aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
a ja nie cierpie gotowac i tego nie robię
no to zupełnie tak jak ja dopiero teraz coś mnie wzięło,po tylu latach... mąż zachwycony i zarazem zdumiony,bo np na gołąbki czekał 5 lat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja nie cierpie gotowac i tego nie robię
suknia pieknamnie sie bardzo ta podoba ale cena mniej http://www.suknieagnes.pl/images/photoalbum/10113.jpg
Maryś: u nas od 2 dni deszcz;/ maly juz roznosi mieszkanie
a nie ma co wspolczuc . ja co dzien normalnie sie krzatajac wiekszosc posprzatam ale i moj maz to czyscioch jest i duzo on bardzo robi w domu. a odkurza prawie co dziennie.Maryś - hej wspolczuje Ci, nienawidze sprzatania.. jak narazie to jeszcze nie mam tego problemu, ale od wrzesnia bedziemy mieszkac sami z moim facetem wiec bede musiala sie organizowac i sprzatac, i powoli uczyc sie gotowac
a jak to u was bylo dziewczyny? uczylyscie sie dopiero gotowac, czy juz umialyscie?
ja tez z tych co zajadaja klopoty, ale przed slubem i tak zchudlam. suknia 3 dni po odebraniu z poprawek na weselu prawie wisiala na mnie. dobrze ze byl gorset wiazany to mnie tam zasznurowali na maksaZobaczymy bo ja tam lubie sters objadac
suknia piekna
moj by tez juz rozniosl chalupe.
ja to swego ubieram na deszcz i niech idzie. wole by poszedl zmokl w 30 min ale sie wyszalal niz ma mi kwekac kolo nogi. Marcel naprawde nie umie siedziec w domu. on strasznie aktywne dziecko jest i ty swego wystroj w kaloszki i kortke i idzcie chodz smieci wyniesc. niech pochodzi polgodziny po kaluzach, zmoknie zmarznie sie wychasa, a po powrocie do domu ciepla herbatka z cytrynka lu sokiem malinowym i ciastka bedzie przeszczesliwy )
coś mnie mdli .. ;/
ja lece dowiedziec sie o prawko, i na jakies małe zakupy spożywcze. :*
ja mam prawko 11 lat a jezdzilam kilkanascie razy w calym swoim zyciu ( nie liczac kursu ))))a ja mam prawko od 4 lat i ani razu nie jeździłam.to trzeba mieć poprzewracane w głowie,prawda?:-)