reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Aniu tak mi przykro....

to w takim razie ja chyba też będę miała obojniaka, bo jem zarówno banany, czereśnie, jak i słodycze i wszelkiego rodzaju sery i twarożki...

teraz zajadam się pierogami z jagodami..pycha;-)

Hehe, to się zakręciłyśy- ja tez zaczęłam dumać co tam mi w brzuszku siedzi
Alka- mi spadło 25kg w 4 miesiące karmienia, a 20 w 2mce wic leci jak szalone potem

ja to bym pochłaniala nekatrynki i brzoskwinie :)

ja za to mam ciagla ochotę na jajko sadzone. Na sniadanie na tosta popoludniu na obiad :-D

Ja przytylam 18kg z czego parę godzin po porodzie zostalo mi 9kg. Wiec w sumie 9 przytyłam. Pierwsze 3 kg zeszly szybko mimo ze karmilam piersia jadlam same lekkie rzeczy. Potem było gorzej. Nie wiem czemu.

Ostatnia edycja:
ja w poprzedniej ciąży przytyłam 15 kg. po porodzie w przeciągu 3 miesięcy wróciłam do standardowej wagi 48. zobaczymy jak będzie tym razem :)

reklama
Ania tak mi przykro, myślałam, że ta fatalna pula w styczniówkach już się wyczerpała :-(

a Wy tu o jedzeniu cały czas???
do mnie dzisiaj zadzwonił wuj do którego jadę na weekend i pyta jakie mam zachcianki bo chciałby coś przygotować, na co ja JA MAM ZACHCIANKĘ NA WSZYSTKO :-D i rzczywiście pochłaniam jak odkurzacz, a cos mi się wydaje, że zmniejszyła mi się pojemnośc żołądka, więc nawrzucam się a później cierpię na ból brzucha

a muszę też Wam powiedzieć, że jutro mam USG genetyczne i niby sama się strofuję, ale wewnętrznie tak się nakręcam, że jakieś nierwobóle mnie dopadły :-( eh ta psychika

Do góry