reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

A dzisiaj teście wzięli starszaka do siebie na spacer, więc ja wyszłam z Mikołajkiem bo tak to ciężko. Byliśmy też u pediatry na szczepieniu, mały waży już 5800, o matko:szok: ale czuję to na rękach:-) Na szczęście jest na razie grzeczny, choć rytmu dnia jeszcze nie ma.

Bakalia, gratuluję prawie samochodu:-)

Anastazja, Lajtway, szacun, dzieci i uczelnia...

reklama
dziewczyny a ja Wam się pożalę :-( Mam wrażenie, że moje dziecko mnie nie kocha, wcale się nie uspokaja na moich rękach, choc ja tulę i trzymam długo, działa na nią tylko smoczek. I wcale nie widzę, żeby patrzyła na mnie z miłoscią, raczej interesują ją moja twarz. Może to przez to że nie karmię piersią.... :confused:

A czy bywa na forum Alka? Chciałam zapytać jak się sprawdza u niej miś z bijącym serduszkiem, bo u mnie kiepsko. A właściwie to wszystkie zabawaki się średnio sprawdzają...

Donia Alka już tu nei bywa :) nie było mnie kilka dni .. właściwie zaglądam tylko na fb ... może dołączysz?? a co do misia z bijacym sercem - wyrzucone pieniądze.. no ale chociaż ładnie w łóżeczku wygląda :)

to prawda z tym misiem, wcale nie wycisza i nie włącza się jak mała pałcze, a jak ja kichnę to i owszem :tak:

a co mam zrobić, żeby na fb dołączyć?

donia jak będziesz to zostaw mi prywatną wiadomość jakie masz zdj główne, bo są dwie osoby o takim imieniu i nazwisku :) a ja zaraz spadam spac :)))

ja jestem załamana- próbowałam zacząć ćwiczyć w domu, mam takie super koło hula hop z masażerem- ale nie mogę z bólu wytrzymać- w ciąży narósł mi cellulit 3 stopnia-ten bolący, jak kręcę kołem to bardzo boli, K mnie raz w udo uszczypnął to myślałam że go zabiję z bólu-koszmar mam cellulit nawet na łydkach, a ja byłam bardzo szczupła:-(. Na zorganizowane fitnesy to chyba nie mam szans bo czasu braknie. marzy mi się orbitek do domu ale to wydatek min 1 tyś- chyba juz na zawzse zostanę gruba- jak K. mawia z rubensowskimi kształtami:-(

reklama
Witajcie, my dziś wybieramy się o 15.00 na usg bioderek .. jestem ciekawa jak to wyjdzie, bo ta pora to okres kiedy młody marudzi, oby u lekarza się to zmieniło!

Ogólnie nie mam sił..

Do góry