reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

zrób nastrój, kolacje, zapal świece ..... powiedz, że go bardzo kochasz... a sianko zostaw na wydatki dla maleństwa :):):) wierzę, że zrozumie ... My na pierwszą rocznicę pojechaliśmy do Trójmiasta, ale wtedy nie było dzidziusia w drodze :-)

tiramisu, asteria ślubujecie w moje imieniny :):):)

to Ty Alina masz na imię? ślicznie :-):-):-)

a świętują Mazia i Asteria :-)

Ostatnia edycja:
reklama
weselne laski niech bedzie super impreza u Was:-D

mazia, no boli, zwykle w znieczuleniu sie nastawia;-) sama sobie w domu nastawilam, potem pojechalam sprawdzic czy oby sobie czegos powazniejszego nie zrobilam

Asteria tak zapytam - mialas operacje z tego powodu? bo mi stekali wczoraj, ze jak to ktorys raz z rzedu to wypadalo by operacyjnie kiedys naprawic:sorry2:

to Ty Alina masz na imię? ślicznie :-):-):-)

a świętują Mazia i Asteria :-)

oj masz rację, że mazia i asteria zaraz poprawię .... a co do tego ślicznie - hmmm kłóciłabym się - swojego dziecka tak nie okaleczę :-D:-D:-D

Marciaa podrzucisz bobaska do mnie i po kłopocie - daleko nie masz a wprawę już będę miała :):):)

Ostatnia edycja:
chciałam wam pokazac gdzie bedzie moje wesele, ale cos link sie nie chce wstawić ..
szkoda.
a co do sukienki, to marzy mi sie taka długa bardzo, prosta na dole .. :)

Ostatnia edycja:
No ja jeszcze sukienki nie mam i obawiam się jak ją zakupię jak przy ciąży figura mi się zmieni... no ale jakoś sobie poradzimy... my z miśkiem się śmiejemy że i tak nam pozostaje jeszcze 7 lat szczęśliwego związku... hi hi nie no my się nie damy:)
A Wy dziewczyny macie już sukienkę?;-)

No ja jeszcze sukienki nie mam i obawiam się jak ją zakupię jak przy ciąży figura mi się zmieni... no ale jakoś sobie poradzimy... my z miśkiem się śmiejemy że i tak nam pozostaje jeszcze 7 lat szczęśliwego związku... hi hi nie no my się nie damy:)
A Wy dziewczyny macie już sukienkę?;-)

ja po ciazy bede myslec nad sukienka:)

no po ciazy trzeba bedzie sie sprzezac...ja przymierzalam wszystkie modele i najładniej miw pricesskach. Mam duze wciecie w tali i szczupla gore wiec idealny kroj dla mnie bo zaslania biodra...jednak urzekaja mnie takie sukienki zwiewne z jedwabiu ale moj Ł. sie uparl na duza...zobaczymy:) Mnie urzekaja suknie Justin Alexander :)

hej
dziewczyny ale zescie pipisaly od wczoraj. doczytalam ale juz nie pamietam co komu.
witam nowe mamy

u nas dzis nie smialo wyglada slonce. i mam ogromna nadzieje ze juz dzis chodz troche poswiecie.
jutro spodziewamy sie gosci wiec zypadalo by chalupe odgruzowac.

reklama
Do góry