reklama
tiramisu1976
Fanka BB :)
hmm no a ja nie biore zadych tabletek lekarz stwierdzil ze wyniki mam dobre. a jezeli chodzi o kwas foliowy to nie bralam i nie biore tutaj chyba tak jest bo wszytskie kobitki ktore znam tez nie braly...
poprostu co kraj to obyczaj
dzień doberek Dwupaczki!
U nas całą noc lało obficie, a teraz jest szaroburo, zimno i mokro...
zmykam na kawusie...
meldować co tam po wizytach u lekarzy i ogólnie jak samopoczucie itp:-)
Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewczyny ... Witam się szaro, buro, ponuro i deszczowo Przyznać się - która zamówiła na dziś taką pogodę??? Mnie się od kilku dni nic nie chce - nie chce mi się leżeć, nie chce mi się siedzieć, ani stać... Nie chce mi się oglądać tv, czytać książki... Nie chce mi się sprzątać, nie chce mi się siedzieć w pracy, ale nie mam ochoty też siedzieć w domu .. achhhh i tak na okrągło - nie wiem co ze mną jest nie tak :-(
Strzyga, Vileyka kurcze jak ja Wam zazdroszczę!!! Wiem, że to może głupie, ale ja się zastanawiam, czy w ogóle rozpoznam ten ruch, czy na pewno go poczuję... Czy będę wiedziała, że to właśnie to... oj jak chciałabym to już poczuć
livastrid
2010 & 2012
witam srodowo
u mnie ladnie na szczescie,
ale lenia mam takiego samego
ruchy Alka rozpoznasz, bedziesz wiedzie, ze to wlasnie to;-)
Strzyga, Vileyka pewno dzieciaki chca sie z Wami pobawic
mam do roboty wielkie pranie na dzis, wczoraj przyszly do mnie wzystkie niezbedne gadzety do ugoszczenia niechcianych gosci
loj, tiramisu jak Tys szybko wstala
Dzień dobry dziewczyny ... Witam się szaro, buro, ponuro i deszczowo Przyznać się - która zamówiła na dziś taką pogodę??? Mnie się od kilku dni nic nie chce - nie chce mi się leżeć, nie chce mi się siedzieć, ani stać... Nie chce mi się oglądać tv, czytać książki... Nie chce mi się sprzątać, nie chce mi się siedzieć w pracy, ale nie mam ochoty też siedzieć w domu .. achhhh i tak na okrągło - nie wiem co ze mną jest nie tak :-(
u mnie ladnie na szczescie,
ale lenia mam takiego samego
ruchy Alka rozpoznasz, bedziesz wiedzie, ze to wlasnie to;-)
Strzyga, Vileyka pewno dzieciaki chca sie z Wami pobawic
mam do roboty wielkie pranie na dzis, wczoraj przyszly do mnie wzystkie niezbedne gadzety do ugoszczenia niechcianych gosci
loj, tiramisu jak Tys szybko wstala
reklama
tiramisu1976
Fanka BB :)
Livastrid Moje dziecię wstaje między 5.30 a 6.00 i odrazu jest bardzo aktywne... Ma tak od urodzenia...
A jak tam Twoje wiśnie?
A jak tam Twoje wiśnie?
Ostatnia edycja: