reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Gabryś pewnie poproszę, tylko słyszałam, że 3D jest droższe od zwykłego dlatego po prostu się zastanawiam co i jak, a my w sierpniu będziemy mieli tak napięte wydatki, że szkoda gadać...

Aha zapomniałam powiedzieć, że wczoraj poczułam maluszka, nie mogło to być nic innego:) Kilka dni temu czułam takie muśnięcia ale stwierdziłam, że to pewnie nie to, bo za wcześnie ale teraz już jestem pewna:)

Mami super masz faceta:) U mnie jest tak samo, teraz jak byłam przeziębiona to mi o 5 rano gorącą herbatkę z miodem przynosił, a dlatego o 5, bo do pracy wychodził:) Dobrze mieć takich chłopów przy sobie:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzisiaj rano poprosiłam go żeby się dowiedział jak w pomiedziałek przyjmuje u nas lekarz,musze zrobić badania z krwi moczu na cukier itd.zleciła mi moja gin.ale że nie mam skier.z por.K to muszę płacić a nie mam kasy tak więc chcialam zobaczyć czy może normalny lekarz mi da skier.na nfz,to ten żucił mi tel.z pamięci(błysnął inteligencją)i że mogę zadzwonić bo on jedzie do roboty!!!!myślałam że szlak mnie trafi i tak ze wszystkim,że mamam czas że nic nie robieto chyba mi się nic nie stanie....

Co do skierowania to idziesz do zwykłego lekarza, internisty i mówisz, że jesteś w ciaży i chcesz skierowanie na badania. Ja tak robiłam, bo moja ginka prywatnie przyjmuje i skierowań nie wystawia. I to masz normalnie na NFZ bezpłatnie wszystko.

Laura, a w poprzednich ciążach też się tak zachowywał? Czy teraz tylko ma takie olewające podejście?

Dzisiaj rano poprosiłam go żeby się dowiedział jak w pomiedziałek przyjmuje u nas lekarz,musze zrobić badania z krwi moczu na cukier itd.zleciła mi moja gin.ale że nie mam skier.z por.K to muszę płacić a nie mam kasy tak więc chcialam zobaczyć czy może normalny lekarz mi da skier.na nfz,to ten żucił mi tel.z pamięci(błysnął inteligencją)i że mogę zadzwonić bo on jedzie do roboty!!!!myślałam że szlak mnie trafi i tak ze wszystkim,że mamam czas że nic nie robieto chyba mi się nic nie stanie....

Przedewszystkim sie nie denerwowac!!! bo to ani dla ciebie dobre ani dla dzidziusia.

A co do skierowania to spokojnie da ci lekarz rodzinny

Gabryś to nie jest mój mąż,męża to ja zostawiłam po16latach dla tego kretyna!!!
niby się cieszył ale jakoś po swojemu w ukryciu ja bynajmniej tego nie zauważyłam..

Gabryś gratulacje- życzę szybkiego kursu i pozytywnego egzaminu :)

Anisia ja już moją dzidzię w 3D widziałam, bo gin mi przełączył w 8 tyg hehe ale specjalnie bym za to nie płaciła, bo dziecko pooglądam sobie jak się urodzi, a za te 150zł wolałabym coś dla maluszka kupić - takie moje skromne zdanie​

reklama
Alka no właśnie ja mam identyczne zdanie jak ty dlatego ciekawi mnie czy po prostu w ramach tego, że możliwości sprzętowe są to czy w cenie normalnego usg da się zobaczyć również 3D:) Bo specjalnie robić to uważam, że nie ma sensu.

Laura fajni faceci są tylko trzeba odpowiednio trafić. Ja tez miałam kretyna z którym się rozwiodłam, bo 3 lata po ślubie dostawał białej histerii na temat: Dziecko, a do tego mnie zdradzał z moją własną siostrą cioteczną( ale nie tylko) no ale udało mi się spotkać mojego kochanego D. i teraz życie jest całkiem inne:)

Ostatnia edycja:
Do góry