reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
Aniu tak mi przykro....

to w takim razie ja chyba też będę miała obojniaka, bo jem zarówno banany, czereśnie, jak i słodycze i wszelkiego rodzaju sery i twarożki...

teraz zajadam się pierogami z jagodami..pycha;-)

Hehe, to się zakręciłyśy- ja tez zaczęłam dumać co tam mi w brzuszku siedzi
Alka- mi spadło 25kg w 4 miesiące karmienia, a 20 w 2mce wic leci jak szalone potem

ja to bym pochłaniala nekatrynki i brzoskwinie :)

ja za to mam ciagla ochotę na jajko sadzone. Na sniadanie na tosta popoludniu na obiad :-D

Ja przytylam 18kg z czego parę godzin po porodzie zostalo mi 9kg. Wiec w sumie 9 przytyłam. Pierwsze 3 kg zeszly szybko mimo ze karmilam piersia jadlam same lekkie rzeczy. Potem było gorzej. Nie wiem czemu.

Ostatnia edycja:
ja w poprzedniej ciąży przytyłam 15 kg. po porodzie w przeciągu 3 miesięcy wróciłam do standardowej wagi 48. zobaczymy jak będzie tym razem :)

reklama
Ania tak mi przykro, myślałam, że ta fatalna pula w styczniówkach już się wyczerpała :-(

a Wy tu o jedzeniu cały czas???
do mnie dzisiaj zadzwonił wuj do którego jadę na weekend i pyta jakie mam zachcianki bo chciałby coś przygotować, na co ja JA MAM ZACHCIANKĘ NA WSZYSTKO :-D i rzczywiście pochłaniam jak odkurzacz, a cos mi się wydaje, że zmniejszyła mi się pojemnośc żołądka, więc nawrzucam się a później cierpię na ból brzucha

a muszę też Wam powiedzieć, że jutro mam USG genetyczne i niby sama się strofuję, ale wewnętrznie tak się nakręcam, że jakieś nierwobóle mnie dopadły :-( eh ta psychika

Do góry