reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

uff to mnie pocieszyłaś, nie wiem czy coś źle wcześniej doczytałam ale ktoś tu pisał że połozna mówiła 120-200g i dlatego się aż przeraziłam. bo u nas to koło 600g
to ja pisalam, ale to przyrost na tydzien a nie na miesiac
tak wogole to witam

ja juz nie krwawie tylko czasem male plamienie mam, i nic nie boli. MAm nadzieje ze wszystko sie super zagoilo.

A co do odglosow dziecka w nocy to moj jest jak prawdziwy zwierzak:-D

reklama
A u nas pogoda dziś marna na spacerek. Niby ciepło 0 stopni ale deszcz pada od samego rana.
Maluszek usnął koło 11 i tak sobie śpi słodko. Wieczorami jakoś marudny jest ostatnio.
Ja już przestałam krwawić ale mam żółtawą wydzielinę. Za tydzień wizyta u gina. Brzuch mnie trochę pobolewa nad raną po cc.

Cześć, przepraszam że się nie odzywam ostatnio i od razu z pytaniem, ale może któraś z Was kupowała już dostawkę siedzącą do wózka i może mi powiedzieć czy one pasują do każdego wózka, gdzie kupowałyście i czy starszak lubi tak jeździć. My zastanawiamy się czy Matiemu kupić spacerówkę czy spróbować z dostawką. A może stojącą? Będę wdzięczna za jakieś info. Pozdrawiam

ps. po upływie 6tygodni pojawi się krwawienie czy dalej tak będzie?

Ewelina ja to nawet całej podpaski nie zabrudzę, może tylko połowę..

bakaalia ja po Jakubie dostałam okres po 4 mcach, karmiłam piersią

ewelina-jesteś pewna że to okres? ja bym chyba poszła do gina upewnić się, ze to nic związanego z połogiem

Ewelina- skoro się martwisz to lepiej udać się do gina bo faktycznie z tego co piszesz to mocne krwawienie.
Anastazja- i co z egzaminem? Wiesz już coś?
Myszka- ja czekam na chustę, może dojdzie w tym tyg. Jak będę usiała wyjść sama z dwójką to młody w chustę a młoda na nóżkach- wtedy chyba najłatwiej będzie mi dwójkę ogarnąć. No ale u mnie róznica wieku jednak większa. Koleżanka miała tą dostawkę stojącą i była bardzo zadowolona. Na żywo niestety jej nie widziałam
Chyba większość bobasów sobie gada przez sen- dziś maż rano sie śmiał że przez tego bąka gadajacego sie nie wyspał bo brzęczał cała noc;-)

lajtway- a jaką chustę zakupiłaś?Bo ja się zastanawiam nad tkaną dla Majeczki. Nasza Dorota pomogła mi bo się zastanawiałam w ogóle nad zakupem chusty. Ale po rozmowie wiem, że warto:))
Asiuk-mam pytanko, jak odstawiłam nabiał to czy powinnam przyjmować wapń w innnej postaci?Bo wiem, że ważny jest ten składnik w diecie a nie dostarczam go z mlekiem itp. żeby zmniejszyć kolki Majeczki.

Ostatnia edycja:
Myszka Dostawkę do wózka też mam :) u mnie różnica wieku = 3 lata, sprawdza się jak nie ma śniegu
spacer1.jpg

Ostatnia edycja:
Niki- sprezentowała mi koleżanka z forum- chusta jest elastyczna ale jak mi się spodoba to druga bb-mama ma tkaną na zbyciu więc odkupię jeśli nam wyjdzie chustowanie. Bo tkana jest fajna ale na początek elastyczną łątwiej się posługiwać. Poza tym szkoda nie skorzystać jeśli mam możliwość dostać taką chustę

reklama
Do góry