reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Asteria to nie jest smieszne, wszyscy wczoraj na traumatologii sie ze mnie smiali:-p
Normalnie przez sen sie wybil.
Mam nawykowe zwichniecie stawu ramiennego, nie zycze nikomu. Lapa unieruchomiona a ja musze sie Linnea zajmowac, zaraz sie wsciekne.

Gabrys i laura witajcie

reklama
No my zaplanowaliśmy ślub a póżniej się okazało że wczesniej będzie dzidzia:-) Ale myślę że najważniejsze jest się dogadywać a ślub to tylko formalność... :-)

livastrid my się nie śmiejemy tylko ciekawość co Ty w nocy robisz:-) No a tak poważnie to współczuję musi nie ziemsko boleć...:-(

Asteria to będziemy razem świętowały:)

No i tak szczerze to mam właśnie dylemat bo nie wiem co mu podarować na rocznicę ślubu...
zrób nastrój, kolacje, zapal świece ..... powiedz, że go bardzo kochasz... a sianko zostaw na wydatki dla maleństwa :):):) wierzę, że zrozumie ... My na pierwszą rocznicę pojechaliśmy do Trójmiasta, ale wtedy nie było dzidziusia w drodze :-)

mazia, asteria ślubujecie w moje imieniny :):):)

Ostatnia edycja:
macie już kiecki upatrzone?Jakieś modele?

My też ślub zaplanowaliśmy wczesniej. Sale klepalismy juz pol roku temu :)
Ja się cieszę ze slubu. Wszystko będzie mialo ręce i nogi :-)
Ja będe musiała nianie wynając bo weselicho będzie i to w Gnieznie od Pozniania 50km
bedzie co robic :o

reklama
Do góry