reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Cześć dziewczynki, dzieńdobry.
U nas też pogoda koszmarna! leje, ja chyba dziś z łóżka nie wyjdę.
Współczuję wam migren. Ja na szczęście nie mam, za to ciśnienie tak, leczę się od dobrych kliku lat. aTeraz mam sobie kontrolować, generalnie mam 130/80 czasami niższe. W przyszłym tygodniu idę znów do lekarza, może będziemy obnizać. Już mnie dobija to moje ciśnienie :-(
Pozdrawiam, wszystkie mamusie.

reklama
witam
lajtway mierzylam poziom hormonow tarczycy i byly w normie. Ja tez mam syndrom fartucha. Masakra w poprzedniej ciazy mialam w gabinecie 150/90 i juz mnie chciala do szpitala wysylac i dopegyt dała a w domu 120/80, 110/70 ;-) najgorsze ze nie umiem sie wyluzować przy badaniu.

alka genetyczne mam 18 lipca. Na szczescie 14 lipca ide do endokrynologa wiec sie dowiem o co kamon. Chyba odwiedze kardiologa jeszcze tak dla pewnosci.

u nas pieknie. Synek usnal ide sie ogarnac i na pogrzeb forumowej kolezanki. smutny dzis dzien.

W wielkopolsce dziś piękna pogoda - na szczęście... Za to od poniedziałku chciałam pojechać do Krakowa, Zakopanego i takie tam... ale biorąc pod uwagę prognozy pogody - ma padać w tamtej części Polski i temp w porywach do 21 stopni to pewnie nie pojadę, bo co to za przyjemność łazić w deszczu i może się jeszcze przeziębić ... Żałuję :-:)-:)-(

Marciaa ja też mam genetyczne 18.07! Fajnie. A jak się szujesz? Bo widzę że w identycznym tc jesteśmy? I na kiedy masz termin?
A czyj pogrzeb? jeśli można wiedzieć?

Agness tylko karmilam, przed porodem mialam 28 kg ekstra, po porodzie zeszlo do 21 i to zrzucilam przy samym karmieniu w 4,5 miesiaca. Nie moglam cwiczyc, gdybym mogla pewno zeszlo by jeszcze bardziej. Przy karmieniu jadlam nie malo, wszystko mi karmienie wyciagalo, az przerazona, ze chora jestem, bylam.

sama mam syndrom bialego i w gabinecie to zwykle 170/110 puls taki jakbym miala zaraz pasc, w domu zwykle 135/85. Ale faktycznie nadcisnienie mialam w poprzedniej ciazy i nie chcialabym by to sie znow powtorzylo.

dziecko dalo mi spac do 10ej, ale tak zmeczona jestem, do tego sie rozpadalo

Agnes termin mam na 28 stycznia wedlug USG według OM 30 :)
czuje sie ciut lepiej. Wczoraj bez wymiotów jeszcze loda jadlam z Ł. o 23 ;-) tak mnie naszło. Jednak czuje sie taka osłabiona chwilami. A Ty?

Cześć dziewczyny,
Wracam po przerwie, musiałam troszkę odetchnąć od problemów i skupić się na nas. Czekałam na wyniki pappa, czułam, że się nakręcam szukaniem problemów i złych symptomów, nie wiem czy uda mi się tego uniknąć.
Wyniki pappy bardzo dobre, niskie prawdopodobieństwo.
W brzuchu zaczyna mi się "obcy" przewalać, to nie są ruchy jak pukanie z drugiej strony, ale jakby wąż sie przemieszczał wybrzuszając i napinając powierzchnie brzucha :))

Pozdrawiam Was z deszczowej stolicy :)

Marciaa dzięki, ja też ok, oje mdłości juz raczej ustąpiłym czasami tylko wracają, senność jeszcze została, ale już mniejsza.
Ja już się nie mogę doczekać 13.07. mam nadzieje że wszystko w pożądku7 u mojego maleństwa.

reklama
Do góry