reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

dzień dobry :)

wstałam:-), u nas upalny dzionek się zapowiada, bardzo mi słabo i mdło...

mój synek urodził się 2 stycznia i od początku (po 10 dniach) zaczęliśmy wietrzenie na balkonie a potem spacerki , nawet po kilka razy dziennie po 15, 20 minut, także przy zimowej mroźnej pogodzie. I młody do dzisiaj(odpukać) nie chorował jeszcze na zapalenie górnych dróg oddechowych...
Niezależnie od pogody spacerujemy codziennie przynajmniej półgodzinki...

Marciaa trzymaj się cieplutko i myśl pozytywnie... wszystko będzie dobrze:-)
A jak coś to odrazu do szpitala! Ja w ostatniej ciązy póki nie przeszły mi plamienia to prawie miesiąc spędziłam w szpitalu ale wszystko dobrze sie skończyło...

słonecznego dzionka życzę:)

Ostatnia edycja:
reklama
Strzyga mnie po krwawieniu mocnym w szpitalu nie zatrzymali...
ja jestem panikara bo tu chodzi o zycie mojego dziecka ale zaraz sie uspokajam i nie lecę na izbę. Najpierw dzwonię do lekarza. Wyczytałam, że po luteinie pojawiają się plamienia ale duphaston to to samo a mi nic nie bylo....jestem w czarnej D*pie. Niech juz bedzie 38 tydzien

czesc jestem dzis spiaca

Anisia zalezy jaka infekcja, jak mi wymaz zrobili i zobaczyli paciorkowce to wyjscia nie bylo i zapodali mi antybiotyk, bo zadne domowe sposoby by nie pomogly. To co, dostalas jest bezpieczne.

Vileyka to Ty masz z tymi omdleniami. Mnie niedobrze, jak dlugo jestem, gdzie jest duszno, staram sie duzo pic i wlasnie jesc cos slodkiego

Anastazzja Ty z Trojmiasta, nie? 25 lat mieszkalam w Sopocie wiec wiatr od morza znam dobrze:-D Teraz tez mam wiatr od morza. Miesiac po, bo obsunela sie wysylka, poradzilam sobie bez, byl wrzesien i wychodzilam za dom. I tak najpierw byo werandowanie w pokoju;-)

Goska Ty masz racje, jakis czat normalnie:-D

adak ja tez sie zastanawiam czy to juz to. Ostatnio jak sie zastanawialam to sie jednak ruchami okazalo;-)

marciaa- wszytsko bedzie dobrze nie denerwuj sie :)

wrocilam.... siedzialam tam godzine... cisnienie zmierzyli musialam zaplacic za usg bo ubezpieczenie placi tylko 3 wiec wzielam sobie pakiet, a pakiet czyli 3 lub 4 usg kosztuje 100 euro .... :p a wiec lekarz z kazdej strony obejzal i jest wszytko ok rozwija sie tez dobrze. i dostalam zwolnienie do konca ciazy :D:D wiec teraz moge odpoczywac i juz sie nie denrwowac....

Malutkans trzymam kciuki bardzo mocno zaciśnięte!!:*

Livastrid:) a Ty gdzie mieszkałaś w Sopocie?:) ja dokładnie jestem z Wrzeszcza, ale od nowego roku z lubym się do sopotu przeprowadzamy, chociaż prawdę mówiąc wolałabym zostać tutaj, bo bliżej uczelni, ale za to będę miała bliżej mojej starszej Pani:)

Marciaa...nie mam pojęcia o co chodzi...może zadzwoń do swojego lekarza??? on powinien rozwiać Twoje wątpilowości:)

a ja zaraz się będę zbierać do rejestracji:) huuuura...

reklama
malutka fajnie zwolnienie do konca:tak:. Teraz na bb siedziec bedziesz:-p

Anastazzja Sopot gorny miedzy opera lesna a cmentarzem;-) w Sopocie spokojniej sie mieszka;-) smacznego

Marciaa znowu cos? Moze wlasnie tak jak piszesz, po hormonach...

Do góry