reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

bakaalia już na usg bioderek?:szok: a masz skierowanie od lekarza? byliście już na wizycie u pediatry? bo my mamy sie wprzychodni pojawić dopiero w 2 mcu ok 7-8 tydzień zycia:szok:

reklama
Asiuk - nie jestes sama :) ja mam orbiterek ale uwiez brak mi czasu i narazie ochoty na cwiczenie te 20 min wole odpoczac :p:-p a celulituto chyba nie mam tylko na twarzy i stopach i dloniach :-D

bakaalia już na usg bioderek?:szok: a masz skierowanie od lekarza? byliście już na wizycie u pediatry? bo my mamy sie wprzychodni pojawić dopiero w 2 mcu ok 7-8 tydzień zycia:szok:

Asiuk, mam skierowanie właśnie na 22.02 które dostaliśmy w szpitalu podczas wypisu, u pediatry byłam 8.02 z powodu tych kolek bo nie wiedziałam dlaczego tak płacze.
Kolejna wizyta będzie za dwa tygodnie u pediatry - na szczepieniu ;)

to prawda z tym misiem, wcale nie wycisza i nie włącza się jak mała pałcze, a jak ja kichnę to i owszem :tak:

a co mam zrobić, żeby na fb dołączyć?

a nasz się włącza na płacz:-p i uspokaja małego:tak:
ale nie martwcie się bo to itak fajna rzecz jak trochę podrośnie maleństwo-jako przytulanka

witam
asiuk
-spokojnie, wrocisz do formy w swoim czasie- przeciez Twoj maly ma dopiero 4 tyg:tak:
A ja mam nadal problemy z miednica- zaczelo sie w ciazy. Boli i czasem kosci mi strzelaja:no:

A mi napisali w szpitalu że mam zrobić usg bioderek po 2 tyg i po 3 miesiącu. Czyżby coś zobaczyli niepokojącego? I jeszcze nie byłam:zawstydzona/y:. Położna na wizycie powiedziała że w 6 tygodniu się robi. Rany nie ogarniam tego wszystkiego.
Asiuk jeszcze masz czas na dojście do do formy.
Też bym chciała dołączyć do Was na fb, ale nie mam tam profilu:cool:.

reklama
Tak żadko do Was zagladam, ze zapomnialam juz jak tu jest milo ;P Pod koniec ciazy nie mialam sil by tu wchodzic i nadrabiac zaleglosci :p a potem po porodzie zapomnialam jak sie nazywam tak Kubus dawal popalic. Maly przechodzil straszne kolki, a ja plakalam razem z nim. Sprawdzily sie kropelki sab simplex sprowadzane z niemiec, masowanie bruszka, kilka kropel parafinki ( to na zaparcia - Niunius potrafil nie robic kupki 3 dni) i duzo przytulaczki. Odstawilam go od piersi i w koncu zaczal sie normlanie zalatwiac, zniknela skaza bialkowa, kolki sa sporadyczne i o niskim nasileniu. Mialam do siebie pretensje ze mam zle mleko, przestalam jesc nabial, ale to nie pomagalo. maly nie chcial juz pozniej ciaganc piersi, lykal powietrze i zas bole brzuszka, placz i moj lament. Mimo tego,ze bardzo chcialam karmic piersia, to nie zaluje decyzji o odstawieniu. Bylo mi przykro, trakrowalam to jako wlasna porazke ale teraz widze jak Kubus sie usmiecha. jak spokojnie je z buteleczki, jak skora mu wyzdrowiala. Cieszy sie zycime, bo wczesniej budzil sie i od razu grymas przez bol brzuszka, byl zdecydowanie nieszczesliwy.

Do góry