reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Ale numer! Zadzwoniłam dziś do przyjaciółki takiej jeszcze z podstawówki, żeby jej powiedzieć o ciąży. Pytam na wstępie, co u nich. Ona, że same zmiany. Dom kupują, sklep otworzyła z ciuszkami. Więc ja na to błyskotliwie: "a ubranka ciążowe tam masz?". Na co ona: "o kurczę, a ty od kogo już wiesz?" :)
Okazało się, że też jest w ciąży. :-) Strasznie się cieszę, bo strasznie pokręcone mieli te ostatnie miesiące i długo się o dzidzię starali...

Gabryś, witam nową Mamusię :)

reklama
PolaNegri - witam :)
ja równiez niedawno wlasnie dowiedziałam się, że moja dawna przyjaciołka tez jest w ciązy, jednak poród ma już na pażdziernik, obiecała, że opowie mi wszystko :p
Widze, że my podobnie co do tyg ciązy :) ja o 1 dzień wiecej niby :)

No właśnie, zawsze to jakoś tak raźniej z tymi współciążącymi koleżankami :)

A co do tygodni ciąży, to faktycznie. Celujemy w sam środek stycznia, co nie? :)

mozliwe .. albo po prostu ma cos do roboty, czy spędza czas z partnerem :)
nie martwmy się na zapas. :)

dziewczyny, własnie znalazłam rewelacyjny sklep internetowy netmoda.pl i szczerze to mnostwo rzeczy stamtad mi sie podoba, i są całkiem tanie. :) poluje na jakis płaszczyk jezsienny, czy zimowy, zeby zmiescil mi sie brzuszek, i na stronce sa rewelacyjne kurteczki i płaszcze, chyba sie na jakis skuszę :)

PolaNegri - tak własnie :) ja mam termin na 13-17 stycznia :)
a wiesz juz płec dziecka? czy dopiero wybierasz się na wizytę ?

Gabryś, jeszcze nie znam płci. We wtorek mam wizytę, może wtedy się okaże. Chciałabym już wiedzieć i móc nazywać dziecko po imieniu, a nie "ono" :)

Gabryś, jeszcze nie znam płci. We wtorek mam wizytę, może wtedy się okaże. Chciałabym już wiedzieć i móc nazywać dziecko po imieniu, a nie "ono" :)
ha! i znów, ja równiez mam wizyte koło środy, i tez mam nadzieje, ze może dzidzia ułozy sie jakos dobrze i bedzie mozliwe zobaczyc czy to chłopiec czy dziewczynka :)
A jak u Was z imieniem dla malucha własnie? Macie wybrane?

reklama
Do góry