reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
ja dzis mam buraki, salate w smietanie, rybke smazona plus ziemniaki i kurki z cebulka

tiramisu
ruchow przypadkiem nie czujesz?

pychotka:)

jak się skuszę chyba na placki ziemniaczane....

pierwsze tak bulgotanie ciągnięcie itp. teraz czekam na kopniaczka:-)

livastrid a co u Ciebie jak się czujesz i kopanko pomału odczuwasz?

placki ziemniaczane to moze jutro zrobie, dawno nie jadlam:szok: zapomnialam, ze istnieja:-D

mysle, ze juz tam sie cos przesuwa;-) z poprzednim dzieckiem tez mi tak sie ruszalo i to bylo to. Kopniakow jako takich mi nie fundowala, raczej wypinac sie lubila i skakac po pecherzu:-D

witajcie dziewczynki:)
ja niedawno wstałam i nie będe się rozpisywać, bo nie bardzo mam czas :(
musze sie wykąpać, zjeść, uszykować i przed pierwszą po wyniki badań prenatalnych.
za późno wstałam zdecydowanie:)

trzymajcie kciuki że będzie wszystko dobrze.:)
odezwę się później i napisze jak tam wyniki.

a teraz do uslyszenia miłego dnia!!!

Tiramisu ja to na obiad zjadłabym zupy grochowej albo fasolki po bretońsku:-) albo KEBAB , który chodzi za mną od 1,5 miesiąca a mój K. ciągle mówi że zabierze tylko kończy się na słowach ehhh :-)

witajcie dziewczynki:)
ja niedawno wstałam i nie będe się rozpisywać, bo nie bardzo mam czas :(
musze sie wykąpać, zjeść, uszykować i przed pierwszą po wyniki badań prenatalnych.
za późno wstałam zdecydowanie:)

trzymajcie kciuki że będzie wszystko dobrze.:)
odezwę się później i napisze jak tam wyniki.

a teraz do uslyszenia miłego dnia!!!

Tiramisu ja to na obiad zjadłabym zupy grochowej albo fasolki po bretońsku:-) albo KEBAB , który chodzi za mną od 1,5 miesiąca a mój K. ciągle mówi że zabierze tylko kończy się na słowach ehhh :-)

Mami92 w takim razie życzę pomyślnych wyników badań prenatalnych i z tej okazji wyciągnięcia męża na kebaba:)

U mnie na obiad standart- ziemniaczki, kotlet i fasolka szparagowa lub kalafior. :-p
Czereśnie też właśnie w pracy wsuwam, wczoraj zjadłam pół kilo borówki amerykańskiej. Mniam.

Wczoraj zakupiłam spodnie w gumkę , takie ala jeansy rozciągliwe. Udało mie sie znaleźć w ciuchlandzie prawie nowe w sam raz na mnie. :happy2:

maarcia - porozum się z lekarzem i nie denerwuj sie, koleżanka też plamiła prawie cała ciążę w szczególności tak około terminu miesiączki. Musisz tylko uważać na siebie. :sorry2:

reklama
Do góry