reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

mój A, niestety nie jada takich rzeczy z torebek, i odrazu wyczuje, że to takowe są ;/
dziewczyny przed chwila mieszylam cisnienie, ale niezbyt sie znam na tym, i nie wiem co oznacza ;/
mam 108/70 co to znaczy, wie ktoraś?

reklama
Slubu nie mamy,rodzice nie chcą mnie znać już próbowałam,dziewczynki dziękuję za wszystkie słowa,nie tylko samo szczęście na tym świecie,niekyórym się udaje innym nie
fajnie że chociaż wy jesteście szczęśliwe
ja zmykam nie będę juz pisać nie pasuję do was ze swoimi smutkami
życzę wszystkim mamausiom samych radosnych chwil
W ŻYCIU PIĘKNE SĄ TYLKO CHILE.....
ja też ich kilka miałam....Z Bogiem!!!!

Co do gotowania, to ja dopiero po slubie zaczęłam, ale też nie sama, często Ł. coś ugotuje i dobrze mu wychodzi, a ja go utwierdzam:-) Jak ja miałam ciężej w pracy gotował on, teraz ja jestem w domu, więc głownie ja, choć teściowa bardzo lubi gotować i często podrzuca co nieco, ona gotuje świetnie, tylko bardziej tradycyjnie. Ja jeszcze w życiu nie zrobiłam np.sznycli, czy gołąbków, za to jakieś nowoczesne przepisy na mięsa i ryby chętnie uskuteczniam. Nie piekę wogóle, po to są ciastkarnie:-) Ale robię pyszne sałatki i desery.

myszka - juz dzis piłam jedna, ale moze pozniej cos jeszcze wypije, dzieki ;D

laura - szkoda, ze nie chcesz być tutaj z nami, wiadomo, potrzebujesz sie wygadac, nie zawsze wszystkim sie układa własnie, i my to doskonale rozumiemy :)

ja czesto mam wrazenie, że pieczenie to wyższa szkoła jazdy :p

Vileyka, czemu zaraz hardcore? :) Siedzę w domu sama, gotuję tylko dla siebie, cały dzień zajmuję się moją firmą i język sobie strzępię na rozmowach z klientami (niestety na działalności, zwłaszcza na dość świeżej, nie opłaci się korzystać ze świadczeń), szkoda mi czasu i energii na super wymyślne dania. Raz jest zupka, raz mięsko, a raz placki z torebki.

asteria - dzieki :) o tak, dobrze zrobione pierogi z mięsem są świetne :)
ja teraz mam ochotę na czekoladę mleczną :D

jutro ide odebrac wyniki badań, i mam zamiar odwiedzic tam jakiegos szefa czy kierownika, i powiedziec co mysle o umiejetnosciach pielegniarek ;/ badania byly we wtorek a ja do teraz mam sina rekę, i takie plamy ze widac ze krew rozlana pod skóra jest ;/

PolaNegri - a jak to wogole smakowalo ? ;D

jutro ide odebrac wyniki badań, i mam zamiar odwiedzic tam jakiegos szefa czy kierownika, i powiedziec co mysle o umiejetnosciach pielegniarek ;/ badania byly we wtorek a ja do teraz mam sina rekę, i takie plamy ze widac ze krew rozlana pod skóra jest ;/

ja bym musiala chodzic przy kazdym pobieraniu bo u mnie akurta to jest normalne... a 4 wklucia zeby znalesc odpowiednia zyle to norma... a niekiedy nawet dochodzi do 18 wkluc (nogi rece szyja itp)

reklama
Do góry