reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
Alka Kochana trzymam mocniutko kciukaski!! będzie dobrze musi być powodzenia!
krupka
Entuzjast(k)a
mam do Was pytanie: jaki wpływ na maluszka ma picie kawy zbożowej z mlekiem??
wg mojej wiedzy zaden - w ogóle skąd to pytanie? Jedna zwykła kawa nie zaszkodzi, wiec co niby miałaby robić ta zbozowa??
W ogóle złoszczę się, bo każde nocne budzenie się Szymka kończymy warcząc na siebie:-( Ja sie wściekam, że mały nie chce cyca, ten, że nie chce mu na rękach leżeć...porachowo.
a jaki jest sens wstawania was obojga do nocnego karmienia?? Moj spi nieporuszony, jak mały w nocy chce jesc
Wpadłam się pożegnać zaraz zjem obiad, później wezmę kąpiel i heja jadę do tego szpitala... moja położna zaczyna dyżur o 19 ... zobaczymy czy da radę coś zdziałać.... czuję delikatny niepokój trzymajcie kciukasy
Trzymamy kciuki i czekamy na wiesci!!! :-) POWODZENIA!
krupka
Entuzjast(k)a
Krupka a mój wstaje szybciej nawet niż ja, podaje mi małego i czeka czy ma butlę robić
no i potem oboje niewyspani...
Ja bym tam zrobiła jakis podzial ról mimo wszystko;-)
ewelina26k
wg mojej wiedzy zaden - w ogóle skąd to pytanie? Jedna zwykła kawa nie zaszkodzi, wiec co niby miałaby robić ta zbozowa??
!
a maluch nie będzie pobudzony za bardzo po kofeinie jak taka normalna kawa?
lajtway
Alka- życzę Ci takiego porodu jak mój! Powodzenia
Ewelina- taka ilosć kofeiny jaka przechodzi do mleka nie ma wpływu na maluszka, spokojnie.
Bakalia- kawa zbozowa jest dobra na laktacje. Pamiętam że na grudniówkach codziennie rano witałysmy się Inką z dziewczynami
Kurcze, a my dalej w szpitalu. Wojtuś miał zapalenie płuc i wciąż przyjmuje antybiotyk. ale przybiera ładnie na wadze i wszystkie badania wskazuja na to że jest już zdrowy. Musimy jednak skończyc całą kurację żeby wyjść- zrobili nam cała stertę badań krwi, RTG, usg brzuszka i główki. Normalnie full zestaw
Ewelina- taka ilosć kofeiny jaka przechodzi do mleka nie ma wpływu na maluszka, spokojnie.
Bakalia- kawa zbozowa jest dobra na laktacje. Pamiętam że na grudniówkach codziennie rano witałysmy się Inką z dziewczynami
Kurcze, a my dalej w szpitalu. Wojtuś miał zapalenie płuc i wciąż przyjmuje antybiotyk. ale przybiera ładnie na wadze i wszystkie badania wskazuja na to że jest już zdrowy. Musimy jednak skończyc całą kurację żeby wyjść- zrobili nam cała stertę badań krwi, RTG, usg brzuszka i główki. Normalnie full zestaw
Anastazzja
Ewelina..też mi się wydaje, że kawa odpada...albo słaba z mlekiem 1 raz dziennie...ja nawet herbatę słabą pijam raz dziennie w ramach luksusu
Justyś mój też tak miał, ale mu przeszło i teraz śpi jak zabity ale dobrze, on uczyć się musi, a ja mogę odespać w dzień (chociaż i tak tego nie robię)
Alka 3mam kciuki!!!
Justyś mój też tak miał, ale mu przeszło i teraz śpi jak zabity ale dobrze, on uczyć się musi, a ja mogę odespać w dzień (chociaż i tak tego nie robię)
Alka 3mam kciuki!!!
reklama