reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Malutka cisza, bo pewnie faceci powracali do domów i mamuśki mają już zajęcie :-D

Donia pozostało mi już tylko 1,5 dnia do badań - może wytrzymam :dry::-)

reklama
ja własnie skonczyłam ogladać TV, mój facet dzwonił, że w pracy mu sie przeciągnie, i skończy dopiero koło 20, co znaczy ze u mnie bedzie po 21 .. wiec powoli zmykam się kąpąc, zjeść coś ( mam w lodówce pyszną salatke, i tak mega mnie do niej ciagnie haha :p ) :)
Ja mam w srode urodziny, więc moze sobie ustale date badania na ten dzien, zeby miec jakis prezencik :)

Cześć Gabryś. Eitam Karkowiankę.
Skąd dokładnie jesteś? Gdzie chodzisz do lekarza? Ja na szczęście nie płacę za żadne badania...... uffff bo widzę że sporo kosztują.

Agnes - pierwszą wizyte miałam prywatnie, u pani ginekolog, ale nie podobało mi się tam, i zmieniłam lekarza, i aktualnie chodze do ginekologa do Myślenic. ( niecałe 30km od krk), z racji tego, ze stad jest mój facet :) jestem mega zadowolona, i mam nadzieje miec tego lekarza przy porodzie :)
a Ty, dlaczego nie płacisz? nie chodzisz prywatnie? :)

Ja mam z pracy płacą mi za lekarza. Chodzę do LUX MED-u. Wiec na szczęście nie płacę. A!!! Myślenice, wiem, niedaleko ode mnie, ale nie ałyszłam tam o zadnym lekarzu. Dobry jest?

Agnes - Jak dla mnie jest idealny. Wczesniej, byłam trochę uprzedzona do faceta ginekologa, bo wstydziłam się szczerze mowiąc, ale teraz nie żałuje. Udziela mi wyczerpujacych odpowiedzi, nigdy nie odczuwam by spieszylo mu sie, zawsze ma tyle czasu ile trzeba, ma poczucie humoru, i nie czuje sie spieta podczas wizyt :)
Nazywa się Witold Wróblewski
i przyjmuje na ul. Słowackiego 23, 3 dni w tyg, w ustalonych godzinach.
Za wizytę z usg płaciłam 100zł.

za wizyty prywatnie to jeszcze da sie płacić, ale te wszystkie badania to strasznie drogie są. pierwszą ciąże prowadziłam prywatnie i majątek wydałam :D

reklama
Do góry