reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
Asiuk twoj synek to rowiesnik z moim Szymkiem, sądząc po suwaczku :-) tez mamy 4tyg:-)
o rany mojej kuzynki 2 mies. coreczka ma jakas wade z bioderkami:-( przypinaja, wiaza pasami nozki:-(nie wiadomo co dalej, czy rehabiltiacja czy co. Strasznie mi jej szkoda:( jak ściagną pasy to malutka cieszy sie strasznie. Nie życzę tego nikomu ! :-(

my jutro idziemy na usg bioderek..prywatnie, bo oczywiście na nfz kazali nam czekać do 8 tygodnia, bo wcześniej miejsca nie mieli...kocham naszą służbę zdrowia...100 zł pójdzie, ale trudno...najważniejsza jest Hania..:)

ja dziś byłam na uczelni:) egzamin zaliczony:) zostaje jeszcze jeden na informatyce i drugi ( z tym dziadem co nie przyszedł) na produkcji..ehhh...marzę, żeby już je zaliczyć i dostać IPS..bo jak któryś z nich mnie udupi to będę zmuszona wziąć dziekankę...bo wtedy indywidualny plan studiów nie będzie mi się należał..bo nie można mieć długów punktowych...

anastazja fakt nasza służba zdrowia jest super. Jak to robi moja Julka sika na wszystkich lekarzy:-)

Gratuluje zaliczonego egzaminu i trzymam kciuki za następne.

sarat też miałam do siebie pretensje, że nie karmię piersią (mało pokarmu) ale odkąd karmię butlą to tak samo jak u ciebie mała jest najedzona i uśmiechnięta. No i najważniejsze, że rośnie i przybiera na wadze :tak:

A ja zastanawiam się czy nie iść szybciej na wizytę go Gina.. chyba mam coś nie tak z tą blizną po zszyciu krocza, bo okropnie mnie boli od kilku dni i jak dotknę i docisnę czuję zgrubienie i ból taki w środku.., do tego chyba mam hemoroidy dziś to zauważyłam przy podcieraniu..

cześć dziewczyny.
jestem kwietniową mamą. Mam pytanie czy ktoraś może piła przed porodem napar z liści malin?
Chciałabym zweryfikować czy to coś naprawdę daje?

dziękuje za odpowiedzi.
I gratuluję Wam, że już macie swoje skarbeczki przy sobie:)

reklama
A ja zastanawiam się czy nie iść szybciej na wizytę go Gina.. chyba mam coś nie tak z tą blizną po zszyciu krocza, bo okropnie mnie boli od kilku dni i jak dotknę i docisnę czuję zgrubienie i ból taki w środku.., do tego chyba mam hemoroidy dziś to zauważyłam przy podcieraniu..
Ja też mam wrażenie u siebie że coś nie tak mam po szyciu.Wcześniej zauważyłam krew na papierze a od wczoraj jakby ropę.Robię sobie płukanie tantum rosa-może coś to da.Wizytę mam za 2 tygodnie, może wytrzymam.A na hemoroidy mi gin polecał w ciąży Procto-Glyvenol, ale ja używałam maści z kasztanem nie pamiętam nazwy i też mi pomogła. Teraz odpukać mam 1-co mi się zrobił przed porodem i jakoś się trzyma.

Do góry