reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

zrób nastrój, kolacje, zapal świece ..... powiedz, że go bardzo kochasz... a sianko zostaw na wydatki dla maleństwa :):):) wierzę, że zrozumie ... My na pierwszą rocznicę pojechaliśmy do Trójmiasta, ale wtedy nie było dzidziusia w drodze :-)

tiramisu, asteria ślubujecie w moje imieniny :):):)

to Ty Alina masz na imię? ślicznie :-):-):-)

a świętują Mazia i Asteria :-)

Ostatnia edycja:
reklama
weselne laski niech bedzie super impreza u Was:-D

mazia, no boli, zwykle w znieczuleniu sie nastawia;-) sama sobie w domu nastawilam, potem pojechalam sprawdzic czy oby sobie czegos powazniejszego nie zrobilam

Asteria tak zapytam - mialas operacje z tego powodu? bo mi stekali wczoraj, ze jak to ktorys raz z rzedu to wypadalo by operacyjnie kiedys naprawic:sorry2:

to Ty Alina masz na imię? ślicznie :-):-):-)

a świętują Mazia i Asteria :-)

oj masz rację, że mazia i asteria zaraz poprawię .... a co do tego ślicznie - hmmm kłóciłabym się - swojego dziecka tak nie okaleczę :-D:-D:-D

Marciaa podrzucisz bobaska do mnie i po kłopocie - daleko nie masz a wprawę już będę miała :):):)

Ostatnia edycja:
chciałam wam pokazac gdzie bedzie moje wesele, ale cos link sie nie chce wstawić ..
szkoda.
a co do sukienki, to marzy mi sie taka długa bardzo, prosta na dole .. :)

Ostatnia edycja:
No ja jeszcze sukienki nie mam i obawiam się jak ją zakupię jak przy ciąży figura mi się zmieni... no ale jakoś sobie poradzimy... my z miśkiem się śmiejemy że i tak nam pozostaje jeszcze 7 lat szczęśliwego związku... hi hi nie no my się nie damy:)
A Wy dziewczyny macie już sukienkę?;-)

No ja jeszcze sukienki nie mam i obawiam się jak ją zakupię jak przy ciąży figura mi się zmieni... no ale jakoś sobie poradzimy... my z miśkiem się śmiejemy że i tak nam pozostaje jeszcze 7 lat szczęśliwego związku... hi hi nie no my się nie damy:)
A Wy dziewczyny macie już sukienkę?;-)

ja po ciazy bede myslec nad sukienka:)

no po ciazy trzeba bedzie sie sprzezac...ja przymierzalam wszystkie modele i najładniej miw pricesskach. Mam duze wciecie w tali i szczupla gore wiec idealny kroj dla mnie bo zaslania biodra...jednak urzekaja mnie takie sukienki zwiewne z jedwabiu ale moj Ł. sie uparl na duza...zobaczymy:) Mnie urzekaja suknie Justin Alexander :)

hej
dziewczyny ale zescie pipisaly od wczoraj. doczytalam ale juz nie pamietam co komu.
witam nowe mamy

u nas dzis nie smialo wyglada slonce. i mam ogromna nadzieje ze juz dzis chodz troche poswiecie.
jutro spodziewamy sie gosci wiec zypadalo by chalupe odgruzowac.

reklama
Do góry