reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Ewelina, no właśnie ja do końca prawie. Na 2 tyg. przed porodem będę odstawiać.

Tak sobie na szybko policzyłam, że to razem 230 zastrzyków będzie :szok:

reklama
Ja też nie chciałam mówić do końca I trym., ale wychodziły takie sytuacje, ze musiałabym kłamać bliskim koleżankom w żywe oczy, np. chodźmy dzisiaj na drinka, do solarium itp. Albo, fajny ten Mateuszek, kiedy następne?:-D

buurza idzie

Myszka:) ja w zasadzie nie mam przyjaciół, więc nie mam problemu:) prawdopodobnie pojawię się po prostu na zajęciach już ze sporym brzuszkiem i tyle:)

ja mam termin na 6 stycznia i mam wielką nadzieję że to będzie właśnie styczeń, bo jak same wiecie może mnie złapać równie dobrze pod koniec grudnia.. także proszę o trzymanie kciuków! :p miłego dnia życzę :)

Kciuki zacisnięte! Ja mam termin na 16.01 a też mam stracha żeby to przypadkiem w Boże Narodzenie, albo w Nowy Rok coś nie było. Ja muszę mieć cc i nie chciałabym spotkać samych stażystów w szpitalu:no:

reklama
Melduję się po dość długiej nieobecności :)

Wybaczcie, ale nie nadrobię wszystkiego, bo mam mało czasu...:(

A ja dzisiaj na wizycie, termin znów się zmienił (tym razem 4 styczeń, więc się nie zdziwię jak urodzę w Nowy Rok;)), dzidziuś już ma 10,5 cm i niestety jeszcze nie było widać płci. No a wczoraj poczułam pierwsze kopniaczki! :). Samopoczucie do bani bo ze wszystkim w domu jestem sama i padam powoli na twarz, jakbym mogła się położyć to spałabym chyba ze dwa dni!

To juz wszystko a brzuszkom wszystkiego naj!

Do góry