Gabryś ja do dzisiaj nie potrafie gotować ale moja mama też nigdy nie potrafiła, robiła tylko kanapki i czasem kotleta więc wszystkie obiady jedliśmy w przedszkolu a potem szkole dobrym rozwiązaniem są torebki z gotowymi sosami i tym podobne jak się ładnie ułoży na talerzu to nikt nie zauważy, że to jedzenie z proszku;P
reklama
ewelina26k
Fanka BB :)
codo sukien slubnych warto kupować albo po koniec roku albo na początku, bo są bardzo duże wyprzedaże, np moja była wcześniej za prawie 4 tyś a kupiłam za niecałe 2tyś chociaż Wy raczej w tym terminie nie przymierzycie:-)
tiramisu1976
tiramisu, ja piłam Bavarię jakiś czas temu, tylko taką normalną, nie mętną, bo są dwa rodzaje bezalkoholowej, więc polecam nie mętną. Smakuje jak normalne piwko, ja nie czuję różnicy żadnej
dzięki zamówię taką u męża:-)
dziewczyny, ja nie wiem czemu wy tak nie jezdzicie samochodami skoro macie prawko ja sie wyrywam nieraz, i facet mi pozwala jakiś kawałek, a nie mam
my teraz mamy bmw takie ładne, ale musimy sprzedać, i kupić jakies pojemniejsze i tańsze, zeby troche kasy zostalo
Magdalena - dzieki, ale wlasnie już sie zapisałam tutaj na Niepodległości
mozliwe mozliwe ;> a ile masz lat, jesli moge wiedziec?
laura - rany, musisz wykonywac w ciazy takie prace?
i to jeszcze on stoi obok i na Ciebie patrzy? :O
tiramisu - myślę, że od 1 piwka i to takie nic Ci nie bedzie, i maluszkowi .. ja co prawda, nie lubie piwa, ale tak sądzę.
my teraz mamy bmw takie ładne, ale musimy sprzedać, i kupić jakies pojemniejsze i tańsze, zeby troche kasy zostalo
Magdalena - dzieki, ale wlasnie już sie zapisałam tutaj na Niepodległości
mozliwe mozliwe ;> a ile masz lat, jesli moge wiedziec?
laura - rany, musisz wykonywac w ciazy takie prace?
i to jeszcze on stoi obok i na Ciebie patrzy? :O
tiramisu - myślę, że od 1 piwka i to takie nic Ci nie bedzie, i maluszkowi .. ja co prawda, nie lubie piwa, ale tak sądzę.
Ile Wy piszecie moja suknia też sobie wisi w szafie i zajmuje miejsce, aż mi jej szkoda bo taka śliczna jest a co do prawa jazdy to tak straasznie Wam zazdroszcze.. chciałabym zrobić, ale mnie na nie stać:/ a pod blokiem stoi mój prywatny "amelkowóz" jak to mówi mój mąż i czeka aż w końcu zrobie prawko.
Mami91
ja ostatnio czesto pije karmi, ale niewiem czy dobrze zrobilam, troche mecza mnie wyrzuty sumienia szczerze mowiac, ale nie pije tak cale tylko moj k. jak chce zeby do lodowki poszedl mi po karmi to odrazu zaznacza ze tylko 1/3 albo pol szklanki nie wiecej. bo prawie codziennie pije:-( ale mi tak bardzo sie chce tego karmi mhhh pycha:-)
tylko nie krzyczcie dziewczyny!:-)
hmmm laura przepraszam ze to pisze ale twoj partner to cham. ;-( kobietko bedzie dobrze staniesz na nogi i wszystko sie ulozy:-) a ode mnie mozesz przekazac swojemu facetowi ze powinien sie wstydzic i ze to nie facet a gorzej jak baba:-) ze jak ma troche dumy to niech zachowuje sie jak facet i niech sie toba opiekuje!
nic sie nie martw bedzie wszystko tak jak sobie wymarzysz:-) trzymam za ciebie kciuki :-)
tylko nie krzyczcie dziewczyny!:-)
hmmm laura przepraszam ze to pisze ale twoj partner to cham. ;-( kobietko bedzie dobrze staniesz na nogi i wszystko sie ulozy:-) a ode mnie mozesz przekazac swojemu facetowi ze powinien sie wstydzic i ze to nie facet a gorzej jak baba:-) ze jak ma troche dumy to niech zachowuje sie jak facet i niech sie toba opiekuje!
nic sie nie martw bedzie wszystko tak jak sobie wymarzysz:-) trzymam za ciebie kciuki :-)
Ostatnia edycja:
ewelina26k
ja mam prawko ale mnie nie ciągnie do jazdy, mamy jedno auto i czasem cięzko się dzieli go
reklama
laura1969750
Początkująca w BB
no może nie na oczach,ale doskonale o tym wiedział"ciąża to nie choroba"cytat
muszę robić takie rzeczy bo potem jestem najgorsza nic nie robię tylko on i jego mamausai
muszę robić takie rzeczy bo potem jestem najgorsza nic nie robię tylko on i jego mamausai