reklama
renna
Fanka BB :)
Ale ja jestem dumna z mojego Dzieciaczka:-). Ma już swój rytm dnia, co bardzo ułatwia nam wspólne funkcjonowanie. Śpi grzecznie od 21 do 8 (z przerwami na karmienie 23-24 i 4). Rano karmienie, zabawa i drzemka koło 11, potem pobudka na jedzonko ok. 12 i spacerek (w wózku też drzemka:-)). Następne jedzonko ok.16 i tata wraca z pracy:-). Potem tak do ok 21 troche zabawy, trochę marudzenia i trochę gazów, kąpiel, karmienie ok. 20, a potem mega spańsko do rana. Mam nadzieję, że tak już będize zawsze
mazia91
Hej kochane jak samopoczucie? Mam pytanko wczoraj dostałam takiego plamienia bardziej brązowego niż krew jak zawsze przy okresie i czy to może być już okres tak wyglądający? Co do zaglądania na szwy i krocze to też zaglądłam i żałuję bo dostałam doła... że moja dziurka jest za duża...:-(
hej:-)
mojemu okreslali grupe krwi, bo ja z moim R mam konflikt serologiczny i to bylo potrzebne w razie gdyby musieli podac mi przeciwciala. ale maly ma taka grupe krwi jak ja.
mazia-to raczej jeszcze nie okres... i nie martw sie, wszystko wroci do normy. Cierpliwosci:-)
renna-zazdroszcze, ze Twoj ma juz swoj rytm dnia.
................
A ja od wczoraj podaje mojemu kropelki BIO GAIA.mam nadzieje, ze pomoga, bo wczoraj znow mial gazy i twardy brzuszek:-(
No i jeszcze jedno- ktoras pisala o pieluszce przy buzi w czasie zasypiania- i uwaga- podzialalo na mojego Robinka!!!Nie musi juz zasypiac na mnie;-)
mojemu okreslali grupe krwi, bo ja z moim R mam konflikt serologiczny i to bylo potrzebne w razie gdyby musieli podac mi przeciwciala. ale maly ma taka grupe krwi jak ja.
mazia-to raczej jeszcze nie okres... i nie martw sie, wszystko wroci do normy. Cierpliwosci:-)
renna-zazdroszcze, ze Twoj ma juz swoj rytm dnia.
................
A ja od wczoraj podaje mojemu kropelki BIO GAIA.mam nadzieje, ze pomoga, bo wczoraj znow mial gazy i twardy brzuszek:-(
No i jeszcze jedno- ktoras pisala o pieluszce przy buzi w czasie zasypiania- i uwaga- podzialalo na mojego Robinka!!!Nie musi juz zasypiac na mnie;-)
Anastazzja
haha Asiuk to możemy być dawcami dla siebie chociaż tego nam nie życzę
Renna;P ciesz się póki możesz
Renna;P ciesz się póki możesz
Dziewczyny ile tych kropel ESPUMISANU podajecie/ podawałyście dzieciaczkom?
Bo niby jest w ulotce 20na dobę (jeśli 5 razy na dobę to wychodzi 4 kropelki) ale sama nie wiem ile razy powinnam dać tak na pierwszy raz.. a chce zacząć dawać małemu.
Bo niby jest w ulotce 20na dobę (jeśli 5 razy na dobę to wychodzi 4 kropelki) ale sama nie wiem ile razy powinnam dać tak na pierwszy raz.. a chce zacząć dawać małemu.
reklama