reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

malutkans - nie jestes sama :)
ja codziennie siedze sama w domu, czekam na mojego faceta do 19, 20 zazwyczaj.
masz racje, straszne nudy.. do tego bardzo boli mnie głowa ;/
zabijam nudę czytajac ksiazki, ogladajac tv, gotując conieco ..
pogoda straszna, okropne wakacje ..
chciałabym wyjechac gdzies nad morze mmm .. :p

reklama
Z tymi tabletkami, to ja osobiście bym uważała... W ogóle jestem osobą, która po tabletkę przeciwbólową zawsze sięgała w ostateczności, a w ciąży to już w ogóle... Najpierw spróbuj Gabryś napić się herbaty z miodem i przespać... To pomoże bez tabletki :)

bóle glowy mecza mnie juz od jakiegos czasu i sa dosyc mocne ..
wiem wiem, tabletki sa ostatecznoscia, mam panadol, aczkolwiek wogole nic nie daje .. sen troche pomaga, ale przeciez nie bede spala calymi dniami ..
sprobuje jakis oklad :)

Witaj Gabryś, ja też z Krakowa. To badanie genetyczne to pewnie chodzi o przezierność karkową i kość nosową.
Inne badania to chyba się robi już ze wskazań. A mój mąż zabrał własnie Matiego do swojej mamy i mam chwilę na ogarnięcie domu i siebie:-)

witam po powrocie od lekarza.
hmmm.. nie dowiedziałam się niczego istotnego, aczkolwiek jedyne co dobre to to ze wiem ze dzieciatko zyje. podsluchalismy czy serduszko bije. chociaz wystraszyla mnie troche ta polozna przylozyla takie male urzadzonko (chcialabym takie w domu:-)) i jezdzi po brzuszku a tu nic szum tylko, ja lzy w oczach a pani przycisnela z jednej strony reka i cyk uslyszelismy, ale radosc.
bole niewiadome, moze macica sie rozciaga bo dziecko rosnie tak polozna stwierdzila. jakby coraz gorzej bylo Albo krwawienie to do glownego szpitala.
bol nadal jest ale jakby mniejszy.

ale nakrobalyscie przez ten czas:)

i witam nowa mamusię:-)

myszka - ty już widze, masz doświadczenie co do organizowania sobie czasu przy maluchu, ja wlasnie sie tego obawiam, bo mam ciągle mnie straszy, ze jestem niezorganizowana, i ze nie poradze sobie w tym temacie.

mami - ciesze się razem z Tobą, że wszystko okazalo się wporzadku :)

Mami, to super, że w porządku i Ty też się na pewno uspokoiłaś.

Gabryś, zobaczysz, ze jak będziesz musiała, to się tak zorganizujesz, ze ho ho:-) Ja po 3 miesiącach wróciłam do pracy, nieregularne godziny, duzo musiałam robić w domu, również w weekendy, ale jakoś się dało wszystko pogodzić, przy dużej pomocy teściów i męża, ale teraz też mam stracha jak to będzie z dwójką, choć teraz mam zamiar dłużej w domu posiedzieć:-)

Mami super wiadomości, czasem lepiej pojechać do gina czy na ostry dyżur i upewnić się, że wszystko ok. Niestety nakręcamy się i czasem to bóle somatyczne.
Czekamy na Alkę

reklama
wlasnie wcinam kolacje buleczka z zoltym serem i de tego ogoreczek kiszony mniami :p a coz to tutaj taki zastuj??
Gabrys mnie dzis tez glowa boli od samego rana....ja z tych nudow sie wcagnelam w telenowele z natalia oreiro :p..... ale cos trzeba robic :d

Do góry