reklama
My po wizycie, niestety tylko takiej szybkiej, bo za kilka dni USG genetyczne, wiec - takie dokładne. Ale podglądneliśmy malca, ma się dobrze, serduszko ładnie bije, wiec mam się nie stresować.... Odliczamy do 18.07
Dobranoc mamusie. Kolorowych snów.
dzien dobry brzuszki
Agness super
Pola, moze uda sie to jakos zalatwic, pokaz, ze masz brzuszek i powiedz, ze to ostatni raz;-)
Asteria, sarat wlasnie jak Vileyka napisala potrafi sie po pewnym czasie pojawiac, wiesz lato jest, moze na dworzu wypoczywa
co z Panciona absolutnie nie wiem, bardzo dawno u nas nie byla
Ewelina logowala sie ostatnio 1 lipca na bb, czasem na nk sie pojawia, potem do niej napisze. Moze jest zajeta, wiesz roznie to bywa
marys sie nie przejmuj. Mieszkasz poza pl to chyba logiczne, ze bardziej francuski rozumie.
a lajtway ja zupelnie nocny czlowiek, ale wiesz inaczej rodzicielstwo odbiera mama ktora ma 20-30-40 lat, ja mam 29, troche juz podstarzala i sflaczala jestem
musze cos zjesc bo niedawno wstalam
Agness super
Pola, moze uda sie to jakos zalatwic, pokaz, ze masz brzuszek i powiedz, ze to ostatni raz;-)
Asteria, sarat wlasnie jak Vileyka napisala potrafi sie po pewnym czasie pojawiac, wiesz lato jest, moze na dworzu wypoczywa
co z Panciona absolutnie nie wiem, bardzo dawno u nas nie byla
Ewelina logowala sie ostatnio 1 lipca na bb, czasem na nk sie pojawia, potem do niej napisze. Moze jest zajeta, wiesz roznie to bywa
marys sie nie przejmuj. Mieszkasz poza pl to chyba logiczne, ze bardziej francuski rozumie.
a lajtway ja zupelnie nocny czlowiek, ale wiesz inaczej rodzicielstwo odbiera mama ktora ma 20-30-40 lat, ja mam 29, troche juz podstarzala i sflaczala jestem
musze cos zjesc bo niedawno wstalam
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
ja mam 29, troche juz podstarzala i sflaczala jestem
no nawet tak nie myśl a co mowa o pisaniu!!!
Mami91
Fanka BB :)
dzień dobry mamuśki:-)
niedawno wstałam, z pewnym trudnościami ehh :-)
czemu mnie tak ciężko wygonić z wyra?;-)
Ale jak mus to mus ;-)
właśnie sie szykuje na badania przed 13 mam być
Ciekawe jak to będzie.
Miłego dzionka!
niedawno wstałam, z pewnym trudnościami ehh :-)
czemu mnie tak ciężko wygonić z wyra?;-)
Ale jak mus to mus ;-)
właśnie sie szykuje na badania przed 13 mam być
Ciekawe jak to będzie.
Miłego dzionka!
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
heloł yeloł
ja wstalam dzisiaj wyprosotwalam lwosy i ide polazic po ogrodzie, musze nabrac powera
na 19 endokrynolog. Chyba usne u niego
ja wstalam dzisiaj wyprosotwalam lwosy i ide polazic po ogrodzie, musze nabrac powera
na 19 endokrynolog. Chyba usne u niego
livastrid
2010 & 2012
no nawet tak nie myśl a co mowa o pisaniu!!!
nie rozumiem
Marciaa moze Ty do hipnotyzera idziesz a nie lekarza
Mami na pewno bedzie interesujaco
iga73
Fanka BB :)
Witajcie mamusie
nie mam ostatnio czasu na pisanie, podglądam tylko na szybko.
Livastrid co Ty piszesz? jaka stara? co ja mam powiedzieć, przecież jestem z Was najstarsza, w styczniu skończyłam 38 lat
Asteria, trzymam kciuki za wizytę
Jutro wizyta, raczej bez usg, chyba, że coś zaniepokoi mojego gina.
Brzuszek już widać, wczoraj w pracy dziwnie się na mnie patrzyli, a ostatnio w kinie podeszłam do kasy bez kolejki i nikt nic nie mówił.
Muszę wracać do moich papierów, niestety.
nie mam ostatnio czasu na pisanie, podglądam tylko na szybko.
Livastrid co Ty piszesz? jaka stara? co ja mam powiedzieć, przecież jestem z Was najstarsza, w styczniu skończyłam 38 lat
Asteria, trzymam kciuki za wizytę
Jutro wizyta, raczej bez usg, chyba, że coś zaniepokoi mojego gina.
Brzuszek już widać, wczoraj w pracy dziwnie się na mnie patrzyli, a ostatnio w kinie podeszłam do kasy bez kolejki i nikt nic nie mówił.
Muszę wracać do moich papierów, niestety.
reklama
livastrid
2010 & 2012
wiecie, zalezy na ile ktos sie czuje, czasem osoba co ma 80 lat czuje sie na 30;-)
mnie dolegaja rozne rzeczy, ktore jakos nie wplywaja na to bym sie czula super-ekstra mlodo, moze dlatego stekam
mnie dolegaja rozne rzeczy, ktore jakos nie wplywaja na to bym sie czula super-ekstra mlodo, moze dlatego stekam