reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Nie wiem czy moge tak na 100% stwierdzic czy sie ciesze...Wiem jedno- jak tylko zoabcze malenstwo w moich ramionach to go pokocham bezgraniczna miloscia i juz nigdy nie bede zalowala ze stalo sie co sie stalo!
ale poki co troche wymawiam mezowi ze to jego wina...martwie sie tym jak sobie poradzimy i co bedzie w przyszlosci...poki co jedna wielka niewiadoma! w dodatku zyjemy w Szwajcarii i kazde badanie jest dla mnie podwojnie stresujace z powodu obawy ze czegos nie zrozumiem albo bede sie bala zapytac lekarza z powodu bariery jezykowej...

reklama
Czikita, to zacznij sie uczyc jezyka, to zawsze jakas motywacja. Ja tez poza pl i jakos sobie radze:tak:
Jak dziecko przyjdzie to wszystko samo sie ulozy, wiec nie masz sie co tym stresowac, szczegolnie teraz;-)

medyczny zargon nawet w rodzimym jezyku jest czasem nie do przeskoczenia, nie martw sie, wladasz angielskim, francuskim:tak: zawsze mozesz spokojnie poprosic by wytlumaczyli prosciej, ja tak robilam na samym poczatku, w ogole na poczatku ze slownikiem chodzilam do lekarzy:-D

bedzie dobrze, nos do gory!

hmm... no to ja juz po wizycie u okulisty, Pani dr stwierdzila ze bole glowy napewno nie wynikaja z oczu jedyne co musze jutro sie z nia umowic na wizyte w szpitalu okulistycznym to zrobi dokladniejsze badania. bo cos tam jej sie nie podobalo... co mnie dosyc martwi bo akurat w mojej pracy jest potrzebne badanie z pola widzenia, a to wlasnie jej sie nie podoba...

Czikita - nie martw sie bedzie wszystko dobrze... ja to mowie;) a moj Wojtaszek byl nie planowany. i tez sie obawialismy:)
Vileyka - ja bym poszla, ale zadaleko:p

Witajcie! Gratulacje nowym mamusiom.
Ja tylko na chwilę, pochwalić się, ze byłam dzisiaj na USG gen. i wszystko dobrze, dzidzia ma 7 cm i rusza rączkami i nóżkami:-)
Później byliśmy z mężem na romantycznej kolacji, bo Mati u moich rodziców.

reklama
dobre wiesci dzisiaj :)

kurczę a ja tak po calym dniu biegania z mlodym czuje dziwne napiecie w podbrzuszu. Za duzo sie nadzwigalam mlodego a juz 12kg waży. To juz ktorys dzien. Chyba czas wyluzować.

Do góry