reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
Melisa, gratulacje i witaj na ciężarowym forum :)
Mami, skoro Ty przyjeżdżasz za miesiąc do Polski na pączki, to się pewnie miniemy - ja mam akurat zaplanowany wyjazd na Majorkę. Służbowo niestety, ale taki już sobie zawód wybrałam, że jak cały świat ma wakacje, to ja pracuję :)
Asteria, jakby nie remont gierkówki, to bym jutro w try miga do Ciebie śmignęła na te jagodzianki...

U mnie mało miła niespodzianka, pan Dzielnicowy zaprasza jutro na komendę w sprawie zdjęcia z fotoradaru z marca... A ja już zdążyłam się ucieszyć, że mnie nie cykło... :(((

Pola daj znac jak sie remont skonczy:D to upieke jeszcze raz:D

Dziewczyny mam pytanie niewiecie co sie dzieje z Ewelina26k miala isc do szpitala... i nie wiadomo z nia...
Albo co z Pancianą, sarat nie odzywają się już od dawna.

niestety nie mam pojęcia co z dziewczynami.
witam nowe mamy.

ja dziś jestem zszokowana :) podwórkowe rozmowy mam na placu zabaw dzis mnie dobiły.
dowiedziałam sie ze ludzie którzy sa jedynakami ( żeby było pewne ja mam rodzeństwo wiec nie odbieram tego osobiście) sa ludźmi wybrakowanymi, gorszymi i z góry wszyscy powinni ich żałować ze rodzice nie sprawili im rodzeństwa.
a moj Marcelek niewiele mówi po PL dlatego ze spi w swoim łóżeczku a nie ze mną.
wiecie co takich teorii to ja sie po prostu nie spodziewałam.

niestety nie mam pojęcia co z dziewczynami.
witam nowe mamy.

ja dziś jestem zszokowana :) podwórkowe rozmowy mam na placu zabaw dzis mnie dobiły.
dowiedziałam sie ze ludzie którzy sa jedynakami ( żeby było pewne ja mam rodzeństwo wiec nie odbieram tego osobiście) sa ludźmi wybrakowanymi, gorszymi i z góry wszyscy powinni ich żałować ze rodzice nie sprawili im rodzeństwa.
a moj Marcelek niewiele mówi po PL dlatego ze spi w swoim łóżeczku a nie ze mną.
wiecie co takich teorii to ja sie po prostu nie spodziewałam.

Strach myslec co jeszcze mozna sie dowiedziec:) naszczescie nie wchodze w dyskusje z mamami:p

O rany... Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać z takich mądrości :)

Ja się próbuję oswajać z tym, że ludzie się ostentacyjnie gapią na mój brzuch. Ewidentnie już widać, że to ciążowy bęben. Niby fajnie, bo przecież ludzie tak z zaciekawieniem i raczej chyba z sympatią zerkają, ale jakoś mnie to peszy... :)
No i macanie po brzuchu :/ wrrrr... Nie wiedzieć czemu brzuchol ciężarnej staje się dobrem publicznym i każdy chce dotknąć. Ja mam dość dużą potrzebę strefy ochronnej i nie lubię jak ktoś się bezzasadnie spoufala. Już nie mówiąc o dotykaniu mnie po brzuchu. A tu klepu-klepu, macu-macu... Przyjaciółka, koleżanki, wujek, ciotki, ych.... Na początku udawałam, że nic się nie dzieje i wyszczerzałam się w uśmiechu, ale przedwczoraj odwiedziła nas koleżanka z narzeczonym i jak zaczęła bez pytania smyrać mnie po brzuchu, ja zrobiłam to samo z brzuchem jej faceta :) Nie miałam serca jej strofować, ale zrozumiała o co chodzi i zabrała łapki.

Asteria, nic nie wiem co z dziewczynami, ale Panciony faktycznie baaaardzo dawno już tu nie było....

Ostatnia edycja:
Asteria to czekam na relacje smakowe!!!!
Co do Panciony to sama sie ostatnio zastanawialam, ale juz boje sie pytac..... Ale fakt, ze dziewczyny sie dawno nie odzywaly!!!! Sarat jakos niedawno pisala i chyba sie urlopuje :) ale co do reszty to nie wiem......
Dobranoc.....

reklama
Do góry