reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Hej Gabryś!
wiem,że jesteś od dzisiaj,bo wcześniej czytałam i postanowiłam się przyłączyć ,również podobnie jak ty nie umiem zamieścić suwaqczka:zawstydzona/y:
he he he to moja trzecia dzidzia!i żeby było śmiesznie o 19 i 14lat młodsza od reszty!!!!
Tak tak jestem już wiekową mamą,pewnie najstarszą ze wszystkich:-D

reklama
Laura, może i nie dwudziestka, ale Twoje doświadczenie i pomoc starszych dzieci przy maluchu... bezcenne :)
Gabryś, całe nasze przemyślenia i wywody na temat imion znajdziesz w wątku "imiona dla naszych pociech". Zapraszam! :)

Hej Gabryś!
wiem,że jesteś od dzisiaj,bo wcześniej czytałam i postanowiłam się przyłączyć ,również podobnie jak ty nie umiem zamieścić suwaqczka:zawstydzona/y:
he he he to moja trzecia dzidzia!i żeby było śmiesznie o 19 i 14lat młodsza od reszty!!!!
Tak tak jestem już wiekową mamą,pewnie najstarszą ze wszystkich:-D
ja juz zrozumiałam jak. jesli go zrobisz, wystarczu że skopiujesz pierwszy kod który jest podany i wkleisz w okienko o którym mówiły dziewczyny :)
łoo, to rzeczywiście spora róznica, ale może dzieki temu znów mozesz przypomniec sobie jak to było byc młodziutką mamusią, i pewnie masz już spore doświadczenie, co wyjdzie Ci na plus. :)
nie przejmuj się, ja nie wiem czy czasem nie jestem tutaj najmłodszą przyszła mamusią :p

Asteria - ojej współczuje Ci .. może porozmawiaj z lekarzem, coś Ci da, albo poszukaj jakiś sposobów na necie ..

p.s a mój facet nadal w pracy, przedłuza mu sie .. własnie dzwonił, że moze skończy po 22, uh! :)

Ostatnia edycja:
Niby tak,
chociaz mam doświadczenie ale i tak mało co pamiętam.
własciwie to tak jakbym zaczynała od nowa,z rzeczami materialnymi podobnie,mam tylko łóżeczko a poza tym zupełne zero!!
Gabryś jeśli to nie tajemnica to może powiesz ile masz lat?

Ostatnia edycja:
Niby tak,
własciwie to tak jakbym zaczynała od nowa,z rzeczami materialnymi podobnie,mam tylko łóżeczko a poza tym zupełne zero!!
heh, to chciałabym widzieć Twoje zaskoczenie, kiedy dowiedziałaś się, że znów bedzie mamusią :p
ja tez w sumie mam tylko łóżeczko i wózek, od przyszłej teściowej, bo rodziła 3 lata temu i jeszcze jej zostało :)
już nie mogę sie doczekac, kiedy bede mogla kupić ciuszki dla maleństwa! :)

Witaj Lauro:)

miło że do nas dołączyłaś:)

który to tydzień?

robiłaś już badania prenatalne usg, test pappa z krwi?

Ostatnia edycja:
Niby tak,
Gabryś jeśli to nie tajemnica to może powiesz ile masz lat?

ja niby rodzilam kilka lat temu a sama mam stresa jak to bedzie bo co dziecko to inaczej:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry