reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

A dzisiaj teście wzięli starszaka do siebie na spacer, więc ja wyszłam z Mikołajkiem bo tak to ciężko. Byliśmy też u pediatry na szczepieniu, mały waży już 5800, o matko:szok: ale czuję to na rękach:-) Na szczęście jest na razie grzeczny, choć rytmu dnia jeszcze nie ma.

Bakalia, gratuluję prawie samochodu:-)

Anastazja, Lajtway, szacun, dzieci i uczelnia...

reklama
dziewczyny a ja Wam się pożalę :-( Mam wrażenie, że moje dziecko mnie nie kocha, wcale się nie uspokaja na moich rękach, choc ja tulę i trzymam długo, działa na nią tylko smoczek. I wcale nie widzę, żeby patrzyła na mnie z miłoscią, raczej interesują ją moja twarz. Może to przez to że nie karmię piersią.... :confused:

A czy bywa na forum Alka? Chciałam zapytać jak się sprawdza u niej miś z bijącym serduszkiem, bo u mnie kiepsko. A właściwie to wszystkie zabawaki się średnio sprawdzają...

Donia Alka już tu nei bywa :) nie było mnie kilka dni .. właściwie zaglądam tylko na fb ... może dołączysz?? a co do misia z bijacym sercem - wyrzucone pieniądze.. no ale chociaż ładnie w łóżeczku wygląda :)

to prawda z tym misiem, wcale nie wycisza i nie włącza się jak mała pałcze, a jak ja kichnę to i owszem :tak:

a co mam zrobić, żeby na fb dołączyć?

donia jak będziesz to zostaw mi prywatną wiadomość jakie masz zdj główne, bo są dwie osoby o takim imieniu i nazwisku :) a ja zaraz spadam spac :)))

ja jestem załamana- próbowałam zacząć ćwiczyć w domu, mam takie super koło hula hop z masażerem- ale nie mogę z bólu wytrzymać- w ciąży narósł mi cellulit 3 stopnia-ten bolący, jak kręcę kołem to bardzo boli, K mnie raz w udo uszczypnął to myślałam że go zabiję z bólu-koszmar mam cellulit nawet na łydkach, a ja byłam bardzo szczupła:-(. Na zorganizowane fitnesy to chyba nie mam szans bo czasu braknie. marzy mi się orbitek do domu ale to wydatek min 1 tyś- chyba juz na zawzse zostanę gruba- jak K. mawia z rubensowskimi kształtami:-(

reklama
Witajcie, my dziś wybieramy się o 15.00 na usg bioderek .. jestem ciekawa jak to wyjdzie, bo ta pora to okres kiedy młody marudzi, oby u lekarza się to zmieniło!

Ogólnie nie mam sił..

Do góry