reklama
ewelina26k
Fanka BB :)
ja też miała takie bóle głowy, ze do tego zaczęłam wymiotować po kilkanaście razy, bez tabletki nie dałabym rady
ja własnie skonczyłam ogladać TV, mój facet dzwonił, że w pracy mu sie przeciągnie, i skończy dopiero koło 20, co znaczy ze u mnie bedzie po 21 .. wiec powoli zmykam się kąpąc, zjeść coś ( mam w lodówce pyszną salatke, i tak mega mnie do niej ciagnie haha )
Ja mam w srode urodziny, więc moze sobie ustale date badania na ten dzien, zeby miec jakis prezencik
Ja mam w srode urodziny, więc moze sobie ustale date badania na ten dzien, zeby miec jakis prezencik
Agnes - pierwszą wizyte miałam prywatnie, u pani ginekolog, ale nie podobało mi się tam, i zmieniłam lekarza, i aktualnie chodze do ginekologa do Myślenic. ( niecałe 30km od krk), z racji tego, ze stad jest mój facet jestem mega zadowolona, i mam nadzieje miec tego lekarza przy porodzie
a Ty, dlaczego nie płacisz? nie chodzisz prywatnie?
a Ty, dlaczego nie płacisz? nie chodzisz prywatnie?
Agnes - Jak dla mnie jest idealny. Wczesniej, byłam trochę uprzedzona do faceta ginekologa, bo wstydziłam się szczerze mowiąc, ale teraz nie żałuje. Udziela mi wyczerpujacych odpowiedzi, nigdy nie odczuwam by spieszylo mu sie, zawsze ma tyle czasu ile trzeba, ma poczucie humoru, i nie czuje sie spieta podczas wizyt
Nazywa się Witold Wróblewski
i przyjmuje na ul. Słowackiego 23, 3 dni w tyg, w ustalonych godzinach.
Za wizytę z usg płaciłam 100zł.
Nazywa się Witold Wróblewski
i przyjmuje na ul. Słowackiego 23, 3 dni w tyg, w ustalonych godzinach.
Za wizytę z usg płaciłam 100zł.
dokładnie. za moje wizyty, i badania w sumie płaci mój facet, no ale mieszkamy razem wiec to i tak to odczuje.za wizyty prywatnie to jeszcze da sie płacić, ale te wszystkie badania to strasznie drogie są. pierwszą ciąże prowadziłam prywatnie i majątek wydałam
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Spałam 2h ale wstałam wykończona...coś mnie mdli lekko ale zapijam sokiem jablkowym z lodem...kolacji w ogole nie moge zejsc z apetytem jeszcze