reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Ewelina, no właśnie ja do końca prawie. Na 2 tyg. przed porodem będę odstawiać.

Tak sobie na szybko policzyłam, że to razem 230 zastrzyków będzie :szok:

reklama
Ja też nie chciałam mówić do końca I trym., ale wychodziły takie sytuacje, ze musiałabym kłamać bliskim koleżankom w żywe oczy, np. chodźmy dzisiaj na drinka, do solarium itp. Albo, fajny ten Mateuszek, kiedy następne?:-D

buurza idzie

Myszka:) ja w zasadzie nie mam przyjaciół, więc nie mam problemu:) prawdopodobnie pojawię się po prostu na zajęciach już ze sporym brzuszkiem i tyle:)

ja mam termin na 6 stycznia i mam wielką nadzieję że to będzie właśnie styczeń, bo jak same wiecie może mnie złapać równie dobrze pod koniec grudnia.. także proszę o trzymanie kciuków! :p miłego dnia życzę :)

Kciuki zacisnięte! Ja mam termin na 16.01 a też mam stracha żeby to przypadkiem w Boże Narodzenie, albo w Nowy Rok coś nie było. Ja muszę mieć cc i nie chciałabym spotkać samych stażystów w szpitalu:no:

reklama
Melduję się po dość długiej nieobecności :)

Wybaczcie, ale nie nadrobię wszystkiego, bo mam mało czasu...:(

A ja dzisiaj na wizycie, termin znów się zmienił (tym razem 4 styczeń, więc się nie zdziwię jak urodzę w Nowy Rok;)), dzidziuś już ma 10,5 cm i niestety jeszcze nie było widać płci. No a wczoraj poczułam pierwsze kopniaczki! :). Samopoczucie do bani bo ze wszystkim w domu jestem sama i padam powoli na twarz, jakbym mogła się położyć to spałabym chyba ze dwa dni!

To juz wszystko a brzuszkom wszystkiego naj!

Do góry