reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Asteria to nie jest smieszne, wszyscy wczoraj na traumatologii sie ze mnie smiali:-p
Normalnie przez sen sie wybil.
Mam nawykowe zwichniecie stawu ramiennego, nie zycze nikomu. Lapa unieruchomiona a ja musze sie Linnea zajmowac, zaraz sie wsciekne.

Gabrys i laura witajcie

reklama
No my zaplanowaliśmy ślub a póżniej się okazało że wczesniej będzie dzidzia:-) Ale myślę że najważniejsze jest się dogadywać a ślub to tylko formalność... :-)

livastrid my się nie śmiejemy tylko ciekawość co Ty w nocy robisz:-) No a tak poważnie to współczuję musi nie ziemsko boleć...:-(

Asteria to będziemy razem świętowały:)

No i tak szczerze to mam właśnie dylemat bo nie wiem co mu podarować na rocznicę ślubu...
zrób nastrój, kolacje, zapal świece ..... powiedz, że go bardzo kochasz... a sianko zostaw na wydatki dla maleństwa :):):) wierzę, że zrozumie ... My na pierwszą rocznicę pojechaliśmy do Trójmiasta, ale wtedy nie było dzidziusia w drodze :-)

mazia, asteria ślubujecie w moje imieniny :):):)

Ostatnia edycja:
macie już kiecki upatrzone?Jakieś modele?

My też ślub zaplanowaliśmy wczesniej. Sale klepalismy juz pol roku temu :)
Ja się cieszę ze slubu. Wszystko będzie mialo ręce i nogi :-)
Ja będe musiała nianie wynając bo weselicho będzie i to w Gnieznie od Pozniania 50km
bedzie co robic :o

reklama
Do góry