie i zrob cos z tym.

U mnie dobrze, troche spokoju bedzie od niedzieli bo dzieciaki na obozach, wiec bede mogla poleniuchowac, chociaz moj M mnie we wszystkim wyrecza, wiec na nadmiar pracy nie narzekam ;))))wizyte mam dopiero w polowie sierpnia a juz bym chciala zobaczyc malenstwo, stesknilam sie od dwoch tyg go nie widzialam.....
Wlasnie planujemy kupno kolejnego pieska, przeslicznego springer spaniela, ale nie wiem czy dam rade wszystkich namowic.... a jest taki slodki, tylko, ze zaczynamy remont domu, wiec M mowi, zeby poczekac z pieskiem :(
U nas zaraz znowu bedzie lalo, wiez zbieram sie, bo obiecalam synkowi, ze popatrze na jego salta na trampolinie :)

Pati - hej, miło, że tak mówisz, odrazu czuje sie pewniej :)
ojej, masz dzieciaki, kolejne w drodze i jeszcze piesek? ;> musisz być niezle zorganizowana i wogole. wiem, ze z psem tez jest troche roboty + dzieciaki :) podziwiam :)

reklama
O matko, dziewczyny, ale macie rozpęd z tymi wpisami. Domyślam się, że nie wszystkie siedzicie w domach na zwolnieniach/wakacjach, więc zastanawiam się, co będzie jak więcej nas będzie na L4...

Odnośnie ślubów :) mogę sprzedać suknie :) Fotografia ślubna, rodzinna
a nóż którejś się spodoba i przyda.
To jest Orea Sposa L506, jak coś :)

No i ponawiam pytanko - chodzi ktoraś z Was (warszawianek) do Promedis/Medycyna Rodzinna?

Do góry