reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

ja to bym mogla jesc makaron w kazdej postaci:)

tzn, to nie tak że od wrzesnia musze już gotowac obiady w domu, bo w sumie moj facet pracuje w firmie swojego taty, która jest obok ich domu i tez bez sensu byloby by przyjezdzal na obiad do domu. ale ogolnie musze sie nauczyc, zeby czasem cos ugotowac dobrego itepe. wiadomo, umiem jakies podstawy, ziemniaki :p jakis schabowy, kilka zup, rybę, ale martwie sie, ze nie wszystkiego naucze sie od razu a to mnie irytuje.

Nie martw sie :) wszystko przyjdzie z czasem a jeszcze do tego jest internet w ktorym jest wszystko opisane;)

reklama
ja gotować nigdy nie lubiłam :) dopiero od jakiegoś czasu-ale to pewnie przez tą ciążę :p jak wychodziłam za mąż raczej nie wiele umiałam zrobić.wszystko wychodziło z czasem :)

tzn, to nie tak że od wrzesnia musze już gotowac obiady w domu, bo w sumie moj facet pracuje w firmie swojego taty, która jest obok ich domu i tez bez sensu byloby by przyjezdzal na obiad do domu. ale ogolnie musze sie nauczyc, zeby czasem cos ugotowac dobrego itepe. wiadomo, umiem jakies podstawy, ziemniaki :p jakis schabowy, kilka zup, rybę, ale martwie sie, ze nie wszystkiego naucze sie od razu a to mnie irytuje.

trzeba gotować, próbowac różne potrawy i dojdziesz do wprawy...

Gabryś ze spokojem ... wszystko przyjdzie z czasem... Ja na początku wisiałam na telefonie z mamą, ale udało mi się - teraz nie chwaląc się - dobrze gotuję :)

bede probowac jak już zostaniemy sami w mieszkaniu, i w sumie nie bede miala co robic, tylko bede sie nudzila ..
ja za to moglabym jeść rybę w kaazdej postaci, makarony równiez, ale nie lubie mięsa .. ;/
zupy uwielbiam <3

Alka - mam nadzieje :) jakby co, bede pytała was :p

Ja ponoć gotuję bardzo dobrze, tak mi przynajmniej mówią ci co próbowali:) Lubię wymyślać albo korzystać z takich nietypowych przepisów. I w zasadzie gotuję wszystko, zupy, mięsko, piekę ciasta...chyba mam to po mamie, bo ona też super gotuje no i przede wszystkim okropnie to lubi;)

reklama
Do góry