reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Łał Alka! Franio się zdecydował :-) trzymam kciuki

A mój Janek skończył dzisiaj o godz. 19:00 miesiąc i tym samym przestał być noworodkiem:-)
A mnie się wydaje że to było wczoraj, no może 10 dni temu...

reklama
mi polozna pow ze do 6tyg jest noworodek :)

Alka napisała ze ja... bbaaaardzo boli....bidulka...

co z aninaaaa halo zyjesz?

sama zostalam juz? :szok: ja chce pon i skierowanie

Hej. Zmieniono mi sale wobec czego mam znów net.
Melduję się. Mamy żółtaczkę. Werusia w inkubatorze a mi przykro. Poród opiszę już z domu. Tyle tylko co chciałam rzec, ze opieka na Madalinskiego na porodówce idealna.pomocni wszyscy. S dzielny i kochany.
Alka urodziła, kto jeszcze został?

Witam się! No Alka w końcu urodziła, super:-) Ciekawe co z aninaa...Marcia​ doczekasz się i ty w końcu musi ten twój synek na świat wyjść:) Nasza noc dziś fatalnie:/ Kacper co godzina dosłownie chciał jeść, marudny strasznie. Teraz nie jest w sumie lepiej, dziś mi normalnie ręce opadają. Żeby ta pogoda była normalna to chociaż na spacery byśmy chodzili, to dla niego lepiej by było.

no nareszcie :) Alka pękła :) ciekawe jakie wrażenia :p
Marcia spokojnie,jeszcze sama nie jesteś. mój mały się jeszcze nigdzie nie wybiera. jest taki mały problem w postaci nie schodzącej główki. spędzam kilka godzin dziennie w szpitalu,dobrze że mam blisko to nie muszę tam leżeć. wczoraj moja gin po badaniach stwierdziła ze jeszce damy małemu szanse i nie będziemy kombinować. ciekawe co powiedzą dzisiaj.
aha a co najważniejsze znamy już przyczynę tego przeterminowania. mój termin porodu został przesunięty z 28 stycznia na 1 lutego. i tego terminu teraz lekarze się trzymają. ale spokojnie,jak już urodzę-bo kiedyś to nastąpi to dam znać :)

hej wam :) wypuscili mnie juz do domu :-):-):-) ale musze dalej brac antybiotyki.... i mam zamiar tam juz nie wracac!!!
najgorsze jest to ze Fabianek musial isc do domu bo mialam tak wysoka goraczke ze nie umialam sie nim zajac lezalam plackiem i plakalam ja sobie i Fabianek sobie. no ale nareszcie juz w domu teraz probuje wejsc w tryb hihi bo w szpitalu ciagle spalam.
milego dnia

reklama
witam,
anisia mnie strasznie wkurza ta pogoda. Uziemienie trwa już dwa tygodnie. Nie wychodzimy na spacer, a byłoby to dobre dla mnie i dla Julki. Siedzenie w domu jest dołujące. Czasem jak jest zmiana przy małej mogę pobiec choć do sklepu.
marcia alka się w końcu doczekała to i na ciebie też już pora :tak:
malutkans dobrze, że wróciłaś do domu

Do góry