reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

hmm no a ja nie biore zadych tabletek lekarz stwierdzil ze wyniki mam dobre. a jezeli chodzi o kwas foliowy to nie bralam i nie biore tutaj chyba tak jest bo wszytskie kobitki ktore znam tez nie braly...

reklama
hmm no a ja nie biore zadych tabletek lekarz stwierdzil ze wyniki mam dobre. a jezeli chodzi o kwas foliowy to nie bralam i nie biore tutaj chyba tak jest bo wszytskie kobitki ktore znam tez nie braly...

poprostu co kraj to obyczaj:)

dzień doberek Dwupaczki!

U nas całą noc lało obficie, a teraz jest szaroburo, zimno i mokro...

zmykam na kawusie...

meldować co tam po wizytach u lekarzy i ogólnie jak samopoczucie itp:-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewczyny ... Witam się szaro, buro, ponuro i deszczowo :(:(:( Przyznać się - która zamówiła na dziś taką pogodę??? Mnie się od kilku dni nic nie chce - nie chce mi się leżeć, nie chce mi się siedzieć, ani stać... Nie chce mi się oglądać tv, czytać książki... Nie chce mi się sprzątać, nie chce mi się siedzieć w pracy, ale nie mam ochoty też siedzieć w domu .. achhhh i tak na okrągło - nie wiem co ze mną jest nie tak :-(

Strzyga, Vileyka kurcze jak ja Wam zazdroszczę!!! Wiem, że to może głupie, ale ja się zastanawiam, czy w ogóle rozpoznam ten ruch, czy na pewno go poczuję... Czy będę wiedziała, że to właśnie to... oj jak chciałabym to już poczuć

Alka - będziesz wiedziała :)

Mi się chce śmiać, bo lekarz powiedział, że według jego wyliczeń to dopiero ok. 25 sierpnia zacznę coś czuć. Czyli w 20 tygodniu ciąży.

witam srodowo

Dzień dobry dziewczyny ... Witam się szaro, buro, ponuro i deszczowo :(:(:( Przyznać się - która zamówiła na dziś taką pogodę??? Mnie się od kilku dni nic nie chce - nie chce mi się leżeć, nie chce mi się siedzieć, ani stać... Nie chce mi się oglądać tv, czytać książki... Nie chce mi się sprzątać, nie chce mi się siedzieć w pracy, ale nie mam ochoty też siedzieć w domu .. achhhh i tak na okrągło - nie wiem co ze mną jest nie tak :-(

u mnie ladnie na szczescie,
ale lenia mam takiego samego:-D
ruchy Alka rozpoznasz, bedziesz wiedzie, ze to wlasnie to;-)

Strzyga, Vileyka pewno dzieciaki chca sie z Wami pobawic:-D

mam do roboty wielkie pranie na dzis, wczoraj przyszly do mnie wzystkie niezbedne gadzety do ugoszczenia niechcianych gosci:dry::laugh2:

loj, tiramisu jak Tys szybko wstala:szok:

reklama
Livastrid Moje dziecię wstaje między 5.30 a 6.00 i odrazu jest bardzo aktywne...:) Ma tak od urodzenia...
A jak tam Twoje wiśnie?

Ostatnia edycja:
Do góry