reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

ja już się gubię nie wiem co piszę i do kogo,nie wiem jak zakreślać poprzednie wypowiedzi żeby było wiadomo do kogo piszę
wy tu macie milsze sprawy
z takim się związałam to tak mam

reklama
hmmm... ja własnie myslalam zeby isc prywatnie na usg 3d w polsce jak wroce. ale chyba macie racje kupie maluszkowi cos zwlaszcza ze dzien przed wizyta w polsce prawdopodobnie a raczej napewno bo bedzie juz 22 tyg ciazy dowiem sie czy chlopczyk czy dziewczynka. wiec bede mogla cos konkretnego kupic:-)
dzieki dziewczyny::-) za odwiedzienie od wydania niepotrzebnie kaski:-)

anisia - hm, u mojego lekarza to było w cenie usg. i szczerze, to powiem Ci, że jesli macie napięte wydatki, to chyba nie ma po co robić 3D .. dla mnie to nie była znów jakas tam rewelacja .. wolę zdjęcia ze zwykłego :)

laura - własnie, nie denerwuj się ..
a po drugie, rzeczywiście takie sytuacje, sa męczące i frustrujące .. jeslli masz mało wsparcia od partnera. Nie wiem jak on reaguje na rozmowy, ale moze spróbuj z nim porozmawiać jak wróci, i wytlumaczyć, że go potrzebujesz? a jesli nie, to staraj się poradzić sobie sama. Wiadomo, cięzko jak diabli, ale lepiej samej, niz prosić się jakiegos idioty.
Załujesz, że zostawiłas męża?

Alka - dziekuje :) i dokladnie, tak jak Ty, nie dopłacałabym do 3D.

Mami - ja tez pewnie bym sie nie wybrała, ale mój facet mnie namawia i namawia, bo w sumie ma racje, kiedy on bedzie w pracy mi łatwiej bedzie wszystko zalatwiac samochodem, czy nawet pojechac gdzies z dzidzia :)

Laura - nie mów tak! mozesz byc tutaj tak samo jak i my, i mówić o tym co Cie martwi, a my bedziemy probowały Cie pocieszyc, i napewno zorzumiemy lepiej niż facet.

ja już się gubię nie wiem co piszę i do kogo,nie wiem jak zakreślać poprzednie wypowiedzi żeby było wiadomo do kogo piszę
wy tu macie milsze sprawy
z takim się związałam to tak mam

Wpisuj nazywy uzytkownikow do wypowiedzi:) ale przeciez my jestesmy po to zeby muc sie podzielic wszystkim:)

Mami: no to plec na pewno bedzie juz znana:D

Gabryś prawko sie przydaje:) ja zdawalam egzamin w ciazy:) i na prawde nie zaluje bo teraz nie wyobrazam sobie tego ze mam prosic sie kogos o wnoszenie wozka do autobusu.... - a to niestety norma u nas...

dziewczyny:) nie nadrobiłam tego co napisałyście (ale zaraz się za to zabiorę:D)

wpadłam tylko powiedzieć, że kocham mojego dzidziusia:D szalał na początku na usg jak nie wiem, a potem......poszedł spać:D:D:D wszystko dobrze;) dzidziuś starszy, bo ma 12 tygodni i 1 dzień już:) ma już 5,5 cm:) oboje rodzice są dumni jak paw:D:D

no, wreszcie...........bo już się stresowałyśmy. Super że wszsytko ok!!!!

Hej kochane:-) Ale Wy pędzicie no ale nadrobiłam:-) Witam nowe mamy;-) No ja Gabryś też raczej należę do tych młodych mam mam 20 lat no i już męża;-) No i tak szczerze to mam właśnie dylemat bo nie wiem co mu podarować na rocznicę ślubu...
laura nie denerwuj się myśl o sobie i dziecku:-) a ze swoim facetem postaraj się pogadać może po prostu go przeraża to że będzie odpowiedzialny za taką małą istotę...

Asteria - dokładnie. równiez nie wyobrazam sobie iść na zakupy, targac wszystkie rzeczy i jeszcze malucha. Tylko mam troche stracha co do tego prawka. Dobrze idzie mi prowadzenia samochodu z automatyczna skrzynia bigów, i taka mamy, gorzej z tymi manualnymi ;D ale mam nadzieje, ze sie nauczę ;D

Mazia - ahh, naprawde swuper, ze nie jestem tutaj taka sama, młodziutka :p my mielismy brac slub tez teraz, odrazu, ale doszlismy do wniosku, ze nie potrzebujemy sie spieszyć, zrobimy to w przyszłym roku, byc moze nawet razem z chrzcinami maleństwa :)
a kiedy macie rocznice? :)

Ostatnia edycja:
reklama
Gabryś w tej chwili to żałuję wszystkiego,nawet tego że żyję,jestem sama,dzieci mam dwoje ale są z ojcem,sąd tak zadecydował,zrobili ze mnie wyrodną matkę,rodzice się mnie wyrzekli nie ch cą mnie znać,płaca alimenty,na które nie mam pieniędzy nie pracuję,miałam pracę ale na um zlecenie,parę miesięcy,ale miałam w miedzyczasie zabieg na jajniku,torbiel i poszłam na zwolnienie za które też mi nikt nie płacił ,po wszystkim podziękowali mi za wspólpracę zaszłam w ciążę i zostałam na lodzie!!!teraz siedzę na łasce tego barana i nawet pójść nie mam dokąd

Do góry