reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Hej Gabryś!
wiem,że jesteś od dzisiaj,bo wcześniej czytałam i postanowiłam się przyłączyć ,również podobnie jak ty nie umiem zamieścić suwaqczka:zawstydzona/y:
he he he to moja trzecia dzidzia!i żeby było śmiesznie o 19 i 14lat młodsza od reszty!!!!
Tak tak jestem już wiekową mamą,pewnie najstarszą ze wszystkich:-D

reklama
Laura, może i nie dwudziestka, ale Twoje doświadczenie i pomoc starszych dzieci przy maluchu... bezcenne :)
Gabryś, całe nasze przemyślenia i wywody na temat imion znajdziesz w wątku "imiona dla naszych pociech". Zapraszam! :)

Hej Gabryś!
wiem,że jesteś od dzisiaj,bo wcześniej czytałam i postanowiłam się przyłączyć ,również podobnie jak ty nie umiem zamieścić suwaqczka:zawstydzona/y:
he he he to moja trzecia dzidzia!i żeby było śmiesznie o 19 i 14lat młodsza od reszty!!!!
Tak tak jestem już wiekową mamą,pewnie najstarszą ze wszystkich:-D
ja juz zrozumiałam jak. jesli go zrobisz, wystarczu że skopiujesz pierwszy kod który jest podany i wkleisz w okienko o którym mówiły dziewczyny :)
łoo, to rzeczywiście spora róznica, ale może dzieki temu znów mozesz przypomniec sobie jak to było byc młodziutką mamusią, i pewnie masz już spore doświadczenie, co wyjdzie Ci na plus. :)
nie przejmuj się, ja nie wiem czy czasem nie jestem tutaj najmłodszą przyszła mamusią :p

Asteria - ojej współczuje Ci .. może porozmawiaj z lekarzem, coś Ci da, albo poszukaj jakiś sposobów na necie ..

p.s a mój facet nadal w pracy, przedłuza mu sie .. własnie dzwonił, że moze skończy po 22, uh! :)

Ostatnia edycja:
Niby tak,
chociaz mam doświadczenie ale i tak mało co pamiętam.
własciwie to tak jakbym zaczynała od nowa,z rzeczami materialnymi podobnie,mam tylko łóżeczko a poza tym zupełne zero!!
Gabryś jeśli to nie tajemnica to może powiesz ile masz lat?

Ostatnia edycja:
Niby tak,
własciwie to tak jakbym zaczynała od nowa,z rzeczami materialnymi podobnie,mam tylko łóżeczko a poza tym zupełne zero!!
heh, to chciałabym widzieć Twoje zaskoczenie, kiedy dowiedziałaś się, że znów bedzie mamusią :p
ja tez w sumie mam tylko łóżeczko i wózek, od przyszłej teściowej, bo rodziła 3 lata temu i jeszcze jej zostało :)
już nie mogę sie doczekac, kiedy bede mogla kupić ciuszki dla maleństwa! :)

Witaj Lauro:)

miło że do nas dołączyłaś:)

który to tydzień?

robiłaś już badania prenatalne usg, test pappa z krwi?

Ostatnia edycja:
Niby tak,
Gabryś jeśli to nie tajemnica to może powiesz ile masz lat?

ja niby rodzilam kilka lat temu a sama mam stresa jak to bedzie bo co dziecko to inaczej:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry