reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Alka ja będę trzymała kciuki z całej siły, żeby wszystko super, pięknie szybciutko poszło i żebyś miała już Frania przy sobie:-)

reklama
mam do Was pytanie: jaki wpływ na maluszka ma picie kawy zbożowej z mlekiem??

wg mojej wiedzy zaden - w ogóle skąd to pytanie? :eek: Jedna zwykła kawa nie zaszkodzi, wiec co niby miałaby robić ta zbozowa??

W ogóle złoszczę się, bo każde nocne budzenie się Szymka kończymy warcząc na siebie:-( Ja sie wściekam, że mały nie chce cyca, ten, że nie chce mu na rękach leżeć...porachowo.

a jaki jest sens wstawania was obojga do nocnego karmienia?? :confused2: Moj spi nieporuszony, jak mały w nocy chce jesc :tak:

Wpadłam się pożegnać :) zaraz zjem obiad, później wezmę kąpiel i heja jadę do tego szpitala... moja położna zaczyna dyżur o 19 ... zobaczymy czy da radę coś zdziałać.... czuję delikatny niepokój :-ptrzymajcie kciukasy

Trzymamy kciuki i czekamy na wiesci!!! :-) POWODZENIA!

Próbowałam D. wyganiać do łóżka z powrotem, ale on nie chce. Jak mały się obudzi, to on już się przebudzi i spać nie chce;-)

Alka- życzę Ci takiego porodu jak mój! Powodzenia
Ewelina- taka ilosć kofeiny jaka przechodzi do mleka nie ma wpływu na maluszka, spokojnie.
Bakalia- kawa zbozowa jest dobra na laktacje. Pamiętam że na grudniówkach codziennie rano witałysmy się Inką z dziewczynami

Kurcze, a my dalej w szpitalu. Wojtuś miał zapalenie płuc i wciąż przyjmuje antybiotyk. ale przybiera ładnie na wadze i wszystkie badania wskazuja na to że jest już zdrowy. Musimy jednak skończyc całą kurację żeby wyjść- zrobili nam cała stertę badań krwi, RTG, usg brzuszka i główki. Normalnie full zestaw

Ewelina..też mi się wydaje, że kawa odpada...albo słaba z mlekiem 1 raz dziennie...ja nawet herbatę słabą pijam raz dziennie w ramach luksusu:p

Justyś:p mój też tak miał, ale mu przeszło:p i teraz śpi jak zabity:p ale dobrze, on uczyć się musi, a ja mogę odespać w dzień (chociaż i tak tego nie robię:p)

Alka:)
3mam kciuki!!!:)

reklama
Do góry