reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Gosia,patrzyłam na suwaczek i tym się sugerowałam :) w orłowskim wywołują po 10 dniach. dlatego zapytałam. ja też mam jeszcze trochę do zrobienia,np przemalować kuchnię,wiec jeszcze trochę jak młody posiedzi to będzie dobrze :)

Hej Mamusie
ale puściutko na forum.
Ja się dziś nie wyspałam. Mąż niby siedział i usypiała Małego w nocy ale ja wstałam do niego na karmienie i potem siedziałam prawie 3h do 5 zanim usnął, bo to sobie ciumkał a potem świat nocą oglądał. Teraz o 8 się obudził i też jakoś nie widzi mu się usnąć po jedzonku. No coś też życia musi mieć a nie tylko papu i spanie.
Ciekawe, czy któraś z nierozpakowanych załapie się na ostatni dzień stycznia.

witam się i ja :)
Alice moja koleżanka najprawdopodobniej dzisiaj urodzi :-D a z bumowiczek to chyba żadna nie chętna na ostatni dzień stycznia :-p

dziewuszki 31 stycznia to nie taka zła data!! na pewno lepsza niż 31 grudnia :-D:-D

a u mnie zimnoooo!! i śniag pada :D
drugą noc z rządu się wyspałam :-D Maksymilianek znowu 5h pospał :-D później się obudził na cycuszka i zmianę pieluszki i po 30min spał 3,5h jeszcze :-D ale za to w dzień daje popalić ;-)

mój syniu dzisiaj kończy miesiąc :-) jej jak to szybko minęło :-)

Fazerka to fakt czas naprawdę szybko leci, a Maluszki rosną. Gratulacje z miesiączka:tak: i zdrówka dla Maksia. Mój mąż się ciągle zastanawia, czy nasz synek przybiera na wadze, bo dla niego nie robi się okrągły...
U nas dziś na termometrze -15 stopni aktualnie. Później może wyjdę na chwilę do sklepu jak słonko będzie trochę wyżej. Muszę się przewietrzyć. Próbuję uspać Małego teraz, ale co przymyka oczka to zaraz otwiera:-D. Dobrze, że wczoraj zrobiłam więcej mięska w sosiku z pieczarkami to na dziś będzie. Mam ostatnio jakieś parcie na kefir, chyba wapna mi potrzeba.

Fazerka, gratulacje 1 miesiąca! :)

A ja po KTG, na którym Wera pokazała, oj pokazała... Serce biło na poziomie: 99, 110, 105, 99, 112, 120...... No i leżałam na boku, plecach, drugim boku, plecach i tak w kółko. Do tego mało się ruszała.
Przestraszyłam się, bo położna miała strasznie zmartwioną minę.
Więc i mi się chciało płakać.
Pod koniec, w 40stej minucie się rozruszała i już spoko było 130, 140, 125.

Ostatecznie skierowanie na jutro do szpitala, bo 10ta doba no i do tego to słabe bicie serca. Koło 10:00 mam się stawić na IP.

Eh, a tak chciałam uniknąć takiego scenariusza.

Fazerka, gratulacje 1 miesiąca! :)

A ja po KTG, na którym Wera pokazała, oj pokazała... Serce biło na poziomie: 99, 110, 105, 99, 112, 120...... No i leżałam na boku, plecach, drugim boku, plecach i tak w kółko. Do tego mało się ruszała.
Przestraszyłam się, bo położna miała strasznie zmartwioną minę.
Więc i mi się chciało płakać.
Pod koniec, w 40stej minucie się rozruszała i już spoko było 130, 140, 125.

Ostatecznie skierowanie na jutro do szpitala, bo 10ta doba no i do tego to słabe bicie serca. Koło 10:00 mam się stawić na IP.

Eh, a tak chciałam uniknąć takiego scenariusza.
Gosiu jesli to ma pomóc małej to bez marudzenia marsz do szpitala. chwilę posiedzisz i malutka bedzie z Tobą, bezpieczna po tej stronie. nie Ty pierwsza i nie ostatnia będziesz miala wywoływany poród. ja miałam poprzedni i zapowiada się że ten też będzie wywołany. dasz radę.

.................
Asteria u mnie termometr wskazuje -15. a ja na ktg muszę gonić,ech...

.................
Alka gdzie Ty się podziewasz??? nie zostawiaj mnie :p pamiętaj że ~P. wywróżył Ci datę 29 lutego i tego się trzymajmy :p

Ostatnia edycja:
reklama
heloł .... dziś to też nie będzie mój dzień - skurczy brak ....
Gosia no to powodzonka jutro!!!

Ciekawe co u anielki - pewnie urodziła :)

aninaa jestem jestem - dobrze mi się spało :)

Do góry