reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
Ale ja jestem dumna z mojego Dzieciaczka:-). Ma już swój rytm dnia, co bardzo ułatwia nam wspólne funkcjonowanie. Śpi grzecznie od 21 do 8 (z przerwami na karmienie 23-24 i 4). Rano karmienie, zabawa i drzemka koło 11, potem pobudka na jedzonko ok. 12 i spacerek (w wózku też drzemka:-)). Następne jedzonko ok.16 i tata wraca z pracy:-). Potem tak do ok 21 troche zabawy, trochę marudzenia i trochę gazów, kąpiel, karmienie ok. 20, a potem mega spańsko do rana. Mam nadzieję, że tak już będize zawsze:-D

Hej kochane:) jak samopoczucie?:) Mam pytanko wczoraj dostałam takiego plamienia bardziej brązowego niż krew jak zawsze przy okresie i czy to może być już okres tak wyglądający? Co do zaglądania na szwy i krocze to też zaglądłam i żałuję bo dostałam doła... że moja dziurka jest za duża...:zawstydzona/y::-(

citronka już ustaliłam, że jak Szymek zacznie chodzić, to tatuś będzie latał za nim:-):-)
mały leżąc na mnie pełzał i kopał brzuch i rana mnie ciągnie i troszkę podpuchła:-(

hej:-)
mojemu okreslali grupe krwi, bo ja z moim R mam konflikt serologiczny i to bylo potrzebne w razie gdyby musieli podac mi przeciwciala. ale maly ma taka grupe krwi jak ja.
mazia-to raczej jeszcze nie okres... i nie martw sie, wszystko wroci do normy. Cierpliwosci:-)
renna-zazdroszcze, ze Twoj ma juz swoj rytm dnia:tak:.
................
A ja od wczoraj podaje mojemu kropelki BIO GAIA.mam nadzieje, ze pomoga, bo wczoraj znow mial gazy i twardy brzuszek:-(
No i jeszcze jedno- ktoras pisala o pieluszce przy buzi w czasie zasypiania- i uwaga- podzialalo na mojego Robinka!!!:-DNie musi juz zasypiac na mnie;-)

Dziewczyny ile tych kropel ESPUMISANU podajecie/ podawałyście dzieciaczkom?
Bo niby jest w ulotce 20na dobę (jeśli 5 razy na dobę to wychodzi 4 kropelki) ale sama nie wiem ile razy powinnam dać tak na pierwszy raz.. a chce zacząć dawać małemu.

reklama
Mój Olek nie lubi mieć niczego na buzi ani w jej pobliżu więc pieluszka odpada, próbowałam. Za to działa usypianie na rękach, najlepiej przy muzyce jak mamusia tańczy :-D
Pozdrawiam

Do góry