reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Ale się nabrałam na tą dzisiejszą pogodę ;) Wymodziłam się spojrzałam na termometr 18 stopni na słoncu, wzielam mloda do garazu , samochod i pojechalysmy na piekny spacer pierwszodniowowiosenny ;) Wysiadam a tu zimno jak cholera ;) SZybki trucht 10 minut i z powrotem do domu. Ot i cały lans. A miałam być dzisiaj taka sexy mama ;)

Oceanica jak będzie cieplej, to się umówimy w Kabackim, tylko ja mieszkam od strony Piaseczna, najfajniej jest w Powsinie, można usiąść i poplotkować ;-)

masz konto na FB? dołącz tam do nas, ja założyłam tylko w tym celu

Witajcie!

My w niedzielę mieliśmy chrzest i ustrzeliliśmy chyba najpiękniejszą pogodę:-) Maly w kościele był najgrzeczniejszym dzieckiem, później też, ale nie spał, więc trzeba było się nim zajmować. Jednak mieliśmy wielu chętnych do pomocy, więc w sumie z naszą dwójeczką sobie poradziliśmy i było bardzo sympatycznie.:-)

kiedyś pisałam Wam że mam problem ze smoczkiem- mój mały za nic go nie umie (lub nie chce umieć) ssać, no to teraz wyczaił że rączki własne są super do ssania i potrafi cwaniak już kciuka ssać- hm? czy to dobrze, jak ja go potem od tego oducze:-D. Ze starszakiem było spoko ssał smoczka od 2 dnia życia aż wióry leciały, łatwo się go pozbyłam po 3 rż, a palca przeciez nie urąbię:szok:. Ale tak rączkami to nie włąda jeszcze celowo. Spoko dziewczyny nie ma co wariować jeśli chodzi o rozwój- KAŻDE DZIECKO W SWOIM TEMPIE.

Oceanica to się tak wybrałaś na spacer, jak ja dzisiaj. Wychodząc z bloku było jeszcze fajnie ale w parku zaczęło wiać i kropić...może z pół godzinki się przeszłam i zmarzłam, bo cienką kurtkę założyłam. Ja wlazłam w spodnie sprzed ciąży ale mi ten miękki brzuch wychodzi z przodu...no masakra.
Asiuk u nas smoczek się sprawdza, jak Mały jest marudny i widać, że chce spać. Tak to go wypluwa i pcha rączki do buzi.

reklama
Z przodu, boku wszędzie się wylewa. Ja w spodnie też wchodzę tylko reszta jak plazma się modeluje i zajmuje każdą wolną przestrzeń.A miałam taką talię ,taką talię miałam wcześniej.68 cm przy 100 w tyłku i 98 w biuście. Idealna klepsydra. A teraz ? Jak indyk.Indyk z plazmą a dzis zmarzniety indyk z plazmą.

Do góry