reklama
myszka2607
Fanka BB :)
Ja też nie chciałam mówić do końca I trym., ale wychodziły takie sytuacje, ze musiałabym kłamać bliskim koleżankom w żywe oczy, np. chodźmy dzisiaj na drinka, do solarium itp. Albo, fajny ten Mateuszek, kiedy następne?
buurza idzie
buurza idzie
Anastazzja
Myszka ja w zasadzie nie mam przyjaciół, więc nie mam problemu prawdopodobnie pojawię się po prostu na zajęciach już ze sporym brzuszkiem i tyle
myszka2607
I będzie niespodzianka!:-)
fazerkamm
ja mam termin na 6 stycznia i mam wielką nadzieję że to będzie właśnie styczeń, bo jak same wiecie może mnie złapać równie dobrze pod koniec grudnia.. także proszę o trzymanie kciuków! miłego dnia życzę
myszka2607
Kciuki zacisnięte! Ja mam termin na 16.01 a też mam stracha żeby to przypadkiem w Boże Narodzenie, albo w Nowy Rok coś nie było. Ja muszę mieć cc i nie chciałabym spotkać samych stażystów w szpitalu
ewelina26k
myszka2607 a dlaczego będziesz mieć cesarkę?
livastrid
2010 & 2012
chyba przy cc zawsze ktos doswiadczony musi byc?
ja bylam skladana na stole przez stazystke i bardzo doswiadczonego chirurga
ja bylam skladana na stole przez stazystke i bardzo doswiadczonego chirurga
tiramisu1976
Właśnie wcinam czekoladowe ciastko z cukierni... tak mnie dzisiaj wzięło na słodkie
reklama
Melduję się po dość długiej nieobecności
Wybaczcie, ale nie nadrobię wszystkiego, bo mam mało czasu...
A ja dzisiaj na wizycie, termin znów się zmienił (tym razem 4 styczeń, więc się nie zdziwię jak urodzę w Nowy Rok), dzidziuś już ma 10,5 cm i niestety jeszcze nie było widać płci. No a wczoraj poczułam pierwsze kopniaczki! . Samopoczucie do bani bo ze wszystkim w domu jestem sama i padam powoli na twarz, jakbym mogła się położyć to spałabym chyba ze dwa dni!
To juz wszystko a brzuszkom wszystkiego naj!
Wybaczcie, ale nie nadrobię wszystkiego, bo mam mało czasu...
A ja dzisiaj na wizycie, termin znów się zmienił (tym razem 4 styczeń, więc się nie zdziwię jak urodzę w Nowy Rok), dzidziuś już ma 10,5 cm i niestety jeszcze nie było widać płci. No a wczoraj poczułam pierwsze kopniaczki! . Samopoczucie do bani bo ze wszystkim w domu jestem sama i padam powoli na twarz, jakbym mogła się położyć to spałabym chyba ze dwa dni!
To juz wszystko a brzuszkom wszystkiego naj!