reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

dzien dobry :D ja jak zwykle w domu... byle do wtorku bo mam wizyte....nie wiem czemu ale mam jakies zle przeczucia to chyba przez snyy bo ostatnio snia mi sie takie *******y brrr. dziewczyny mam pytanko czy spanie na brzuchu jest zabronione? bo ja cale zycie na brzuszku spalam a teraz probuje na boku i wychodzi z tego to ze cala noc sie krece i spac nie moge no i na koniec i tak zasypaiam na brzuchu...moja mama jak to uslyszala to to skomentowala tak : co ty robisz chcesz dziecko udusic!!!! a wiec nie wiem co mam o tym myslec....oj jakbym chciala sie wyspac..

reklama
he

malutka, jak Asteria napisala potem i tak przewrocisz sie na boczek, ja spalam na brzuchu dopoki nie byl taki, ze sie spac nie dalo w tej pozycji, dziecka nie udusilam;-)
zaleca sie pozniej spac na lewym boczku

malutkans też mi tak kiedyś zrobiło:D wygwiazdkowało mi środek słowa bo uznali, że brzydkie jest

to niesamowite, że zawsze jak muszę coś zrobić (np. wyjść do sklepu jak teraz) to robię sobie czat z tego forum :D

Malutkans nie przejmuj się spaniem, po prostu spij puki możesz spać! :-) Dzidzia jest dobrze chroniona. Jak brzuszek urośnie to już się nie da na nim spać i problem ze spaniem zniknie sam:-)
Wtedy polecam spanie na boku + 3 poduszki: jedna pod głowę, mała plaska pod brzuszek i trzecia największa między nogi. Ja tylko tak mogłam zasnąć. No chyba, że ktoś ma taką specjalną dla ciężarnych :p

reklama
Witam wszystkie styczniowe 2012 mamy, dołączam się do Was :-)

Dorotka_23 widzę że jesteśmy z tych samych okolic ;-)

Ps. Jak się dodaje suwaczki, jestem początkująca.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry