reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

ja mam prawko 11 lat a jezdzilam kilkanascie razy w calym swoim zyciu ( nie liczac kursu :)))))
ale w nastepnym roku musze sie troszke bardziej pod tym wzgledem usamodzielnic bo piechota juz nie dojde i bede patrzec na jakies male autko i maz mnie podszkoli.
moze jakos sie uda :)

pewnie że się uda :) autko przy 2 dzieci to prawdziwy skarb:) powodzenia:-)

reklama
Dziewczynki, wrócę jeszcze do tematu ślubów i wesel. Ja mam piękną sukienkę z Emmi Marriage, model Estella ecru. Dałam za nią prawie 4 tyśki razem ze wszystkimi gadżetami i wisi bidulka w pokrowcu. Kilka razy próbowałam na allegro ją wystawić, ale jakoś nie było chętnych. Za 400 pln+kurier się jej chętnie pozbędę - może którejś z Was podpasuje?

Kolekcja 2009 Emmi Mariage :: Suknie ślubne

Sukienka jest na ok 173cm wzrostu, rozmiar 40-42, sznurowana. Wymaga leciutkiego odświeżenia (podoklejać koronki trzeba i dół podczyścić). W komplecie halka z kołem, bolerko i welon.

A tak na marginesie, to skąd Wy dziewczyny-krakowianki jesteście dokładnie???
Ja mieszkam w Nowej Hucie, dokładniej w nowej części obok szpitala Rydygiera.

Witaj Laura i Anielka!

Anasstazja, też się cieszę z dobrych wieści.

Je też specjalnie nie robiłabym USG 3D, zresztą w poprzedniej ciąży nie miałam i jakoś przeżyłam, a wyprawka naprawdę sporo kosztuje, zwłaszcza jeśli to pierwsze dziecko:-)

Mazia, moja rocznica 2.08, ale mój mąż już dostał ode mnie prezent, ostatni weekend spędziliśmy w górach świętokrzyskich w fajnym hotelu:-) A Mati został z moimi rodzicami, których uwielbia. To był pewnie nasz ostatni wyjadz we dwoje na parę lat, bo 2 dzieci to już gorzej zostawić chociaż na chwilę:-)

Laura, widzę, ze rzeczywiście sporo Ci się zwaliło na głowę, ale teraz to już musi być tylko lepiej. Spróbuj pogadać z facetem, a jak nie poskutkuje zastanów się, jakie masz jeszcze mozliwości. Może jakaś praca w domu, nie męcząca, na umowę zlecenie. Dałaby Ci jakies poczucie niezależności.

Asteria, u nas też dzisiaj leje i mały marudny.

Aninaaa, ja mam prawko chyba z 8 lat i nie jeżdże, to dopiero głupota. ale zmieniliśmy auto, więc moze zacznę...

Matko, nadrobiłam Was:-)

myszka to jesteś lepsza :) a myślałam,że tylko ja taką głupotę zrobiłam :) ale ostatnio coś zaczynam myśleć o jeździe,może niebawem się pokuszę.

a jeśli chodzi o usg 3d lub 4d,to ja się zastanawiam nad zrobieniem i to właśnie w tych tygodniach ciąży,aby było widać całego malucha.mój mąż ma ogromną ochotę na takie usg i chyba zrobimy.

A propos gotowania,ja nie tylko gotuję,piekę smażę,sprzątam itd itp,ale też wrzucam węgiel do komurki,ostatnio pół tony wrzuciłam sama własnymi rękoma,przy pomocy wiaderka.....na oczach mojego pana,chyba był zadowolony...
w moim przypadku gotowanie to rozrywka

Laura, zrób coś z tym u licha! Przecież jesteś wartościową osobą i jeszcze będziesz matką jego dziecka. Masz czas, zrób jakiś kurs, trochę się pomęczysz, ale próbuj stanąć na własnych nogach, bo po Twoim partnerze już chyba nie ma się czego spodziewać. Przepraszam...

Dziewczynki bardzo mi się ostatnio chce piwka... Próbowałyście w ciąży moze bezalkoholowego np. bavaria % alkoholu?
bo sama nie wiem czy można a dzisiaj jedziemy na grilla do znajomych to zafundowałabym sobie takie...

Witajcie dziewczyny!
Jestem "prawie" nowa :) już tu zaglądałam na początku, jakoś czasu nie było żeby być ze wszystkim na bierząco. Postanowiłam znowu dołączyć, może tym razem będę się więcej udzielać :)
Jestem w 16 tyg. już po badaniach, wszystko ok! To moja druga ciąża i jakoś jestem spokojna i optymistycznie nastawiona mimo że w pierwszej musiałam leżeć! Na początku to nawet zapominałam w którym jestm tyg :) a mąż cały czas zapomina że w ciąży jestem :)

Dziewczynki bardzo mi się ostatnio chce piwka... Próbowałyście w ciąży moze bezalkoholowego np. bavaria % alkoholu?
bo sama nie wiem czy można a dzisiaj jedziemy na grilla do znajomych to zafundowałabym sobie takie...

kurna ja zawsze lubiłam piwo,zwłaszcza królewskie.czasami wieczorem popijam małe bezalkoholowe,bavarie lub żywca.zależy co mąż akurat kupi :D

reklama
Do góry