reklama
asiuk - nie jestes sama ja mam orbiterek ale uwiez brak mi czasu i narazie ochoty na cwiczenie te 20 min wole odpoczac a celulituto chyba nie mam tylko na twarzy i stopach i dloniach :-d
bakaalia już na usg bioderek? a masz skierowanie od lekarza? byliście już na wizycie u pediatry? bo my mamy sie wprzychodni pojawić dopiero w 2 mcu ok 7-8 tydzień zycia
Asiuk, mam skierowanie właśnie na 22.02 które dostaliśmy w szpitalu podczas wypisu, u pediatry byłam 8.02 z powodu tych kolek bo nie wiedziałam dlaczego tak płacze.
Kolejna wizyta będzie za dwa tygodnie u pediatry - na szczepieniu
bakaalia już na usg bioderek? a masz skierowanie od lekarza? byliście już na wizycie u pediatry? bo my mamy sie wprzychodni pojawić dopiero w 2 mcu ok 7-8 tydzień zycia
hm nam powiedzieli że pierwsze usg przed upływem pierwszego miesiąca.
to prawda z tym misiem, wcale nie wycisza i nie włącza się jak mała pałcze, a jak ja kichnę to i owszem
a co mam zrobić, żeby na fb dołączyć?
a nasz się włącza na płacz i uspokaja małego
ale nie martwcie się bo to itak fajna rzecz jak trochę podrośnie maleństwo-jako przytulanka
A mi napisali w szpitalu że mam zrobić usg bioderek po 2 tyg i po 3 miesiącu. Czyżby coś zobaczyli niepokojącego? I jeszcze nie byłam. Położna na wizycie powiedziała że w 6 tygodniu się robi. Rany nie ogarniam tego wszystkiego.
Asiuk jeszcze masz czas na dojście do do formy.
Też bym chciała dołączyć do Was na fb, ale nie mam tam profilu.
Asiuk jeszcze masz czas na dojście do do formy.
Też bym chciała dołączyć do Was na fb, ale nie mam tam profilu.
reklama
Tak żadko do Was zagladam, ze zapomnialam juz jak tu jest milo ;P Pod koniec ciazy nie mialam sil by tu wchodzic i nadrabiac zaleglosci a potem po porodzie zapomnialam jak sie nazywam tak Kubus dawal popalic. Maly przechodzil straszne kolki, a ja plakalam razem z nim. Sprawdzily sie kropelki sab simplex sprowadzane z niemiec, masowanie bruszka, kilka kropel parafinki ( to na zaparcia - Niunius potrafil nie robic kupki 3 dni) i duzo przytulaczki. Odstawilam go od piersi i w koncu zaczal sie normlanie zalatwiac, zniknela skaza bialkowa, kolki sa sporadyczne i o niskim nasileniu. Mialam do siebie pretensje ze mam zle mleko, przestalam jesc nabial, ale to nie pomagalo. maly nie chcial juz pozniej ciaganc piersi, lykal powietrze i zas bole brzuszka, placz i moj lament. Mimo tego,ze bardzo chcialam karmic piersia, to nie zaluje decyzji o odstawieniu. Bylo mi przykro, trakrowalam to jako wlasna porazke ale teraz widze jak Kubus sie usmiecha. jak spokojnie je z buteleczki, jak skora mu wyzdrowiala. Cieszy sie zycime, bo wczesniej budzil sie i od razu grymas przez bol brzuszka, byl zdecydowanie nieszczesliwy.