reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

czy powiedziec to Twoja Anastazzja decyzja, u mnie wiedza tylko sasiedzi od wczoraj, dwoch znajomych i moja rodzina i oczywiscie Wy:-D

bedziesz, bedziesz czuc:tak:

Marciaa nie tak zle, duzy i sliczny synus:-D

reklama
hej
ja dzis mam jaks obsuwe nastroju wiec wiele z wami nie popisze.
jeszcze dziec tez chyba ma ten sam chumor bo co i raz zgrzytamy na siebie.
i noge se mocno z samego rana pobil :( smarowalam mu juz mascia ale siniec juz jest ogromny
Mi się chce śmiać, bo lekarz powiedział, że według jego wyliczeń to dopiero ok. 25 sierpnia zacznę coś czuć. Czyli w 20 tygodniu ciąży.
eee mi lekarze tez gadali ze pierworudka czuje tak ok 20 no 22 tygodnia ciazy ruchy a ja czulam gdzies 16 czy 17tydzien. teraz zaczelam tak przeczuwac ze to maluch ok 15tc ale to byly takie musniecia.
cieszce sie dziewczyny ze dzieciaczki daja juz znac
a inne cierpliwie czekajcie, wslu****cie sie w swoje cialo i na pewno rozpoznacie ze to te maluchy

Alka do wzięcia jeszcze...jak bedzie u Ciebei cora to rezerwowac miejsce w kolejce?:pP

LIV z tyłu wyglądał gorzej a błota w kalosza ze ho ho ale radosc była becenna :)))))))

ja do ruchow mam jeszcze troche...w ogole wy porodzicie a ja znowu bede ostatnia :p

Marciaa rezerwować!!!! A tak co do porodu - to ja mam jeszcze dalej niż Ty więc się nie łam ... Myślałaś juz nad szpitalem, który wybierzesz?? Mnie chodzi po głowie Raszei... ale na Polnej pracuje mój gin i kuzynka jest połozną - jednak ta fabryka mnie troche przeraża :)

Alka jesli dalej bedzie dobrze z dzieckiem to Lutycka. Już tam rodziłam i mam rozeznanie.
Słuchaj masz FB? to poklikamy bo chcę się o coś spytać

Livastrid Moje dziecię wstaje między 5.30 a 6.00 i odrazu jest bardzo aktywne...:) Ma tak od urodzenia...
Mój też, ale dzisiaj niespodzianka - spał do 7:szok: może przez to że w nocy się tłukł z godzinę między 4 a 5, albo dlatego że wczoraj w dzień spał tylko 1,5 godziny.
U nas na razie pogoda fajna, ale robi się duszno i na pewno będzie padać, zwłaszcza że się umówilam z bratem i bratowa w parku...
Ja wczoraj już w łóżku pierwszy raz łaskotanie fasolki poczułam:-)
Anastazzja, to trzymam kciuki jutro! U mnie też już wszyscy bliźsi znajomi wiedzą o ciąży.
Malutka, tydzień w którąś strone to chyba nie ma znaczenia, nie?
Mały śpi, więc pędzę coś zrobić w domu.

Alka;) u mnie wszyscy mają zakaz rozpowiadania o ciąży do końca I trymestru:) i wcale ciężko nie jest mi nikomu nie rozpowiadać, bo ja już nie mam przyjaciół:) więc nie mam komu mówić:)

Marciaa...BOSKI synuś:) a co do porodu to ja będę ostatnia, bo termin mam na 5 lutego:p

Myszka:) dzięki:D

reklama
Ja też tylko kwas foliowy łykam z witaminek. Wyniki morfologii miałam w porządku, więc pewnie nie było potrzeby dodatkowych tabsów. Ale już mnie dobijają za to te zastrzyki :/ Robię sobie fraxiparine w brzuch codziennie. Zastrzyk nie boli (jak dobrze wyceluję ;), ale siniaki mi się często robią i pobolewają przy dotyku i swędzą potem.
Ginka powiedziała, że odstawimy to na 2 tygodnie przed porodem dopiero.
Ewelinka, Ty też chyba robisz sobie clexane, co nie? Też masz takie sińce? Ja już mam tyle zgrubień na brzuchu, że się zastanawiam, czy to nie od tego szprycowania ten mój brzuchol taki wielki :)

[

brałam fragmin ale do 12 tc, siniaki juz poznikały na szczęście, a Ty do kiedy będziesz brać?

Do góry