reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

ja już się gubię nie wiem co piszę i do kogo,nie wiem jak zakreślać poprzednie wypowiedzi żeby było wiadomo do kogo piszę
wy tu macie milsze sprawy
z takim się związałam to tak mam

reklama
hmmm... ja własnie myslalam zeby isc prywatnie na usg 3d w polsce jak wroce. ale chyba macie racje kupie maluszkowi cos zwlaszcza ze dzien przed wizyta w polsce prawdopodobnie a raczej napewno bo bedzie juz 22 tyg ciazy dowiem sie czy chlopczyk czy dziewczynka. wiec bede mogla cos konkretnego kupic:-)
dzieki dziewczyny::-) za odwiedzienie od wydania niepotrzebnie kaski:-)

anisia - hm, u mojego lekarza to było w cenie usg. i szczerze, to powiem Ci, że jesli macie napięte wydatki, to chyba nie ma po co robić 3D .. dla mnie to nie była znów jakas tam rewelacja .. wolę zdjęcia ze zwykłego :)

laura - własnie, nie denerwuj się ..
a po drugie, rzeczywiście takie sytuacje, sa męczące i frustrujące .. jeslli masz mało wsparcia od partnera. Nie wiem jak on reaguje na rozmowy, ale moze spróbuj z nim porozmawiać jak wróci, i wytlumaczyć, że go potrzebujesz? a jesli nie, to staraj się poradzić sobie sama. Wiadomo, cięzko jak diabli, ale lepiej samej, niz prosić się jakiegos idioty.
Załujesz, że zostawiłas męża?

Alka - dziekuje :) i dokladnie, tak jak Ty, nie dopłacałabym do 3D.

Mami - ja tez pewnie bym sie nie wybrała, ale mój facet mnie namawia i namawia, bo w sumie ma racje, kiedy on bedzie w pracy mi łatwiej bedzie wszystko zalatwiac samochodem, czy nawet pojechac gdzies z dzidzia :)

Laura - nie mów tak! mozesz byc tutaj tak samo jak i my, i mówić o tym co Cie martwi, a my bedziemy probowały Cie pocieszyc, i napewno zorzumiemy lepiej niż facet.

ja już się gubię nie wiem co piszę i do kogo,nie wiem jak zakreślać poprzednie wypowiedzi żeby było wiadomo do kogo piszę
wy tu macie milsze sprawy
z takim się związałam to tak mam

Wpisuj nazywy uzytkownikow do wypowiedzi:) ale przeciez my jestesmy po to zeby muc sie podzielic wszystkim:)

Mami: no to plec na pewno bedzie juz znana:D

Gabryś prawko sie przydaje:) ja zdawalam egzamin w ciazy:) i na prawde nie zaluje bo teraz nie wyobrazam sobie tego ze mam prosic sie kogos o wnoszenie wozka do autobusu.... - a to niestety norma u nas...

dziewczyny:) nie nadrobiłam tego co napisałyście (ale zaraz się za to zabiorę:D)

wpadłam tylko powiedzieć, że kocham mojego dzidziusia:D szalał na początku na usg jak nie wiem, a potem......poszedł spać:D:D:D wszystko dobrze;) dzidziuś starszy, bo ma 12 tygodni i 1 dzień już:) ma już 5,5 cm:) oboje rodzice są dumni jak paw:D:D

no, wreszcie...........bo już się stresowałyśmy. Super że wszsytko ok!!!!

Hej kochane:-) Ale Wy pędzicie no ale nadrobiłam:-) Witam nowe mamy;-) No ja Gabryś też raczej należę do tych młodych mam mam 20 lat no i już męża;-) No i tak szczerze to mam właśnie dylemat bo nie wiem co mu podarować na rocznicę ślubu...
laura nie denerwuj się myśl o sobie i dziecku:-) a ze swoim facetem postaraj się pogadać może po prostu go przeraża to że będzie odpowiedzialny za taką małą istotę...

Asteria - dokładnie. równiez nie wyobrazam sobie iść na zakupy, targac wszystkie rzeczy i jeszcze malucha. Tylko mam troche stracha co do tego prawka. Dobrze idzie mi prowadzenia samochodu z automatyczna skrzynia bigów, i taka mamy, gorzej z tymi manualnymi ;D ale mam nadzieje, ze sie nauczę ;D

Mazia - ahh, naprawde swuper, ze nie jestem tutaj taka sama, młodziutka :p my mielismy brac slub tez teraz, odrazu, ale doszlismy do wniosku, ze nie potrzebujemy sie spieszyć, zrobimy to w przyszłym roku, byc moze nawet razem z chrzcinami maleństwa :)
a kiedy macie rocznice? :)

Ostatnia edycja:
reklama
Gabryś w tej chwili to żałuję wszystkiego,nawet tego że żyję,jestem sama,dzieci mam dwoje ale są z ojcem,sąd tak zadecydował,zrobili ze mnie wyrodną matkę,rodzice się mnie wyrzekli nie ch cą mnie znać,płaca alimenty,na które nie mam pieniędzy nie pracuję,miałam pracę ale na um zlecenie,parę miesięcy,ale miałam w miedzyczasie zabieg na jajniku,torbiel i poszłam na zwolnienie za które też mi nikt nie płacił ,po wszystkim podziękowali mi za wspólpracę zaszłam w ciążę i zostałam na lodzie!!!teraz siedzę na łasce tego barana i nawet pójść nie mam dokąd

Do góry