reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
My po wizycie, niestety tylko takiej szybkiej, bo za kilka dni USG genetyczne, wiec - takie dokładne. Ale podglądneliśmy malca, ma się dobrze, serduszko ładnie bije, wiec mam się nie stresować.... Odliczamy do 18.07
002.gif
002.gif

Dobranoc mamusie. Kolorowych snów.
uscisk_145.gif
uscisk_145.gif
uscisk_145.gif

dzien dobry brzuszki

Agness super :-D

Pola, moze uda sie to jakos zalatwic, pokaz, ze masz brzuszek i powiedz, ze to ostatni raz;-)

Asteria, sarat wlasnie jak Vileyka napisala potrafi sie po pewnym czasie pojawiac, wiesz lato jest, moze na dworzu wypoczywa
co z Panciona absolutnie nie wiem, bardzo dawno u nas nie byla
Ewelina logowala sie ostatnio 1 lipca na bb, czasem na nk sie pojawia, potem do niej napisze. Moze jest zajeta, wiesz roznie to bywa

marys sie nie przejmuj. Mieszkasz poza pl to chyba logiczne, ze bardziej francuski rozumie.

a lajtway ja zupelnie nocny czlowiek, ale wiesz inaczej rodzicielstwo odbiera mama ktora ma 20-30-40 lat, ja mam 29, troche juz podstarzala i sflaczala jestem:-D

musze cos zjesc bo niedawno wstalam

dzień dobry mamuśki:-)
niedawno wstałam, z pewnym trudnościami ehh :-)
czemu mnie tak ciężko wygonić z wyra?;-)
Ale jak mus to mus ;-)
właśnie sie szykuje na badania przed 13 mam być
Ciekawe jak to będzie.

Miłego dzionka!

Witajcie mamusie
biggrin.gif

nie mam ostatnio czasu na pisanie, podglądam tylko na szybko.
Livastrid co Ty piszesz? jaka stara? co ja mam powiedzieć, przecież jestem z Was najstarsza, w styczniu skończyłam 38 lat :szok:

Asteria, trzymam kciuki za wizytę

Jutro wizyta, raczej bez usg, chyba, że coś zaniepokoi mojego gina.
Brzuszek już widać, wczoraj w pracy dziwnie się na mnie patrzyli, a ostatnio w kinie podeszłam do kasy bez kolejki i nikt nic nie mówił.

Muszę wracać do moich papierów, niestety.

reklama
wiecie, zalezy na ile ktos sie czuje, czasem osoba co ma 80 lat czuje sie na 30;-)

mnie dolegaja rozne rzeczy, ktore jakos nie wplywaja na to bym sie czula super-ekstra mlodo, moze dlatego stekam:-D

Do góry