reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Nie wiem czy moge tak na 100% stwierdzic czy sie ciesze...Wiem jedno- jak tylko zoabcze malenstwo w moich ramionach to go pokocham bezgraniczna miloscia i juz nigdy nie bede zalowala ze stalo sie co sie stalo!
ale poki co troche wymawiam mezowi ze to jego wina...martwie sie tym jak sobie poradzimy i co bedzie w przyszlosci...poki co jedna wielka niewiadoma! w dodatku zyjemy w Szwajcarii i kazde badanie jest dla mnie podwojnie stresujace z powodu obawy ze czegos nie zrozumiem albo bede sie bala zapytac lekarza z powodu bariery jezykowej...

reklama
Czikita, to zacznij sie uczyc jezyka, to zawsze jakas motywacja. Ja tez poza pl i jakos sobie radze:tak:
Jak dziecko przyjdzie to wszystko samo sie ulozy, wiec nie masz sie co tym stresowac, szczegolnie teraz;-)

medyczny zargon nawet w rodzimym jezyku jest czasem nie do przeskoczenia, nie martw sie, wladasz angielskim, francuskim:tak: zawsze mozesz spokojnie poprosic by wytlumaczyli prosciej, ja tak robilam na samym poczatku, w ogole na poczatku ze slownikiem chodzilam do lekarzy:-D

bedzie dobrze, nos do gory!

hmm... no to ja juz po wizycie u okulisty, Pani dr stwierdzila ze bole glowy napewno nie wynikaja z oczu jedyne co musze jutro sie z nia umowic na wizyte w szpitalu okulistycznym to zrobi dokladniejsze badania. bo cos tam jej sie nie podobalo... co mnie dosyc martwi bo akurat w mojej pracy jest potrzebne badanie z pola widzenia, a to wlasnie jej sie nie podoba...

Czikita - nie martw sie bedzie wszystko dobrze... ja to mowie;) a moj Wojtaszek byl nie planowany. i tez sie obawialismy:)
Vileyka - ja bym poszla, ale zadaleko:p

Witajcie! Gratulacje nowym mamusiom.
Ja tylko na chwilę, pochwalić się, ze byłam dzisiaj na USG gen. i wszystko dobrze, dzidzia ma 7 cm i rusza rączkami i nóżkami:-)
Później byliśmy z mężem na romantycznej kolacji, bo Mati u moich rodziców.

reklama
dobre wiesci dzisiaj :)

kurczę a ja tak po calym dniu biegania z mlodym czuje dziwne napiecie w podbrzuszu. Za duzo sie nadzwigalam mlodego a juz 12kg waży. To juz ktorys dzien. Chyba czas wyluzować.

Do góry