reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
Marcia - ja chce model taki, zeby od brzuszka byl taki zwiewny materiał i bardzo długo az do stóp, prosty, zaden rozszerzany, czy taki klosz :p prosta, sliczna :) w sumie zalezy co sie komu podoba :)

Maryś - hej :) wspolczuje Ci, nienawidze sprzatania.. jak narazie to jeszcze nie mam tego problemu, ale od wrzesnia bedziemy mieszkac sami z moim facetem wiec bede musiala sie organizowac i sprzatac, i powoli uczyc sie gotowac :p

a jak to u was bylo dziewczyny? uczylyscie sie dopiero gotowac, czy juz umialyscie?

Astrria no bardzo ładna:-) taka skromna takie mi się właśnie podobają no ale zobaczymy po ciąży co ten mały bąbel zrobi z moją figurą i czy duzo moja sukienka będzie musiała maskować;-) hi hi

Marcia - ja chce model taki, zeby od brzuszka byl taki zwiewny materiał i bardzo długo az do stóp, prosty, zaden rozszerzany, czy taki klosz :p prosta, sliczna :) w sumie zalezy co sie komu podoba :)

Maryś - hej :) wspolczuje Ci, nienawidze sprzatania.. jak narazie to jeszcze nie mam tego problemu, ale od wrzesnia bedziemy mieszkac sami z moim facetem wiec bede musiala sie organizowac i sprzatac, i powoli uczyc sie gotowac :p

a jak to u was bylo dziewczyny? uczylyscie sie dopiero gotowac, czy juz umialyscie?

ja proponuję już pomału zacząć żeby do września już się wdrożyć...

ja kuchcę od 12 roku życia...

Ja zawsze lubilam gotowac chodz to wynikalo z tego ze moja mama uczyla sie gotowac ziemniaki jak wyszla za maz i niestety zostalo jej to.. (mama nie potrafi gotowac to ja w domu gotowalam)

Ja uwielbiam piec!!!

Mazi: no teraz mi sie ta podoba ale tak jak mowisz zobaczymy co nam zostanie po ciazy:)

Ostatnia edycja:
Ja uczyłam się tak od 17 roku życia trochę a jak zamieszkałam z Krzyśkiem to już byłam bardziej przymuszona.... chociaż mieszkam ze swoją matką... no to zbytnio na nią liczyć nie mogę... ale teraz całkiem nieźle mi idzie to gotowanie tylko gorzej z pomysłami co ugotować...

No ja ogólnie mam mały apetyt może faktycznie nerwy swoje dają...

reklama
tzn, to nie tak że od wrzesnia musze już gotowac obiady w domu, bo w sumie moj facet pracuje w firmie swojego taty, która jest obok ich domu i tez bez sensu byloby by przyjezdzal na obiad do domu. ale ogolnie musze sie nauczyc, zeby czasem cos ugotowac dobrego itepe. wiadomo, umiem jakies podstawy, ziemniaki :p jakis schabowy, kilka zup, rybę, ale martwie sie, ze nie wszystkiego naucze sie od razu a to mnie irytuje.

Do góry