reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Ale numer! Zadzwoniłam dziś do przyjaciółki takiej jeszcze z podstawówki, żeby jej powiedzieć o ciąży. Pytam na wstępie, co u nich. Ona, że same zmiany. Dom kupują, sklep otworzyła z ciuszkami. Więc ja na to błyskotliwie: "a ubranka ciążowe tam masz?". Na co ona: "o kurczę, a ty od kogo już wiesz?" :)
Okazało się, że też jest w ciąży. :-) Strasznie się cieszę, bo strasznie pokręcone mieli te ostatnie miesiące i długo się o dzidzię starali...

Gabryś, witam nową Mamusię :)

reklama
PolaNegri - witam :)
ja równiez niedawno wlasnie dowiedziałam się, że moja dawna przyjaciołka tez jest w ciązy, jednak poród ma już na pażdziernik, obiecała, że opowie mi wszystko :p
Widze, że my podobnie co do tyg ciązy :) ja o 1 dzień wiecej niby :)

No właśnie, zawsze to jakoś tak raźniej z tymi współciążącymi koleżankami :)

A co do tygodni ciąży, to faktycznie. Celujemy w sam środek stycznia, co nie? :)

mozliwe .. albo po prostu ma cos do roboty, czy spędza czas z partnerem :)
nie martwmy się na zapas. :)

dziewczyny, własnie znalazłam rewelacyjny sklep internetowy netmoda.pl i szczerze to mnostwo rzeczy stamtad mi sie podoba, i są całkiem tanie. :) poluje na jakis płaszczyk jezsienny, czy zimowy, zeby zmiescil mi sie brzuszek, i na stronce sa rewelacyjne kurteczki i płaszcze, chyba sie na jakis skuszę :)

PolaNegri - tak własnie :) ja mam termin na 13-17 stycznia :)
a wiesz juz płec dziecka? czy dopiero wybierasz się na wizytę ?

Gabryś, jeszcze nie znam płci. We wtorek mam wizytę, może wtedy się okaże. Chciałabym już wiedzieć i móc nazywać dziecko po imieniu, a nie "ono" :)

Gabryś, jeszcze nie znam płci. We wtorek mam wizytę, może wtedy się okaże. Chciałabym już wiedzieć i móc nazywać dziecko po imieniu, a nie "ono" :)
ha! i znów, ja równiez mam wizyte koło środy, i tez mam nadzieje, ze może dzidzia ułozy sie jakos dobrze i bedzie mozliwe zobaczyc czy to chłopiec czy dziewczynka :)
A jak u Was z imieniem dla malucha własnie? Macie wybrane?

reklama
Do góry