Asteria
Wdrożona(y)
ja wam mowie Franki to cieple chlopaki i czekaja az sie temperatura podniesie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gosiu jesli to ma pomóc małej to bez marudzenia marsz do szpitala. chwilę posiedzisz i malutka bedzie z Tobą, bezpieczna po tej stronie. nie Ty pierwsza i nie ostatnia będziesz miala wywoływany poród. ja miałam poprzedni i zapowiada się że ten też będzie wywołany. dasz radę.Fazerka, gratulacje 1 miesiąca!
A ja po KTG, na którym Wera pokazała, oj pokazała... Serce biło na poziomie: 99, 110, 105, 99, 112, 120...... No i leżałam na boku, plecach, drugim boku, plecach i tak w kółko. Do tego mało się ruszała.
Przestraszyłam się, bo położna miała strasznie zmartwioną minę.
Więc i mi się chciało płakać.
Pod koniec, w 40stej minucie się rozruszała i już spoko było 130, 140, 125.
Ostatecznie skierowanie na jutro do szpitala, bo 10ta doba no i do tego to słabe bicie serca. Koło 10:00 mam się stawić na IP.
Eh, a tak chciałam uniknąć takiego scenariusza.