jej dziewczyny ja cały czas mam zadre w głowie i ciąży mi temat powrotu do pracy- matką polką nie jestem, lubię swoją pracę, ale nie wiem co zrobić z małym, chciałabym być przy nim jak zacznie siadac, rackzowac, wstawać, mówić pierwsze wyrazy...i wogóle mieć osobisty wpływ na jego wychowanie i charakter- a przeciez pierwsze 2-3 lata są najważniejsze:-/ Najlepiej mają te które mogą pracować w domu albo brać dziecko do pracy Zazdroszczę, ale to chyba żadkość. ja do tego mam zmianówkę albo 8-16 albo 12-20 masakra, a przy dwójce dzieci, częste chorowanie, u nas to źle widzi kierownik i pracodawca.
reklama
hej
a moje dziecie mialo dzis rano zatwardzenie:-( a karmie cycem. Dziwne. Juz chyba nic nie moge jesc, zeby mu nie szkodzilo...Potem wkoncu wykupkal sie normalnie, ale rano stekal, czerwony na buzce i zrobil takie malutkie bobki
Z utesknieniem czekamy na wiosne i dluzsze spacerki. Pozdrawiamy wszystkie mamausie i zyczymy, zeby panowie pamietali o dzisiejszym Dniu Kobiet!!!:-)
a moje dziecie mialo dzis rano zatwardzenie:-( a karmie cycem. Dziwne. Juz chyba nic nie moge jesc, zeby mu nie szkodzilo...Potem wkoncu wykupkal sie normalnie, ale rano stekal, czerwony na buzce i zrobil takie malutkie bobki
Z utesknieniem czekamy na wiosne i dluzsze spacerki. Pozdrawiamy wszystkie mamausie i zyczymy, zeby panowie pamietali o dzisiejszym Dniu Kobiet!!!:-)
majeczka02
Fanka BB :)
hej
a moje dziecie mialo dzis rano zatwardzenie:-( a karmie cycem.Z utesknieniem czekamy na wiosne i dluzsze spacerki.
A próbowałaś pić herbatkę na laktacje? Kupywałam taką w aptece jak karmiłam piersią i jednym z plusów picia tej herbatki byly regularne kupki
Może warto spróbować:-)
Tak, pije te herbatki. NA szczescie juz jest w normie Oby wiecej sie nie powtorzylo... Po prostu nie bede jesc marchewki gotowanej;-)A próbowałaś pić herbatkę na laktacje? Kupywałam taką w aptece jak karmiłam piersią i jednym z plusów picia tej herbatki byly regularne kupki
Może warto spróbować:-)
Dziewczyny czy wy po pierwszych ciażach też miałyście pierwszy okres taki masakryczny?! Ja normalnie padam, w nocy jest fatalnie, na dobrą sprawę podkłady poporodowe powinnam zakładać Ile to może trwać draństwo i czy powinno być takie obfite?
Anisia ja też wczoraj równo 6 tyg. po porodzie dostałam okres. Wczoraj lekkie plany, a dzisiaj troszkę więcej cieknie Ale najgorsze, że boli jak nie wiem. Ból od pleców po podbrzusze. Zawsze tak miałam a wkręcał mi lekarz, że po ciąży bóle mogą być łagodniejsze
reklama
witajcie mam pytanie do mam karmiacych piersia, karmie mala a ona robi takie wodniste pomaranczowe kupki jak wystrzeli to pol pokoju zalane czy to jest normalne??? Moj lekarz powiedzial ze przy karmieniu piersia tak jest ale mnie to zaczelo zastanawiac jak to jest u was? I musialam odstawic wszystko to w czym jest mleko (nawet i parowki) bo mala jest uczulona wysypalo jej cala buzke i glowe zobaczymy jakie beda efekty. Jak skonczy 3 m-ce mam znowu powoli wprowadzac.