reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Dziekuje za mile przyjecie mnie do waszego grona :)

Alka- nie denerwuj sie genetycznymi, wszystko bedzie dobrze! Ja mialam robione 2 tyg temu. Cudowne uczucie widziec maluszka.

reklama
Laura: sytuacja srednia... ale spokoj przedewszystki...

Gabryś: I dobra decyzja:) my z moim stwierdzilismy ze slub wezniemy dopiero po urodzeniu tego maluszka:) tak wiec slub nie jest tak naprawde do niczego potrzeny...:) to tylko papier...

Laura a powiedz mi czy Twój facet przed ciążą się normalnie zachowywał? Wszystko było ok?

Ja mialam 4d robione i nie zaluję. Najlepsza pamiątka! Do dzis sobie czasem włączam Nikulka i ogladam...na zdjeciach jest bardzo podobny do siebie :-) Mam zdjecia w ramkach. Zaplacilam ponad 200zl. Tutaj też pójdę :-) Niech jedno i drugie ma pamiątkę. Poza tym to fajne badanie bo robią przeplywy przez lożysko wiec wszystko sprawdzone :)

badań prenatalnych nie robię,chociaż chciałabym wiedzieć na czym stoję zwłaszca że mam już swoje lata,no ale trzeba jechać daleko a ja nie mam nawet za co,dziecko.....ono napewno zdrowe nie będzie przy moich stresach i nerwach nie ma szans
w kalendarzu to mogę zaznaczać dni w które nie ryczę...

laura no faktycznie kicha no ale jednak myślę że powinnaś pogadać ze swoim facetem... może to coś da... ale przede wszystkim się nie denerwować... wiem że to tak łatwo powiedzieć... trudniej zrobić... mi K też mówi żebym się nie denerwowała (ja nie mam wesołej sytuacj w domu) no ale ciężko mi to wychodzi...
Gabryś 7 sierpnia rok.(cywilny) i nie wiem co temu mojemu orzeszkowi kupić:-) a kościelny mamy 16.06.2012

laura - to rzeczywiście, masz dosyć kiepską sytuację .. a jaki masz kontakt ze starszymi dziećmi? zły? widujesz sie z nimi? widzisz wogole jakies wyjście z sytuacji? mam na myśli, załagodzenie konfliktów z partnerem, dogadanie sie .. probowałas już? kurde, cięzko .. jesli rzeczywiscie, jest takim palantem jak mówisz, a Ty musisz być zdana na niego, to okropnie. może mogłabys jakoś dogadac się z rodzicami?..

Asteria - własnie, tez tak mysle. Poza tym, chce sie upewnić przez ten rok, ze bedzie nam razem dobrze się zyło, i wogole :)

livastrid - hej.
wow, a jak ty to zrobiłas? wspolczuje.

Mazia - ja tez mam zawsze z tym problem. Na ostatnie urodziny, kupiłam mojemu facetowi wypasiony zegarek ;D strasznie mu sie podobal, mi równiez.

Ostatnia edycja:
reklama
Laura ja się dziwię, ze zdecydowałas się na kolejne dziecko skoro to taki baran.
Cieżką masz sytuację. Dziecko na pewno będzie zdrowe. Masz dla kogo żyć więc głowa do góry.
Masz kontakt ze swoimi dziecmi, wiedza ze beda mialy rodzenstwo? Kurcze ciezko micos Ci doradzić. Do pracy tez ciezko zeby Cie przyjeli..

No to czerwiec 2012 jest styczniowek Najpierw ja idę do oltarza, po mnie Asteria i Mazia:-D

Do góry