reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

lajtway cisnienie mam ok puls wysoki i nierowny do 100 mi dobija. Tak z 10 minut trzyma i przechodzi i tak czasem mam z 2 razy w ciagu dnia. Czuje jakby mi serce mialo wyskoczyc. Gin mowi ze to moze od tarczycy z ktora mam problem wiec pod tym katem muszę sie przebadac jeszcze. O tym ze sie nakrecam i ciagle sobie meirze to nie wspomne. zwariuje ;)

test pappa. w 1 ciazy nie mialam robionego teraz lekarz mi sie pytal czy chce. slyszalam ze przeklamuja te testy

reklama
a ja dzis umowilam sie do okulisty i neurologa - od 3 tyg cierpie na migreny. cisnienie to nie jest wiec dla tego dostalam sierowanie. udalo mi sie umowic do okulisty na czw a do neurologa na 14.07

Z powodu ciśnienia to rozumiem, ale z powodu przyrostu wagi w szpitalu??? Niektóre dziewczyny tyją w ciąży ponad 30kg a szpital widzą dopiero przy porodzie...
Mozna sobie tyć spokojnie:-D Ale jak waga leci 4,5kg tygodniowo to nie tycie a woda co przy dużym ciśnieniu zazwyczaj oznacza zatrucie ciążowe. A to już groźne dla bobasa
lajtway cisnienie mam ok puls wysoki i nierowny do 100 mi dobija. Tak z 10 minut trzyma i przechodzi i tak czasem mam z 2 razy w ciagu dnia. Czuje jakby mi serce mialo wyskoczyc. Gin mowi ze to moze od tarczycy z ktora mam problem wiec pod tym katem muszę sie przebadac jeszcze. O tym ze sie nakrecam i ciagle sobie meirze to nie wspomne. zwariuje ;)

test pappa. w 1 ciazy nie mialam robionego teraz lekarz mi sie pytal czy chce. slyszalam ze przeklamuja te testy
A widzisz, jak tarczyca to by się zgadzało. Uważaj na siebie:tak: Ale echo jak chcą Ci zrobic to się nie wahaj- wszystko by się na 100% wyjaśniło. Ja mam syndrom białego fartucha chociaz sama taki nosze:-D W gabinecie mam ciśnienie masakryczne a po powrocie do domu 60/90....
O testach nie mam pojęcia
a ja dzis umowilam sie do okulisty i neurologa - od 3 tyg cierpie na migreny. cisnienie to nie jest wiec dla tego dostalam sierowanie. udalo mi sie umowic do okulisty na czw a do neurologa na 14.07
Mi migreny zaczęły się po porodzie i nawet nie wpadłam na genialny pomysł pójścia z tym do lekarza... Może by się tak przejść.... A możesz normalnie funkcjonowac jak Cie łapią czy kompletny out?
Kurcze, gdzie się podziała Anastazja??

Hej dziewczyny!

Pogoda jest okropnaaaaaa.

Narazie tyle co chciałam powiedzieć, bo nei mam siły, patrząc na to co się dzieje za oknem..

Witam dziewczyny:) u nas smutna pogoda... ale nie jest najgorzej;) buziaki dla was

Mi migreny zaczęły się po porodzie i nawet nie wpadłam na genialny pomysł pójścia z tym do lekarza... Może by się tak przejść.... A możesz normalnie funkcjonowac jak Cie łapią czy kompletny out?

no ja na migreny cierpie od zawsze tylko z wojtaszkiem jak bylam w ciazy ustapily lekarz mi powiedzial ze w 90% kobiet w ciazy migren nie ma w ciazy. no to ja teraz ucieszona asz tu masz albo codziennie a jak juz odpusci to co 2 dzien max 3 daje o sobie znac i oczywiscie nic mi nie pomaga.... poprostu musi samo zniknac... a jestem w tedy jednym wielkim zgonem.... do niczego sie nienadaje...

reklama
dzien dobry :D:D no ja na szczescie nie wiem co to migrena ale za to wiem co to zatoki ..... ja wlasnie szykuje sie do lekarza rodzinnego po zwolnienie hmm ciekawe czy mi da..... moze uda mi sie wyprosic na 2 tyg :p

Do góry