reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
boze.. przeszłam etap wstawania o 5-6:D teraz to jest sukces jak się młodej uda mnie ściągnąć z łóżka o 9.. bo zazwyczaj to zaczynam kontaktować o 9.30-10:D

haha...jak mi dziecko rano będzie tak wstawało to może przestanę się spóźniać na zajęcia na studiach:D:D

Livastrid:D podoba mi się Twój pomysł z niewstawaniem:D:D

zazdroszczę Wam dziewczyny, że czujecie swoje maleństwa!! ja czekam na to i czekam każdego dnia:D chociaż teraz to najważniejsze jest, żeby z dzidziolkiem było wszystko dobrze...i o tym dowiemy się już jutro:D:D:D

a ja tak sie zastanawialam bo wszedzie tutaj na stronie i w kasiazeczce ciazy pisze 13 tydz ciazy a lekarz powiedzial 14 :eek: wiec teraz sama nie wiem w ktorym tygodniu jestem :)

Vileyka, to tak jak Ty kontaktuje:-D

Anastazzja i uczelnia stanie sie Twoja sypialnia:-D Na Twoim miejscu wybralabym kamionke, niz dolny, ale to tez zalezy od tego w jakim stanie macie mieszkania do wyboru

malutka, moze usg pokazuje 14

Livastrid;) każde mieszkanie jest zadbane i fajne;) za kamionka przemawia to, że jest 3 minuty od skm i 5 minut do mojej starszej Pani, ale w dolnym sopocie mam natomiast 3 minuty do morza:) a co do uczelni to też tak myślę, ale to żadna nowość:p bo cierpię na zaburzenia snu...i czasami nawet nie kładę się spać w nocy:p na czym cierpi uczelnia;P a Ty czujesz już ruchy?:) bo jakoś do 15 tygodnia dobijasz teraz prawda?:)

mi się ostatnio parę razy wydało, że coś czuję...bo mam taki dziwne uczucie poniżej pępka jakby ktoś od środka mi brzuch wypychał, ale to jeszcze za wcześnie i pewnie zwyczajnie gazy czułam:D:D:D

swoją drogą pewnie niedługo zaczniesz czuć wyraźne kopniaki:D i ja mam nadzieję, że też:D

ostatnio zastanawiałam się czy komuś powiedzieć ze znajomych o ciąży (wie moja przyjaciółka i kumpel) czy poczekać, aż przyjdę na uczelnię w 22 tygodniu ciąży:p

heloł girls

ale w nocy byla burza...ja lubie burze:D :))) a tak git...młody od rana na dworze potaplał się w błocie
DSC00541.jpg

reklama
Anastazzja podziwiam wytrwałość, bo ja to się pochwaliłam już niemal wszystkim - poza szefem heehe mój M. to nawet poinformował o mojej ciąży jakiegoś pana, którego spotkaliśmy na Kasprowym Wierchu będąc na wakacjach :-D

Marciaa chyba się zakochałam - czy ten przystojniaczek jest do wzięcia czy już ma narzeczona ?? ;-)

Do góry