reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

dzień dobry :)

wstałam:-), u nas upalny dzionek się zapowiada, bardzo mi słabo i mdło...

mój synek urodził się 2 stycznia i od początku (po 10 dniach) zaczęliśmy wietrzenie na balkonie a potem spacerki , nawet po kilka razy dziennie po 15, 20 minut, także przy zimowej mroźnej pogodzie. I młody do dzisiaj(odpukać) nie chorował jeszcze na zapalenie górnych dróg oddechowych...
Niezależnie od pogody spacerujemy codziennie przynajmniej półgodzinki...

Marciaa trzymaj się cieplutko i myśl pozytywnie... wszystko będzie dobrze:-)
A jak coś to odrazu do szpitala! Ja w ostatniej ciązy póki nie przeszły mi plamienia to prawie miesiąc spędziłam w szpitalu ale wszystko dobrze sie skończyło...

słonecznego dzionka życzę:)

Ostatnia edycja:
reklama
Strzyga mnie po krwawieniu mocnym w szpitalu nie zatrzymali...
ja jestem panikara bo tu chodzi o zycie mojego dziecka ale zaraz sie uspokajam i nie lecę na izbę. Najpierw dzwonię do lekarza. Wyczytałam, że po luteinie pojawiają się plamienia ale duphaston to to samo a mi nic nie bylo....jestem w czarnej D*pie. Niech juz bedzie 38 tydzien

czesc jestem dzis spiaca

Anisia zalezy jaka infekcja, jak mi wymaz zrobili i zobaczyli paciorkowce to wyjscia nie bylo i zapodali mi antybiotyk, bo zadne domowe sposoby by nie pomogly. To co, dostalas jest bezpieczne.

Vileyka to Ty masz z tymi omdleniami. Mnie niedobrze, jak dlugo jestem, gdzie jest duszno, staram sie duzo pic i wlasnie jesc cos slodkiego

Anastazzja Ty z Trojmiasta, nie? 25 lat mieszkalam w Sopocie wiec wiatr od morza znam dobrze:-D Teraz tez mam wiatr od morza. Miesiac po, bo obsunela sie wysylka, poradzilam sobie bez, byl wrzesien i wychodzilam za dom. I tak najpierw byo werandowanie w pokoju;-)

Goska Ty masz racje, jakis czat normalnie:-D

adak ja tez sie zastanawiam czy to juz to. Ostatnio jak sie zastanawialam to sie jednak ruchami okazalo;-)

marciaa- wszytsko bedzie dobrze nie denerwuj sie :)

wrocilam.... siedzialam tam godzine... cisnienie zmierzyli musialam zaplacic za usg bo ubezpieczenie placi tylko 3 wiec wzielam sobie pakiet, a pakiet czyli 3 lub 4 usg kosztuje 100 euro .... :p a wiec lekarz z kazdej strony obejzal i jest wszytko ok rozwija sie tez dobrze. i dostalam zwolnienie do konca ciazy :D:D wiec teraz moge odpoczywac i juz sie nie denrwowac....

Malutkans trzymam kciuki bardzo mocno zaciśnięte!!:*

Livastrid:) a Ty gdzie mieszkałaś w Sopocie?:) ja dokładnie jestem z Wrzeszcza, ale od nowego roku z lubym się do sopotu przeprowadzamy, chociaż prawdę mówiąc wolałabym zostać tutaj, bo bliżej uczelni, ale za to będę miała bliżej mojej starszej Pani:)

Marciaa...nie mam pojęcia o co chodzi...może zadzwoń do swojego lekarza??? on powinien rozwiać Twoje wątpilowości:)

a ja zaraz się będę zbierać do rejestracji:) huuuura...

reklama
malutka fajnie zwolnienie do konca:tak:. Teraz na bb siedziec bedziesz:-p

Anastazzja Sopot gorny miedzy opera lesna a cmentarzem;-) w Sopocie spokojniej sie mieszka;-) smacznego

Marciaa znowu cos? Moze wlasnie tak jak piszesz, po hormonach...

Do góry