ewelina26k
Fanka BB :)
co do facetów mój to czasem chyba nie mysli, dziś ubiera dziecko an spacer i co patrzę załozył mu tylko cieniutką czapeczkę bo stwierdził, że ma jeszcze kaptur w spiworku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak myślałam, że zrezygnuję z nabiału to się Majeczka nie będzie męczyć. Ale kilka dni nie jadłam nic nabiałowego i nadal ma kolki(hej
ale dzis mialam nocke: maly co godzine sie budzil a teraz smacznie spi..
Niki- a czemu nie jesz nabialu? chodzi o kolki?bo ja zielona jestem..
Dziekuję, chyba będę jeść też te rzeczy co wymieniłaś dla urozmaicenia, choć powiem że zupełnie nie chce mi się gotować. A Delicol dostałam od koleżanki i na nas niestety nie działa,espumisan teżnie. Ale sab simplex- odpukać chyba pomaga.Póki co obserwuję i po wczorajszym dniu i nocy bez snu, dziś już miała dwie drzemki-jedną w wózku a drugą dzięki mojej mamie która utuliła swoją ukochaną wnusię). trzymajcie kciukiniki222 Kochana wapnia nawet znacznie więcej znajdziesz w warzywach, owocach. Jedz brokuły, buraki, kukurydza, marchew, szpinak, natka pietruszki tez suszone figi. A moze kozie mleko spróbujesz? Może też suplementacja- polecam FALVIT MAMMA.
też brukselka, fasola, groch- też kiełki tych strączkowych; ryby mają duzo wapnia, sardynki- ale w tych nie wiem jak zareaguje mała.
a jesli to ze względu na kolki to może spróbuj DELICOL- moze to nietolerancja laktozy, Delicol nie zaszkodzi, bo to naturalny enzym a jak zaobserwuejsz poprawę-jak bakaalia np to będzie Wam lżej;-)
-------